Koji android?

poruka: 34
|
čitano: 5.716
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji android?

Pozz svima

Evo prodao sam svoju omniu i sad sam mislio uzet neki android mobitel

Za oko su mi zapeli HTC-ovi i to desire i desire HD.

Zanima me da li se isplati dati toliko vise love za HD ili je desire dovoljno dobar? Da li je prevelik dhd? Koliko baterije traju?

Mislio sam razvijat neke aplikacije za njih pa mi je bitan hardware

Da li imate neku preporuku drugog android mobitela do nekih 2500kn? mislim na njuskalu uzet 

Unaprijed zahvaljujem

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Koji android?

ne.. sto se mene tice htc je najbolji android uredjaj a uz njega je optimus 2x.. vecinu ostalih sam probao, ali mi sense ili neke druge stvari nisu odgovarale.

desire ti je sasvim ok mob i on takodjer ima hd snimanje (ako ti je to bila dvojba izmedju ta dva moba)

17 godina
Ja imam Desire i mogu reći da mi je žao što nisam uzeo DHD.
HTC Desire Android
17 godina
neaktivan
Koji android?

još netko? 

hvala

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

E,sad ti je izašao official update za DHD Gingerbread i ljudi su jako zadovoljni.Pogledaj ovu temu.

HTC Desire Android
14 godina
simeparanoja kaže...

Pozz svima

Evo prodao sam svoju omniu i sad sam mislio uzet neki android mobitel

Za oko su mi zapeli HTC-ovi i to desire i desire HD.

Zanima me da li se isplati dati toliko vise love za HD ili je desire dovoljno dobar? Da li je prevelik dhd? Koliko baterije traju?

Mislio sam razvijat neke aplikacije za njih pa mi je bitan hardware

Da li imate neku preporuku drugog android mobitela do nekih 2500kn? mislim na njuskalu uzet 

Unaprijed zahvaljujem

Imam HTC DHD, neki dan sam skinuo upgrade na 2.3.3 Gingerbread, i jaaaako sam prezadovoljan s onim što imam i. {#} 

Što se tiče hardware-a, samo ću reći kako se osjećam kao da u rukama imam Porsche 911 GT3RS s 4.0 motorom, baš tako! {#} {#}

Pojedinci koji imaju samo Desire-a, nažalost nisu još dobili upgrade, ali će uskoro vjerojatno dobiti, nadam se! {#} {#}

BTW; zašto kupnja preko njškala, ako možeš kupiti novog s garancijom uz neku ok tarifu za recimo 1500.00 hrvatskih kuna, govorim o HTC DHD-u naravno. {#}

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Koji android?

ja imam desire i zadovoljan sam svime osim unutarnjom memorijom. DHD sam imo u ruci i moram priznat da mi je malo prevelik, a i boje su malo slabije na ekranu, al to je mozda subjektivno misljenje. ako ti je DHD prevelik idi na desire S. ima istu memoriju ko DHD i miran si sa updateom softwera

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Imam HTC DHD, neki dan sam skinuo upgrade na 2.3.3 Gingerbread, i jaaaako sam prezadovoljan s onim što imam i. {#} 

Što se tiče hardware-a, samo ću reći kako se osjećam kao da u rukama imam Porsche 911 GT3RS s 4.0 motorom, baš tako! {#} {#}

Pojedinci koji imaju samo Desire-a, nažalost nisu još dobili upgrade, ali će uskoro vjerojatno dobiti, nadam se! {#} {#}

BTW; zašto kupnja preko njškala, ako možeš kupiti novog s garancijom uz neku ok tarifu za recimo 1500.00 hrvatskih kuna, govorim o HTC DHD-u naravno. {#}

ma kupnja preko njuskala jer sam prije mjesec produzio pretplatu kod tele2, nisam bio jos prodao omniu pa sam prodao mobitel koji sam uzeo {#}

Nije ti prevelik?

Znam da je porsche sta se tice hardware-a samo ne znam jel desire fićo u odnosu na njega ili bmw M5 npr {#}

ne vidim da bas ima desire s na njuskalu :(

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 22:20 (simeparanoja).
14 godina
neaktivan
Koji android?

jel netko zna za galaxy tab 2.2 na 2.3

ili oce ikad moc ic na 3.0.

Goran Anđelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
simeparanoja kaže...
ATJLučko kaže...

ma kupnja preko njuskala jer sam prije mjesec produzio pretplatu kod tele2, nisam bio jos prodao omniu pa sam prodao mobitel koji sam uzeo {#}

Nije ti prevelik?

Znam da je porsche sta se tice hardware-a samo ne znam jel desire fićo u odnosu na njega ili bmw M5 npr {#}

ne vidim da bas ima desire s na njuskalu :(

Ovako mi je citirajući malo lakše odgovoriti što se tiče BMW-a M5, odnosno Desire-a!!!! {#} 

Kao 1, meni na svu sreću, nije preveliki, he he he he, a što se tiče komparacije, pa ja bih rekao da su HTC Desire i Desire HD u gobalu svi Porsche, a Desire je u  najmanju ruku Carrera GTS, s full opremom!!!! {#} 

Što se tiče hardware-a, to i nije stavka koja te treba zabrinjavat, software je taj koji se računa, a osim interne memorije, sve je tu OK!!!!

