Koji god kinez kupujes, jedino bitno po meni je da gledas da to bude iskljucivo internacionalna verzija.
Jer ona ti vec unaprijed dodje instalirana sa google play i svim ostalim. I to ti onda na kraju ustedi i gomilu i vremena i zivaca.
Je da je ta verzija malo skuplja nego ove ostale ali dugorocno se isplati vjeruj mi a i ti odmah dobijes out of the box spreman za koristenje.
Bez da ti ista moras po njemu dirati, samo ga izvadis iz kutije i stavis karticu i radis. Kao i svaki drugi mobitel sto kupujes.
super, hvala! a znaš li za giztop ovo što sam pitao? i kako znati je li to internacionalna verzija?
Nemoj se nista brinut, ovako ide cijela stvar, a sve ti isto pise i na giztop stranici samo nisi gledao. Ta cijena sto vidis na stranici je jedina koju placas, carine i troskova dostave nema jer mobitele salju iz francuskog skladista sa besplatnim shippingom. Mobitel ti dodje sa modificiranim ROM-om od strane giztopa koji u vecini slucajeva uredno radi, ima instaliran gapps, vecinu jezika (uz hrvatski i engleski) tako da sve sto trebas napraviti kad dodje je ukljuciti mobitel i on radi. Ja sam narucio 2 komada redmi note 3 kada je izasao i trebalo je 15 dana od narudzbe da dodje do mene.