"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.500
|
čitano: 6.638.187
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

fina stvarcica za 20 kn :D  

narucen MI4 sa GB-a  i sad u iscekivanju :D al bez 4g mreze :D

Pa molim ponosne vlasnike na kojim romovima im najbolje radi :D da se odmah pripremim :D

5 0 hvala 0
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Negdje sam procitao da dolazi sa zakljucanim bootloaderom i da su cekali da xiaomi da mogucnost otkljucavanja :)

Ak je tako kontam da bi mogao i ja narucit :) skoro sam si uzeo danas note 2 jer mi se neda cekat preorder :(
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
17 godina

Šta me hebe ovaj dpd, mob stoji već dva dana u zg i kao jučer je bila dostava u 18:26 i 19:06 i nikoga

nije bilo doma, a svi doma. Danas zovem njih kaže dostave su od 8-16. Pa kako je mogla bit dostava

ako tada ne dostavljaju i dam broj da me zove prije dostave, naravno niko nije zva cili dan.

Jel ko drugi ima takvih problema s njima??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Molim neka razmišljanja o ovim telefonima: Oukitel K6000 i Elephone P8000.

Kod Oukitela me privlači ogromna baterija koja ima mogućnost brzog punjenja, no sumnjičav sam prema tim kamerama. Što žele reći s tim da se softverskom interpolacijom dobiva od 8 megapikselne kamere ona od 13 i isto tako od 2 megapikselne kamere dobiva kamera od 5 megapiksela? Nažalost nema nigdje nikakve recenzije, niti pisane niti video.

Dok kod Elephona P8000 je u odnosu na Oukitel K6000 manja baterija i to dosta, a druga stvar je što je izrada ekrana lošije kvalitete to se da zaključiti iz video recenzije LINK.

Sve u svemu, dao bih prednost Oukitelu jer mi se više i sviđa, a i jeftiniji je. No opet Elephon ima FullHD rezoluciju ekrana, više rama i trebao bi biti brži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Makić kaže...

Šta me hebe ovaj dpd, mob stoji već dva dana u zg i kao jučer je bila dostava u 18:26 i 19:06 i nikoga

nije bilo doma, a svi doma. Danas zovem njih kaže dostave su od 8-16. Pa kako je mogla bit dostava

ako tada ne dostavljaju i dam broj da me zove prije dostave, naravno niko nije zva cili dan.

Vjerojatno dostavljač nije stigao taj dan

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
Ag008 kaže...
Makić kaže...

Vjerojatno dostavljač nije stigao taj dan

Upravo dostavljen, jbti stavno ima komad mobitela, ahahah

14 godina
Lik kaže...

Bolje uzmi neki pouznadiji kinez. Obadvije marke nisu nešto. Potraži neki kvalitetniji kinez.

13 godina
neaktivan

prije tjedan dana mi je došao sa giztopa Mi4, za sada prezadovoljan. Što se tiče dpd-a,samo pozitivno, poslali poruku dan prije, na dan dostave nazvali da provjere jeli netko doma i za 5 min dostavili paket. Stavio na njega miui 7 fastboot rom prema uputama, i sve radi super. ludi screen on time sa prosječnim korištenjem kroz dva dana (whatsapp, face, youtube, gmail, par poziva i smsova).  

1 0 hvala 0
17 godina
mrccina kaže...

prije tjedan dana mi je došao sa giztopa Mi4, za sada prezadovoljan. Što se tiče dpd-a,samo pozitivno, poslali poruku dan prije, na dan dostave nazvali da provjere jeli netko doma i za 5 min dostavili paket. Stavio na njega miui 7 fastboot rom prema uputama, i sve radi super. ludi screen on time sa prosječnim korištenjem kroz dva dana (whatsapp, face, youtube, gmail, par poziva i smsova).  

Tako mi je i bratu bilo, doša mob za 13 dana i dostava odrađena.

Meni nakon 23 dana tek doša, al nema veze bitno da je tu sad

14 godina

Uzeo bi starom neki smartphone, da je do 500 kn ukupni trošak. Može i preko neta da ga naručim izvana. Se da šta dobit za tu cijenu?

Još nešto, da li je Xiaomi Mi 4c još uvijek best buy do 300 dolara?

4 DA
0 NE
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 19:36 (marijanooo).

0 0 hvala 0
17 godina
7 Xiaomi Mi 4c
9 OnePlus X
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 20:33 (marijanooo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marijanooo kaže...

Uzeo bi starom neki smartphone, da je do 500 kn ukupni trošak. Može i preko neta da ga naručim izvana. Se da šta dobit za tu cijenu?

Pogledaj Landvo L200, ima i recenzija na forumu.. Ja sam ih nabavio preko 20 komada za roditelje od poznanika i prijatelja, baterija 2-3 dana bez beda, svi presretni i prezadovoljni, koliko znam nitko se nije nijednom zalio na neki problem.. Jedino sam ja imao problem s baterijom, bila se pocela napuhivati, ali kupio novu i sve rijeseno..

Inace paralelno usporedi Landvo L200 i LG L Bello, iznutra po komponentama identican telefon..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 19:56 (majdo).
14 godina

Dobra preporuka, ali najjeftiniji ta ga nalazim je preko 100 dolara, a budzet mi je 500 kn...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čisto informativno,

Uspio sam dobiti WCDMA-GSM-900MHz na Letv 1S-u.

Napokon sve radi kako treba, te bih se ovim putem zahvalio svim članovima ovog foruma koji su mi expresno izišli u susret i pomogli pri riješavanju ovog problema.

btw pogletche ovo:

http://m.gsmarena.com/letv_sold_more_than_1_million_smartphones_in_november-news-15313.php 

2 0 hvala 0
16 godina
quasymodo kaže...

Čisto informativno,

Uspio sam dobiti WCDMA-GSM-900MHz na Letv 1S-u.

Napokon sve radi kako treba, te bih se ovim putem zahvalio svim članovima ovog foruma koji su mi expresno izišli u susret i pomogli pri riješavanju ovog problema.

btw pogletche ovo:

http://m.gsmarena.com/letv_sold_more_than_1_million_smartphones_in_november-news-15313.php 

Podijeli s ostalim članovima kako si točno ti uspio rijepit 900mhz, kojom metodom pa olakšaj onima koji su ga kupili i kojima sad nadolazi.

za letv

16 godina
neaktivan
Lik kaže...

Molim neka razmišljanja o ovim telefonima: Oukitel K6000 i Elephone P8000.

Kod Oukitela me privlači ogromna baterija koja ima mogućnost brzog punjenja, no sumnjičav sam prema tim kamerama. Što žele reći s tim da se softverskom interpolacijom dobiva od 8 megapikselne kamere ona od 13 i isto tako od 2 megapikselne kamere dobiva kamera od 5 megapiksela? Nažalost nema nigdje nikakve recenzije, niti pisane niti video.

Dok kod Elephona P8000 je u odnosu na Oukitel K6000 manja baterija i to dosta, a druga stvar je što je izrada ekrana lošije kvalitete to se da zaključiti iz video recenzije LINK.

Sve u svemu, dao bih prednost Oukitelu jer mi se više i sviđa, a i jeftiniji je. No opet Elephon ima FullHD rezoluciju ekrana, više rama i trebao bi biti brži.

Baci oko i na VKWorld VK6050 

dak
16 godina
neaktivan
marijanooo kaže...

Možda ovo?? 

http://www.dealsmachine.com/best_259107.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.1201&email=b2t8ZGF2b3Iua2xham5AemcuaHRuZXQuaHJ8NDQ3Mw==

dak
17 godina

odlično pomozi meni, pratim ono na telekinezi

al meni neće twrp radi, uredno prepozna mob stisnem enter

onda ubaci u fastboot, al ne mogu birat 1 ili 2 za recovery. Šta da napravim spašavaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako si skimuo onaj drugi twrp koji je postavljen pre koji dan nemaš te opcije za biranje kad orepozna mob enter posle ti kažr da kliknrš bilo koju tipku i kad završo da klikneš neku tipku . završi sve za par sekundi, imaš dva puta ispiše ok ok i klikneš tipku na tastaturi i mob sr rebota u twrp mode promeni jezik dole na dnu i to je to. A za mrežu 3g na 900mhz sam već pisao ako se ne varam...par postova iznad...
Current Device:LeTV 1s x500

0 0 hvala 1
17 godina
briferboy kaže...
Ako si skimuo onaj drugi twrp koji je postavljen pre koji dan nemaš te opcije za biranje kad orepozna mob enter posle ti kažr da kliknrš bilo koju tipku i kad završo da klikneš neku tipku . završi sve za par sekundi, imaš dva puta ispiše ok ok i klikneš tipku na tastaturi i mob sr rebota u twrp mode promeni jezik dole na dnu i to je to. A za mrežu 3g na 900mhz sam već pisao ako se ne varam...par postova iznad...

evo problem, meni nikad ne dođe da stisnem bilo koju tipku, dođe

do fastboot mode na mobu i onda ga ugasi i upali, nikako da stisnem nešto

samo stoji ko na slici

13 godina
neaktivan
I kad stisneš ništa se ne desi jel. A mob je uredno prepoznat?

0 0 hvala 0
17 godina
briferboy kaže...
I kad stisneš ništa se ne desi jel. A mob je uredno prepoznat?

mob je prepoznat uredno. nakon šta uđe u recovery twrp i ja stisnem enter

stoji na tome, mob se ugasi uđe u fastboot i kako se ništa ne događa samo se ponovo upali

13 godina
neaktivan
Hm, ja sam danas baš ubacio ovaj novo twrp jer mi kineski čupao dušu. Samo sam upaljen mob spojoo na laptop pokrenuo bat file on ha prepoznao posle prebacio u fastboot i nakon pritiska tipke krenuolo ubacivanke novog twrp. Ne znam šta bi moglo biti kod tebe, sačekaj malo možda neko zna.

0 0 hvala 0
17 godina
briferboy kaže...
Hm, ja sam danas baš ubacio ovaj novo twrp jer mi kineski čupao dušu. Samo sam upaljen mob spojoo na laptop pokrenuo bat file on ha prepoznao posle prebacio u fastboot i nakon pritiska tipke krenuolo ubacivanke novog twrp. Ne znam šta bi moglo biti kod tebe, sačekaj malo možda neko zna.

pokuša na laptop od cure i stavia pda ovaj tu samo stoji no device

ako idm stavit nove drivere za adb bude da su najnoviji

13 godina
neaktivan
Ja sam koristio pda. I sve prošlo ok. Nadam se da ćeeš doći do rešenja. Pa podeli sa nama

0 0 hvala 0
17 godina
briferboy kaže...
Ja sam koristio pda. I sve prošlo ok. Nadam se da ćeeš doći do rešenja. Pa podeli sa nama

uvik na teži način kod mene :D

16 godina
Makić kaže...
briferboy kaže...

glup prijedlog al nekad i sitnice treba probat, jesi probo pokrenit program sa "run as administrator" , jer ak ti ocita mob nevidim razlog zas nebi poceo radit posao

ili nakon sto si insaliro pda probaj resetirat lap, mozda i to iz nekog razloga zaj*bava

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 21:41 (MarioVk).
17 godina
MarioVk kaže...
Makić kaže...
briferboy kaže...

glup prijedlog al nekad i sitnice treba probat, jesi probo pokrenit program sa "run as administrator" , jer ak ti ocita mob nevidim razlog zas nebi poceo radit posao

ili nakon sto si insaliro pda probaj resetirat lap, mozda i to iz nekog razloga zaj*bava

ma uvik problemi s ovim novim wnisima i 8 i 10.

otiša na komp od brata od cure i stavia pda i radi.

sad znači stavim rom, gapps i supercruser i onda iz

twp pokrenem sve to?

I da nakon wipe dalvika,data i cachea opet nisam dobia 900MHz

15 godina
neaktivan
Remzi kaže...
Lik kaže...

Bolje uzmi neki pouznadiji kinez. Obadvije marke nisu nešto. Potraži neki kvalitetniji kinez.

Svaki kvalitetniji ili nema baterije s toliko kapaciteta ili su dosta skuplji u odnosu na ova dva primjerka.

dak0001 kaže...

Baci oko i na VKWorld VK6050 

Sve pet kod toga, ali nekako mi se čini malo 1GB rama, samo to mi je nedostatak.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice