Sonny nisam upoznat sa SE mobitelima ali mogu ti reci par stvari o nokia mobitelima... vidim da te kamera ono posebno interesira...
pa ono... po danu ti sve nokie(novije ofc. tj. n serije) imaju vise manje super slike, al zbilja ono poslikas kaj oces i kad oces... po noci je vec druga prica... al vjeruj s niti jednim mobom neces po noci napraviti dobru sliku, nemozes niti s bilo kakvim digitalcom,a kamoli s mobitelom... evo ja trenutno imam n95 8 gb i super sam zadovoljan i sa slikom kamere i sa svime...
n serije ti imaju symbian os, a za njega zbilja mozes skinuti aplikaciju koju hoces, samo moram malo pogledati forume neke( dotsis.com,...)
multimedija podrazumjeva i zvuk... mislim da su solidni ak ne cak i super mobiteli po zvuku...
a kad ces ici kupovat... prvo pogledaj po oglasnicima od ekipe koja prodaje na crno, bez garancije je,al jbg, proci ces puno jeftinije, a sumljam da ce ti neko bas prodati neki skart... ja sam do sad svaki mob kupil na crno i jos niti jedna nije krepao...
btw. imao sam samsung omniu... iss bjezi od tog moba i nemoj niti pomisljati to kupiti... nema kaj nije lose na tom mobitelu... i da... ako mislis kupiti touch screen prvo isprobaj kod frenda ili negdje jer bi mogao zazaliti...