Koji mob za curu?

poruka: 34
|
čitano: 8.245
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koji mob za curu?

Cura dobila ponudu u firmi za novi mob u T-Com-u.

Do sad koristila uvijek Nokiu, voli Nokiu i samo joj je Nokia na pameti {#}.

Ja je sad pokusavam uvijeriti da uzme neki Android ali mi bas ne ide {#}.

Ako moze mala pomoc i prijedlog.

- BTW: nije neka zurba, moze sacekat ako treba (ako ce doc neki bolji uredjaji).

THX {#}

Dole je moj odabir (iz ponude) mobitela:

5 LG P500 Optimus One T-WP 300kn
62 Nokia C5-03 (ona zeli!) 300kn
2 Samsung GT-i5800 1kn
7 Sony Ericsson X8 black 1kn
17 Sony Ericss X10 Mini pro 100kn
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji mob za curu?

Ako je ne uspijes uvjeriti na neki android, onda nek uzme tu nokiu.

-zene ko zene, briga njih za androidom i tim stvarima, bitan je samo izgled.. {#}

15 0 hvala 0
17 godina
Koji mob za curu?

Vidim po glasovima da je vecina za Nokiu (valjda ako zena to zeli, bolje da to i uzme da ne bi bilo poslije...{#}).

Za Sony Mini pro je rekla da joj se ne svidja jer je "debeli", LG One joj je "ruzan" (ja bi njega {#}), mozda bi je mogao nagovoriti na onaj Samsung I5800 Galaxy 3 sa Androidom (ako neko ima iskustva sa tim telefonom molim da ih napise).

THX {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji mob za curu?

Moze neko ko koristi Nokiu C5-03 napisat par rijeci o njemu.

THX {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Koji mob za curu?

Uzmi tu Nokia ako ona neće ništa drugo... Ali HTC Wildfire dolazi u crvenoj boji {#}

Sestra mi ima tu Nokiu i ok je mob. Nokia ko Nokia: jako dobar music player/slušalice i solidna baterija. Touchscreen je rezistivan pa nemoj očekivati čuda od njega, ali se svakako može na njmu raditi. Ako joj je Wildfire u cjenovnom rangu, rađe preporučam njega.

We're all mad here.
17 godina
HTC Wildfire nije bio u ponudi (zasad) mozda dodje drugi mjesec...ili neko ima neku dojavu kad bi mogao doci?
Mreza je T-Mobile
17 godina
niki kaže...

Uzmi tu Nokia ako ona neće ništa drugo... Ali HTC Wildfire dolazi u crvenoj boji {#}

Sestra mi ima tu Nokiu i ok je mob. Nokia ko Nokia: jako dobar music player/slušalice i solidna baterija. Touchscreen je rezistivan pa nemoj očekivati čuda od njega, ali se svakako može na njmu raditi. Ako joj je Wildfire u cjenovnom rangu, rađe preporučam njega.

Sta to znaci da ne ocekuje cuda od rezistivnog?

Iz iskustva znam da je rezistivni, iako manje osjetljiv jer se treba pritisnuti ekran, puno, puno precizniji od kapacitivnog i puno je lakse baratati njime.

Takoder po njemu mozes baratati i noktom i mokrom/znojnom rukom ili rukavicama, bez  straha da input nece biti zaprimljen.

Kod pisanja poruka je puno bolji. Kod igranja igrica je ipak kapacitivni bolji, no imam dojam da igrice doticnoj gdici/gdi i nisu vazne. ^_^

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 16:16 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Iz iskustva znam da je rezistivni, iako manje osjetljiv jer se treba pritisnuti ekran, puno, puno precizniji od kapacitivnog i puno je lakse baratati njime.

Takoder po njemu mozes baratati i noktom i mokrom/znojnom rukom ili rukavicama, bez  straha da input nece biti zaprimljen.

Kod pisanja poruka je puno bolji. Kod igranja igrica je ipak kapacitivni bolji, no imam dojam da igrice doticnoj gdici/gdi i nisu vazne. ^_^

A subjektivna stvar valjda ;D

Meni je recimo obrnuto, poruke mi je jaaako čudno pisati na rezistivnom, a igre bi mi se činile lakše, pošto trebaš ipak malo stisnuti, pa ti prsti uvijek mogu biti oslonjeni o ekran.

We're all mad here.
17 godina
niki kaže...
Psiho246 kaže...

A subjektivna stvar valjda ;D

Meni je recimo obrnuto, poruke mi je jaaako čudno pisati na rezistivnom, a igre bi mi se činile lakše, pošto trebaš ipak malo stisnuti, pa ti prsti uvijek mogu biti oslonjeni o ekran.

Hmmm.

Zar ne fulavas slova vise na kapacitivnom nego rezistivnom?

Ja svako malo bas zbog te preosjetljivosti kapacitivnog, kad idem stisnuti slovo i fulam za micrometar on registrira drugo slovo, pa onda na brisi, pa onda opet isto slovo stiskat...

Sa rezistivnim (to sto kazes) prste mogu prisloniti na ekran i kad znam iznad kojeg sam slova samo stisnem i on uredno registrira i bok.

Sto se igrica tice, istina da je prednost to sto mozes osloniti prste, ali ionako nisam fan prstiju kod igara, buduci da zaklanjas pol ekrana palcevima i nis ne vidis. Vise volim igrati sa akcelerometrom i eventualno kombinacijom toga i tipki. ^_^

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Koji mob za curu?

Isprobao oba, kapacitivni je bolji..u svemu, osim sto nemozes tipkat cime zelis..nitko nije spomenuo ni multitouch..