Na kraju krajeva, i sam si primjetio, nema ih previše na njuškalu, a niti u Plavom oglasniku, jel trebam pitati zašto??!! {#} {#} 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Koji android?

pouzdani i dobri

pa zato i uzimam :))))

odlucio sam se za desire, nemam bas love pa cemo vidit sta ce naletit :)

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uzmi Desire Z! Ne samo da ima tipkovnicu nego je i generalno bolji, proc., baterija,...
http://androoolog.blogspot.com/
14 godina
Šef kaže...
Uzmi Desire Z! Ne samo da ima tipkovnicu nego je i generalno bolji, proc., baterija,...

Slažem se ali samo ako mu voli/treba fizička tipkovnica! {#}

Osobno mi nije će će, čisto iz feelinga kako će reagirati nakon slučajnog pada i kako aterira, pod kakvim kutevima, hmmmm, možda paničarim bez veze, ali ipak, komad je komad, u jednom čvrstom komadu! {#}

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Hvala Šef ali ne preferiram te mobitele sa tipkovnicom koja se izvlači i slično.

Nemam baš pozitivna iskustva {#}

CARPE DIEM
15 godina

dhd - m3 csl

desire - m3

desire z - 318d

ako kontas aute, sve ti je jasno hahaha.

15 godina
LIX kaže...

dhd - m3 csl

desire - m3

desire z - 318d

ako kontas aute, sve ti je jasno hahaha.

a desire s je negdje izmedu m3 csl i m3 ili je blizi jednom od njih

15 godina
protjeran
Koji android?

Galaxy S {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

Galaxy S {#}

kolega ga ima

zadovoljan donekle je, ali blokira mu se cesto, resetira, tako da mi se ne cini nesto pouzdan :S

CARPE DIEM
15 godina
protjeran
simeparanoja kaže...
tonihrvat kaže...

Galaxy S {#}

kolega ga ima

zadovoljan donekle je, ali blokira mu se cesto, resetira, tako da mi se ne cini nesto pouzdan :S

Zato su izmislili Costum Romove. -.-

a i ne vjerujem da sad toliko često blokira.

17 godina
neaktivan
Koji android?

Čemu TD? pa samo sam prenio njegovo iskustvo

Koliko ga ima toliko dugo mu se to i događa, nisam ja kriv zbog toga :S

CARPE DIEM
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Koji android?

Ako uzimaš Desire moraš znati da ima multitouch koji prepoznaje samo 2 dodira i to loše osim kod zumiranja, za što je MT i namjenjen. Problema ćeš imat kod nekih igara koje zahtjevaju više dodira istovremeno.

Ako ne igraš igre-zanemari.

Nadalje, moraš znat da Desire ima samo oko 150 mb interne memorije za instalaciju aplikacija. Da bi taj problem u potpunosti riješio, moraš rootat, napravit ext particiju na sd kartici i flashnut custom rom. Alternativa je korištenje aplikacija koje samo dio neke aplikacije prebace na sd, tako uštediš na prostoru, ali se problem s memorijom s vremenom vrati.

Akko misliš rootat, također zanemari jer taj problem onda lako riješiš.

Desire HD nema niti jedan od ta dva problema.

Edit:

Kolega ima Samsung Galaxy S i radi mu odlično, bez ikakvih problema.

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 9:25 (kingmedo).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Igre ne mislim igrat na njemu

Mislim ga rootat jer planiram neke aplikacije razvijat (ako mi krene i budem imao vremena) tako da niti to ne bi trebao biti problem

Desire HD mi je previse love, nemam toliko, volio bi ga uzet al ne mogu financijski :S

Sto se tice galaxy s mobitela, meni je isto ok mobitel al ovaj moj veli da mu nije ok sta se tice tog resetiranja al sve ostalo da je super

Vjerovatno kao i svugdje, mora postojati barem jedan fail

mozda kad ga upgrade-a se stvar rijesi

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan
Koji android?

Vidi samsung nexus s

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
simeparanoja kaže...

Igre ne mislim igrat na njemu

Mislim ga rootat jer planiram neke aplikacije razvijat (ako mi krene i budem imao vremena) tako da niti to ne bi trebao biti problem

Desire HD mi je previse love, nemam toliko, volio bi ga uzet al ne mogu financijski :S

Sto se tice galaxy s mobitela, meni je isto ok mobitel al ovaj moj veli da mu nije ok sta se tice tog resetiranja al sve ostalo da je super

Vjerovatno kao i svugdje, mora postojati barem jedan fail

mozda kad ga upgrade-a se stvar rijesi

Onda Desire HD otpada. Mislim da bi ti prevagu između Desire-a i SGS-a mogao napraviti HTC Sense.

Pojavili su se custom rom-ovi sa elementima Sense-a 3.0, a radi se i na portu cijelog Sensea 3.0.

...
15 godina
protjeran
tpg kaže...

Vidi samsung nexus s

zar nije to onda još skuplje od DHD?

15 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
tpg kaže...

Vidi samsung nexus s

zar nije to onda još skuplje od DHD?

Može se jeftinije naći,samsung!

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
neaktivan
Koji android?

ok ekipa

desire ili dhd ili desire s?

izmedju ta 3 se mislim

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 11:21 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

ok ekipa

desire ili dhd ili desire s?

izmedju ta 3 se mislim

Desire S ja sigurno ne bi jer je skuplji, a nije nešto bolji od Desire (nisam siguran)

DHD ako imaš novaca 

Desire ako ne želiš potrošit puno

Oba mobitela su odlična i ne možeš pogriješiti, ali bi ja ipak malo skupio novaca i kupio DHD :P

17 godina
neaktivan
Koji android?

il mozda galaxy s?

fak neodlucan sam :S

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Koji android?
Desire S zbog HTC Sense. Mozes DesireHD ako ti je bitan veci ekran, osim toga nema vece razlike.
...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice