Negdje sam pričitao da je najavljen tek u siječnju.
a ja sam da je do kraja ove godine, mislim da je realno za ocekivat 12. ili 1.
Negdje sam pričitao da je najavljen tek u siječnju.
a ja sam da je do kraja ove godine, mislim da je realno za ocekivat 12. ili 1.
Pozdrav svima :)
kupio bih redmi 4x ali kako nisam nikad jos narucivao mobitel preko neta molim vas da li mi netko moze pomoci i rec od kud je najbolje? (da se izbjegne placanje carine i toga svega?)
Hvala
Pročitaj prethodne 2-3 stranice, sve detaljno piše
Pokušavaš naručiti nešto što je u kineskom skladištu.
Gledaj što imaju na EU skladištu...
.
Zakasnio kupiti HomTom (akcija od prije nekoliko dana) pa tražim preporuku za mob kojem bi ukupna cijena bila 100€ (skupa s carinom).
Mobitel za stariju osobu, nezahtjevnu, ali bih ipak tražio nešto s 2GB RAM-a. Brand nije bitan.
Ako je netko u zadnje vrijeme kupovao takav mobitel i zadovoljan je, neka podijeli iskustvo ;-)
Ovo? https://shop.iskon.hr/artikli/mobitel-xiaomi-redmi-4a-sivi/
Redmi 4A 2/16GB za nešto ispod 700 kn (iz IT ili DE izaberes)...
Hvala za link.
Nekako sam i sam došao do toga da je taj model najbolji u cjenovnom rangu.
Iz Italije i Njemačke pretpostavljam da nema carine?
Redmi 4A 2/16GB za nešto ispod 700 kn (iz IT ili DE izaberes)...
Hvala za link.
Nekako sam i sam došao do toga da je taj model najbolji u cjenovnom rangu.
Iz Italije i Njemačke pretpostavljam da nema carine?
Uzeo sivog 2/32 iz Njemačke. Na cijenu još ide 7€ troškovi dostave.
Za ćoravog starog bi naručio neki telefon, cca do 400kn top topova.
Čak ni ne mora biti smart niti imati čudo opcija. Samo da se font može uvećati :)
Imate kakav prijedlog s EU skladišta?
Pozdrav ekipa. Samo želim napoment kako sam postao affiliate sa stranicom gearbest.com i dnevno dobivam kupone za njihove proizvode pa tako i za mobitele. Ako vas zanima neki mobitel slobodno mi se javite na PM pa ako imam, dam kupon za popust.
Prvi put narucujem sa AliExpress-a pa molim objasnjenje sto ovo znaci:
Awaiting Shipment
Processing Time remaining: 8 days 9 hours 9 minutes
Nadam se da nije da im treba 8 dana da ga posalju?!? :-(
Jel se isplati vratiti xiaomi note 4 3/32 i doplatiti i uzet mi max 2 4/64 ili je bacanje novaca?
Prvi put narucujem sa AliExpress-a pa molim objasnjenje sto ovo znaci:
Awaiting Shipment
Processing Time remaining: 8 days 9 hours 9 minutes
Nadam se da nije da im treba 8 dana da ga posalju?!? :-(
To je rok u kojem posalju uradaj, obicno to bude dan dva tri
Jel se isplati vratiti xiaomi note 4 3/32 i doplatiti i uzet mi max 2 4/64 ili je bacanje novaca?
Pa po meni ne mozes tako usporedjivat, ekran je baš velika razlika u veličini uređaja (i nešto jača baterija) ostalo manje-više isto, zavisi na što ciljaš...
Pa na velicinu se mogu priviknuti...ovaj je jaci po ramima i storagu..isti proc jos bolja batka i zastita protiv grebanja ekrana....imao sam s6 i sad note 4...
Bok ekipa!
Već prije ljeta sam gledao za svog oca Note 4X al pošto sam do sad čekao, razmišljao sam o 5-ici X, ima li smisla čekati Xiaomi Note 5X, odnosno jel se može očekivati cijena slična onoj koju ima Note 4X u Goldway-a ili previše maštam? :)
Koliko bi zapravo mogao biti skuplji od Note 4X, ne pratim baš politiku cijena Xiaomi-a što se tiče samih nasljednika...
Hvala!
Ako sam preko alija sa svim troškovima dostave platio 1120 kn Redmi Note 4 Global, onda za note 5 SD očekujem cijenu do oko 1300 kn, tamo negdje u 4. mjesecu sljedeće godine
Samo je pitanje kada će 5x Note sa SD procesorom izaći. Note 4X je izašao u 02.mjesecu 2017. A prvi Note 4 sa mediatek procesorom u 08. mjesecu 2016. Ne znam nakon prašine sa zaglavljenim pikselima, slabijim zvukom, i stavljanjem senzora koje nisu reklamirali, mislim da će meni osobno Meizu imati lijepu šansu, jer je njihov M6 Note najavio veliki korak naprijed, SD, odlična kamera, kučište, baterija...meni su mu mane što je malo višlji i još malo teži od redmi 4x note. Ali treba vidjeti njihove nadolazeće modele
Volio bih da izdaju i neki Redmi sa 5.2'' displayom, što je niti veliko ni malo, taman, a ne da guraju tu veličinu ekrana samo na flagšip model.
Mada ako ovog od 5,5'' malo stanje kako najavljuju, i skrate po visini, bit će to odlično.
Oprostite na off-topic pitanju, kupio bih xiaomi roboski usisavać https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Cleaner-Robot---White-372010.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMCAH_holiday_20170919
U opcijama za dostavu je DHL, nema ništa free niti jeftinije od 127$. Znači li to da će doći bez carine (PDV-a), ili se to odnosi samo na mobitele.
... ima li veze DHL Express ili DHL Economy ?
Hvala unaprijed
Onda bi možda bilo bolje ići na Note 4x pošto je malo vjerojatno da bih išao preko 1200kn...
Jel ima što drugo pametno u cjenovnom rangu Note 4X?
vec sam tu napisao par linkova