Moj bi izbor isto bio Optimus One, ali ako cura zeli, udovolji joj.. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 16:48 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Hoce li moc tipkat ako ima duugee nokte?
Probala je na mom Samsungu (amoled ekran) pa joj nije bas islo...
...ili je stvar vremena/navike?
17 godina
djigibao kaže...
Hoce li moc tipkat ako ima duugee nokte?
Probala je na mom Samsungu (amoled ekran) pa joj nije bas islo...
...ili je stvar vremena/navike?

Mislim da je stvar navike, vjerojatno samo treba prilagoditi nacin na koji pritisce ekran, tj da nejde pritiskati vrhom prstiju vec sa donjim dijelom.

Po rezistivnom se moze i noktima sluziti.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Koji mob za curu?

Rozi ili bijeli iPhone. Savršen mob za djevojke.

0 0 hvala 0
17 godina
Koji mob za curu?

Covjek ponudi koji su telefoni u opciji a onda dodju marsovci i kazu Bijeli ili Rozi Iphone najbolji za curu...{#}...Jel toliko tesko procitati sta covjek pita...

Sad nazad na temu...Moj savjet ti je, nek cura odluci...nemoj je nagovarati na nista, znas i sam kakve su cure, ako nije neki IT geek sve one vole isto...da je sareno, maleno i da svira...boli njih briga jel Android, iOS ili Symbian na telefonu...na kraju krajeva ipak je to zensko {#}

Sto se tice rezistivnog ekrana, imam ga i sam na LG Viewty i moram reci da meni sasvim odgovara, dovoljno je precizan i kada uzmem bratovu Xperiu malo mi cudno...opet to je subjektivan osjecaj.

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 18:34 (malina22).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji mob za curu?

Samo bježi odSamsunga gt i 5800. Ova nokia c5 je skroz oke mobitel.

Razbit cu gitaru, crn je mrak ispunjava...

0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Covjek ponudi koji su telefoni u opciji a onda dodju marsovci i kazu Bijeli ili Rozi Iphone najbolji za curu...{#}...Jel toliko tesko procitati sta covjek pita...

Sad nazad na temu...Moj savjet ti je, nek cura odluci...nemoj je nagovarati na nista, znas i sam kakve su cure, ako nije neki IT geek sve one vole isto...da je sareno, maleno i da svira...boli njih briga jel Android, iOS ili Symbian na telefonu...na kraju krajeva ipak je to zensko {#}

Sto se tice rezistivnog ekrana, imam ga i sam na LG Viewty i moram reci da meni sasvim odgovara, dovoljno je precizan i kada uzmem bratovu Xperiu malo mi cudno...opet to je subjektivan osjecaj.

Koliko sam ja skužio to je njegov odabir. Android je ionako više ozbiljniji, da ne kažem muškiji, OS.

16 godina

To je njegov odabir za njen mobitel {#}.

Pusti ju nek si uzme nokiu ako je ona zadovoljna s tim. Osim ako želiš da joj se mobitel ne svidi pa da ga ostavi tebi {#}

17 godina
branezg kaže...

Sta je taj Samsung banana?

Imas ga ili si cuo ili...?

15 godina
neaktivan
djigibao kaže...
branezg kaže...

Sta je taj Samsung banana?

Imas ga ili si cuo ili...?

Imam ga, los je mobitel, spor za pop__dit.

Razbit cu gitaru, crn je mrak ispunjava...
17 godina
Koji mob za curu?

Evo da obavijestim svih da sam ipak uspio nagovorit curu na Android {#}.

Uzela je Samsung Galaxy Mini S5570.

Malo sam se igrao sa njim i mogu reci da sam odusevljen {#}.

Mob je stvarno super brz (ja imam Galaxy i7500), radi na Froyu 2.2, ima Hrv. meni, swype (ako se zeli) tipkovnicu, radio i ostale djidje, jedino je ekran malo slabiji tj. malo se vide pixeli ali za cijenu od 1kn nema se sta prigovarat {#}.

Ako neko ima neka pitanja u vezi njega neka slobodno pita.

Samsung GALAXY mini Review

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 11:52 (djigibao).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Koji mob za curu?

Jesi ti uzeo mob za curu ili za sebe? {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ona ga je uzela za sebe na moj prijedlog/nagovor {#}.

Posto je bila teski fan Nokie to bas nije bio lak zadatak ali je na kraju uspijesno izvrsen {#}.

Njoj je glavno da je zelene boje (ono sastrane) i da joj pase uz auto {#}{#}.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 11:56 (djigibao).
17 godina
odjavljen
djigibao kaže...

Njoj je glavno da je zelene boje (ono sastrane) i da joj pase uz auto {#}{#}.

Baš voli zelenu. {#}

17 godina
...a cuj, znas kakve su zemske, moraju sve ukombinirat...
17 godina
odjavljen
djigibao kaže...
...a cuj, znas kakve su zemske, moraju sve ukombinirat...

Jel i tebe tjera da nosiš zelenu majicu?

17 godina
...boxerice :-D...i carape... ;-)
17 godina
odjavljen
djigibao kaže...
...boxerice :-D...i carape... ;-)

{#}

Obavezno ju natjeraj da pročita upute da ne bi bilo da nešto na kraju ne radi. ;)

17 godina
Ja sam joj uputa i potrosacka podrska...ako joj se ne svidja ima kome se svidja
16 godina
odjavljen
Koji mob za curu?

E jbg trebao si joj kupit ovo:

http://cdn.livevideo.com/image/10/96810/871920_pm.jpg

...

0 0 hvala 0
17 godina
Imam ja Nokiu za nju ;-)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice