Koji mobitel izabrati? zaključana tema

poruka: 35
|
čitano: 7.827
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koju mobitel?

Znaci, trebao bi novi mobitel, a sad imam neku ponudu da nabavim novi mobitel.

Ugl, sad imam k800 i zelio bih nesto novije. Od prozivpđača nešto poput Nokie ili SE ili Samsunga.

Nesto poput ovoga mobitela http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=NO6220CLASSICNAVI

Ako imate neki slični prijedlog, ili iskustva, bio bih vam zahvalan!

EIDT: Ako moderator moze promijeniti ime teme u "kojI" mobitel, hvala, "lapsus calami" ispričavam se

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 22:30 (Sonny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju mobitel?

Ok ajmo, što ti je bitno na mobitelu, odnosno čemu ti sve služi. Ovaj što si stavio ti je Symbian, osnovna entry klasa.

Moja preporuka neki od SE ili Nokije, nisam fan Samsunga, tako da...

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koju mobitel?

kupi nokiu 3310. imam taj mob i mogu ti reci da je dobar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koju mobitel?
HCSC kaže...

Ok ajmo, što ti je bitno na mobitelu, odnosno čemu ti sve služi. Ovaj što si stavio ti je Symbian, osnovna entry klasa.

Moja preporuka neki od SE ili Nokije, nisam fan Samsunga, tako da...

Znači na mobu mi je bitna multimedija (ono mp3, i sl. stvari) i kamera (pogotovo kamera, volim slikat u pokretu, a zelim da mi slike budu kvalitetne).
Onda od SE ili Nokie (nisam niti ja fan Samsunga, al sam ga stavio reda radi)
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
Koju mobitel?

OK, što se tiče Nokije pogledaj neki model iz N serije sa Carl Zeiss optikom ili neke SE modele iz serije C po novom su ti to serije foto mobitela, odnosno K serija po staroj klasifikaciji. Stime da su ti svi redom i dobrio MP3 svirači. A može i bilo koji drugi sa min. 3MP kamerom + AF (must have) ubit ni ne pomišljaj na modele bez autofocusa.

...npr. od Nokije (ili ....) ili od SE odnosno ...

Stime da ti broj piksela ne određuje kvalitetu slike već ugrađena optika.

...e sad mi je SE C905 pao na pamet, jako, jako hvaljen foto mobitel, navodno da daje odlične slike, baci pogled.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koju mobitel?
HCSC kaže...

OK, što se tiče Nokije pogledaj neki model iz N serije sa Carl Zeiss optikom ili neke SE modele iz serije C po novom su ti to serije foto mobitela, odnosno K serija po staroj klasifikaciji. Stime da su ti svi redom i dobrio MP3 svirači. A može i bilo koji drugi sa min. 3MP kamerom + AF (must have) ubit ni ne pomišljaj na modele bez autofocusa.

...npr. od Nokije (ili ....) ili od SE odnosno ...

Stime da ti broj piksela ne određuje kvalitetu slike već ugrađena optika.

...e sad mi je SE C905 pao na pamet, jako, jako hvaljen foto mobitel, navodno da daje odlične slike, baci pogled.

Mogu ti reći da si mi jako puno pomogao.
Sto kazes na ovaj ili ovaj. Komentar?
17 godina
Koji mobitel izabrati?

i jedan i drugi su dobri mobiteli, više manje isti, pogotovo u pogledu kamere. Stime da model N82 ima xenon flash što je veća i bolja prednost u odnosu na flash (LED-ica). Ono što to predstavlja je da N82 daje nešto bolje slike u uvijetim slabije osvijetljenosti.

Od ostalog za izdvojiti, a da je različito je da N82 ima 2,4" ekran dok N85 2,6" ekran i nešto jaču bateriju te mu to predstavlja prednot ali je slide model koje ja osobno NE volim, svremenom se sve to i rasklima, pogotovo kod Nokije.

Neznam dali si vidio ali možeš nešto više saznati i o pojedinim modelima, za eng. N82 i N85 te za naški N82 i N85

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji mobitel izabrati?

Ja preporučam N96, imam ju i uopće nije tolko loša kako ju opisuju na nekim forumima.....kupio sam si Sandisk microSDHC od 16 gb, a za razliku od c905 ima 3.5mm utor, Symbian OS, veći ekran....

Ako trebaš najbolju zamjenu za fotoaparat,   tu je N82

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji mobitel izabrati?
MaterAos kaže...

Ja preporučam N96, imam ju i uopće nije tolko loša kako ju opisuju na nekim forumima.....kupio sam si Sandisk microSDHC od 16 gb, a za razliku od c905 ima 3.5mm utor, Symbian OS, veći ekran....

NOKIA N96?

IMAM  to čudo. pa što će ti memorijska kad sam mobitel ima 16gb.. bar moj je takav...

Symbian 60 je u njoj ako se ne varam. ono, malo mi je sporiji (i nisan jedini, mnogi mi to kažu)..
ekran je predobar.. nema one reflekcije svjetlosti koja smeta,puno mi je bolji na dodir nego neki od Samsunga..
kamera? pre ALI PRE savršena.. pazi, 5 Mp sa onon nekon Carl Zeiss lećama... pa to je strava... svaka slika mi ispadne fenomenalnooo.....
aplikacije za mob? apsolutno san nezadovoljan.. možda je to zato šta san ima iPhone pa san navika na bezbroj aplikacija, ali me po tom pitanju n96 razočarao
tipke će ti nakon nekog vremena početi škripiti.. neznam kako bih to definirao ali... imam dojam kao da ih trebam "podmazati".. .lol..

budeš li imao jos kakvih pitanja, javi se.

ali, nokiu n96 ti ne bi preporučija.... 
For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
MaterAos kaže...

NOKIA N96?

IMAM  to čudo. pa što će ti memorijska kad sam mobitel ima 16gb.. bar moj je takav...

Symbian 60 je u njoj ako se ne varam. ono, malo mi je sporiji (i nisan jedini, mnogi mi to kažu)..
ekran je predobar.. nema one reflekcije svjetlosti koja smeta,puno mi je bolji na dodir nego neki od Samsunga..
kamera? pre ALI PRE savršena.. pazi, 5 Mp sa onon nekon Carl Zeiss lećama... pa to je strava... svaka slika mi ispadne fenomenalnooo.....
aplikacije za mob? apsolutno san nezadovoljan.. možda je to zato šta san ima iPhone pa san navika na bezbroj aplikacija, ali me po tom pitanju n96 razočarao
tipke će ti nakon nekog vremena početi škripiti.. neznam kako bih to definirao ali... imam dojam kao da ih trebam "podmazati".. .lol..

Ne znam jesam li bio dovoljno jasan, ne bi zelio imat ciglu u džepu.
Hvala na preporuci :)
ali, zelio bih nesto manje, spretnije, praktičnije, a opet jednako kvalitetno dobro kao te nokie :)
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
p
 Ne znam jesam li bio dovoljno jasan, ne bi zelio imat ciglu u džepu.
Hvala na preporuci :)
ali, zelio bih nesto manje, spretnije, praktičnije, a opet jednako kvalitetno dobro kao te nokie :)
 e, oprosti, nisam čitao sve poruke, samio zadnju i prvu..

ček... u prijatelja sam vidio eki Samsung, kao Omnia ali nije Omnia... neki Fxxx....

eh da mi se sjetitit.. ugl. MOBITEL je predobar... malo sam po njemu pročačkao i čini mi se prelud...

moguče da je f480.. je, upravo provjerih na google.u, to je taj.

For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
 nek te ovo ne obeshrabri, imaš i tekako puno app. za Symbian S60 OS. Samo traba znat potražit. I to daleko jače app. nago za iPhone.
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...
  nek te ovo ne obeshrabri, imaš i tekako puno app. za Symbian S60 OS. Samo traba znat potražit. I to daleko jače app. nago za iPhone.
  di di diii???
16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
MaterAos kaže...

NOKIA N96?

ja imam nju od 16 gb + 2 sd od 16 gb pa obe pune
Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
17 godina
puma1400 kaže...
  di di diii???
 npr. tu i tu. Potrebna besplatna registracija.
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...
 Ne brini, imam iPhone (doduše 2G, ali imao sam ga prije nego sto je došao u Europu, nisam zadovoljan nimalo)
Jel ima za kupit te ove nokije u hrvatskoj? koja cijena?
16 godina
neaktivan

ma kupi lg cookie u tele2 - 995kn

intel q9550 nvidia gtx 280 gigabyte x48-ds5 4gb OCZ reaper 1066mhz corsair 750w hdd wd 640GB thermlake kandalf samsung t220 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

Sada imam k800i.. necu prelazit na losije.
17 godina
Sonny kaže...
 ima, cijena 3000Kn nova iz Mobisa.
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...
Sonny kaže...
 Ooo lijepo. To bi mi se isplatilo ili ne?
 Nisam vidio, nema u T-Mobileu?
17 godina
Koji mobitel izabrati?

Ako ti je bitan dobar fotic, kupi si c905, nema moba s boljim foticem. a i ostale stvari na njemu su odlicne, mislim da je c905 best buy

0 0 hvala 0
17 godina
HCSC kaže...
Sonny kaže...
 Za te pare bi ja rađe uzeo nokiu XpressMusic 5800.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
16 godina
neaktivan
Koji mobitel izabrati?

mislim da kupiš nokiu iz n serije samo reci koliko praniraš potrošti na mob da kažem koji preporučujem

0 0 hvala 0
17 godina
Sonny kaže...
HCSC kaže...
Sonny kaže...
 u t-mobile ponudi se ne isplati uzeti niti jedan jedini mobitel npr. se C905 u trgovini nezakljucan kosta 3000 kuna a u t-shrotu na pretplatu s obvezom jos 12 mjeseci 2600....nema smisla
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

mislim da kupiš nokiu iz n serije samo reci koliko praniraš potrošti na mob da kažem koji preporučujem

Ne više od 3500 kn (po mogućnosti iz T-mobilea, jel tamo imam 18 000 bodova pa dobijem popust)
17 godina
leo_819 kaže...
Sonny kaže...
HCSC kaže...
Sonny kaže...
 u t-mobile ponudi se ne isplati uzeti niti jedan jedini mobitel npr. se C905 u trgovini nezakljucan kosta 3000 kuna a u t-shrotu na pretplatu s obvezom jos 12 mjeseci 2600....nema smisla
 nezakljucan c905 u ducanu je 3700 kn
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

Kakav je taj mob. nekako mi jeftin za screen tuch ???
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
AmD kaže...

pa to mu je i osnovna namjena. da bude prvi masama dostupan TS mobitel.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
sk8 4 life kaže...
AmD kaže...

pa to mu je i osnovna namjena. da bude prvi masama dostupan TS mobitel.
 pa da...koliko ima memorije na memoriskoj kartici
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
macgyver kaže...
leo_819 kaže...
Sonny kaže...
HCSC kaže...
Sonny kaže...
 nezakljucan c905 u ducanu je 3700 kn
 ma nemoj molim te a sta je ovo
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice