Koji mobitel izabrati? zaključana tema

poruka: 35
|
čitano: 7.823
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji mobitel izabrati?

Sonny nisam  upoznat sa SE mobitelima ali mogu ti reci par stvari o nokia mobitelima... vidim da te kamera ono posebno interesira...

pa ono... po danu ti sve nokie(novije ofc. tj. n serije) imaju vise manje super slike, al zbilja ono poslikas kaj oces i kad oces... po noci je vec druga prica... al vjeruj s niti jednim mobom neces po noci napraviti dobru sliku, nemozes niti s bilo kakvim digitalcom,a kamoli s mobitelom... evo ja trenutno imam n95 8 gb i super sam zadovoljan i sa slikom kamere i sa svime...

n serije ti imaju symbian os, a za njega zbilja mozes skinuti aplikaciju koju hoces, samo moram malo pogledati forume neke( dotsis.com,...)

multimedija podrazumjeva i zvuk... mislim da su solidni ak ne cak i super mobiteli po zvuku...

a kad ces ici kupovat... prvo pogledaj po oglasnicima od ekipe koja prodaje na crno, bez garancije je,al jbg, proci ces puno jeftinije, a sumljam da ce ti neko bas prodati neki skart... ja sam do sad svaki mob kupil na crno i jos niti jedna nije krepao...

btw. imao sam samsung omniu... iss bjezi od tog moba i nemoj niti pomisljati to kupiti... nema kaj nije lose na tom mobitelu... i da... ako mislis kupiti touch screen prvo isprobaj kod frenda ili negdje jer bi mogao zazaliti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Koji mobitel izabrati?
leo_819 kaže...
macgyver kaže...
leo_819 kaže...
Sonny kaže...
HCSC kaže...
Sonny kaže...
Jel ima za kupit te ove nokije u hrvatskoj? koja cijena?
 ima, cijena 3000Kn nova iz Mobisa.
 Ooo lijepo. To bi mi se isplatilo ili ne?
 Nisam vidio, nema u T-Mobileu?
 u t-mobile ponudi se ne isplati uzeti niti jedan jedini mobitel npr. se C905 u trgovini nezakljucan kosta 3000 kuna a u t-shrotu na pretplatu s obvezom jos 12 mjeseci 2600....nema smisla
 nezakljucan c905 u ducanu je 3700 kn
 ma nemoj molim te a sta je ovo
 Ne znam sta je to. Na svim ostalim mjestima je 3700 kn, bar je bio do prije tjedan dana otprilike, mozda je pojeftinio
17 godina
AmD kaže...

ma kupi lg cookie u tele2 - 995kn

a, kakav je to mobitel, čuo sam da nije nešto, no ipak sviđa mi se
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
moderator

Tema se nesuvislo razvija i postaje beskorisna.

Ako te zanima LG Cookie - imaš ovdje podatke i raspravu:

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/lg/kp500-cookie/405.aspx

Isti sluča je i s ostalim modelima...

LOCK

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 12:50 (Miro).
17 godina
protjeran

moja preporuka se c902, 905 je odličan mobitel, ali je pre debel, ovo je koliko toliko manji mob i pravi jako dobre fotke.

svakako si kupi neki fotić, mob nikad neće biti ni približno ni najlošijem fotiću

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice