narucen MI4 sa GB-a i sad u iscekivanju :D al bez 4g mreze :D
Pa molim ponosne vlasnike na kojim romovima im najbolje radi :D da se odmah pripremim :D
narucen MI4 sa GB-a i sad u iscekivanju :D al bez 4g mreze :D
Pa molim ponosne vlasnike na kojim romovima im najbolje radi :D da se odmah pripremim :D
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
Šta me hebe ovaj dpd, mob stoji već dva dana u zg i kao jučer je bila dostava u 18:26 i 19:06 i nikoga
nije bilo doma, a svi doma. Danas zovem njih kaže dostave su od 8-16. Pa kako je mogla bit dostava
ako tada ne dostavljaju i dam broj da me zove prije dostave, naravno niko nije zva cili dan.
Jel ko drugi ima takvih problema s njima??
Molim neka razmišljanja o ovim telefonima: Oukitel K6000 i Elephone P8000.
Kod Oukitela me privlači ogromna baterija koja ima mogućnost brzog punjenja, no sumnjičav sam prema tim kamerama. Što žele reći s tim da se softverskom interpolacijom dobiva od 8 megapikselne kamere ona od 13 i isto tako od 2 megapikselne kamere dobiva kamera od 5 megapiksela? Nažalost nema nigdje nikakve recenzije, niti pisane niti video.
Dok kod Elephona P8000 je u odnosu na Oukitel K6000 manja baterija i to dosta, a druga stvar je što je izrada ekrana lošije kvalitete to se da zaključiti iz video recenzije LINK.
Sve u svemu, dao bih prednost Oukitelu jer mi se više i sviđa, a i jeftiniji je. No opet Elephon ima FullHD rezoluciju ekrana, više rama i trebao bi biti brži.
Šta me hebe ovaj dpd, mob stoji već dva dana u zg i kao jučer je bila dostava u 18:26 i 19:06 i nikoga
nije bilo doma, a svi doma. Danas zovem njih kaže dostave su od 8-16. Pa kako je mogla bit dostava
ako tada ne dostavljaju i dam broj da me zove prije dostave, naravno niko nije zva cili dan.
Vjerojatno dostavljač nije stigao taj dan
Vjerojatno dostavljač nije stigao taj dan
Upravo dostavljen, jbti stavno ima komad mobitela, ahahah
Bolje uzmi neki pouznadiji kinez. Obadvije marke nisu nešto. Potraži neki kvalitetniji kinez.
prije tjedan dana mi je došao sa giztopa Mi4, za sada prezadovoljan. Što se tiče dpd-a,samo pozitivno, poslali poruku dan prije, na dan dostave nazvali da provjere jeli netko doma i za 5 min dostavili paket. Stavio na njega miui 7 fastboot rom prema uputama, i sve radi super. ludi screen on time sa prosječnim korištenjem kroz dva dana (whatsapp, face, youtube, gmail, par poziva i smsova).
prije tjedan dana mi je došao sa giztopa Mi4, za sada prezadovoljan. Što se tiče dpd-a,samo pozitivno, poslali poruku dan prije, na dan dostave nazvali da provjere jeli netko doma i za 5 min dostavili paket. Stavio na njega miui 7 fastboot rom prema uputama, i sve radi super. ludi screen on time sa prosječnim korištenjem kroz dva dana (whatsapp, face, youtube, gmail, par poziva i smsova).
Tako mi je i bratu bilo, doša mob za 13 dana i dostava odrađena.
Meni nakon 23 dana tek doša, al nema veze bitno da je tu sad
Uzeo bi starom neki smartphone, da je do 500 kn ukupni trošak. Može i preko neta da ga naručim izvana. Se da šta dobit za tu cijenu?
Još nešto, da li je Xiaomi Mi 4c još uvijek best buy do 300 dolara?
| 4 | DA |
|---|---|
| 0 | NE |
Zasto?
| 7 | Xiaomi Mi 4c |
|---|---|
| 9 | OnePlus X |
...
Uzeo bi starom neki smartphone, da je do 500 kn ukupni trošak. Može i preko neta da ga naručim izvana. Se da šta dobit za tu cijenu?
Pogledaj Landvo L200, ima i recenzija na forumu.. Ja sam ih nabavio preko 20 komada za roditelje od poznanika i prijatelja, baterija 2-3 dana bez beda, svi presretni i prezadovoljni, koliko znam nitko se nije nijednom zalio na neki problem.. Jedino sam ja imao problem s baterijom, bila se pocela napuhivati, ali kupio novu i sve rijeseno..
Inace paralelno usporedi Landvo L200 i LG L Bello, iznutra po komponentama identican telefon..
Dobra preporuka, ali najjeftiniji ta ga nalazim je preko 100 dolara, a budzet mi je 500 kn...
Čisto informativno,
Uspio sam dobiti WCDMA-GSM-900MHz na Letv 1S-u.
Napokon sve radi kako treba, te bih se ovim putem zahvalio svim članovima ovog foruma koji su mi expresno izišli u susret i pomogli pri riješavanju ovog problema.
btw pogletche ovo:
http://m.gsmarena.com/letv_sold_more_than_1_million_smartphones_in_november-news-15313.php 
Čisto informativno,
Uspio sam dobiti WCDMA-GSM-900MHz na Letv 1S-u.
Napokon sve radi kako treba, te bih se ovim putem zahvalio svim članovima ovog foruma koji su mi expresno izišli u susret i pomogli pri riješavanju ovog problema.
btw pogletche ovo:
http://m.gsmarena.com/letv_sold_more_than_1_million_smartphones_in_november-news-15313.php 
Podijeli s ostalim članovima kako si točno ti uspio rijepit 900mhz, kojom metodom pa olakšaj onima koji su ga kupili i kojima sad nadolazi.
I
za letv
Molim neka razmišljanja o ovim telefonima: Oukitel K6000 i Elephone P8000.
Kod Oukitela me privlači ogromna baterija koja ima mogućnost brzog punjenja, no sumnjičav sam prema tim kamerama. Što žele reći s tim da se softverskom interpolacijom dobiva od 8 megapikselne kamere ona od 13 i isto tako od 2 megapikselne kamere dobiva kamera od 5 megapiksela? Nažalost nema nigdje nikakve recenzije, niti pisane niti video.
Dok kod Elephona P8000 je u odnosu na Oukitel K6000 manja baterija i to dosta, a druga stvar je što je izrada ekrana lošije kvalitete to se da zaključiti iz video recenzije LINK.
Sve u svemu, dao bih prednost Oukitelu jer mi se više i sviđa, a i jeftiniji je. No opet Elephon ima FullHD rezoluciju ekrana, više rama i trebao bi biti brži.
Baci oko i na VKWorld VK6050
Možda ovo??
odlično pomozi meni, pratim ono na telekinezi
al meni neće twrp radi, uredno prepozna mob stisnem enter
onda ubaci u fastboot, al ne mogu birat 1 ili 2 za recovery. Šta da napravim spašavaj
Current Device:LeTV 1s x500
evo problem, meni nikad ne dođe da stisnem bilo koju tipku, dođe
do fastboot mode na mobu i onda ga ugasi i upali, nikako da stisnem nešto
samo stoji ko na slici
mob je prepoznat uredno. nakon šta uđe u recovery twrp i ja stisnem enter
stoji na tome, mob se ugasi uđe u fastboot i kako se ništa ne događa samo se ponovo upali
pokuša na laptop od cure i stavia pda ovaj tu samo stoji no device
ako idm stavit nove drivere za adb bude da su najnoviji
uvik na teži način kod mene :D
glup prijedlog al nekad i sitnice treba probat, jesi probo pokrenit program sa "run as administrator" , jer ak ti ocita mob nevidim razlog zas nebi poceo radit posao
ili nakon sto si insaliro pda probaj resetirat lap, mozda i to iz nekog razloga zaj*bava
glup prijedlog al nekad i sitnice treba probat, jesi probo pokrenit program sa "run as administrator" , jer ak ti ocita mob nevidim razlog zas nebi poceo radit posao
ili nakon sto si insaliro pda probaj resetirat lap, mozda i to iz nekog razloga zaj*bava
ma uvik problemi s ovim novim wnisima i 8 i 10.
otiša na komp od brata od cure i stavia pda i radi.
sad znači stavim rom, gapps i supercruser i onda iz
twp pokrenem sve to?
I da nakon wipe dalvika,data i cachea opet nisam dobia 900MHz
Bolje uzmi neki pouznadiji kinez. Obadvije marke nisu nešto. Potraži neki kvalitetniji kinez.
Svaki kvalitetniji ili nema baterije s toliko kapaciteta ili su dosta skuplji u odnosu na ova dva primjerka.
Baci oko i na VKWorld VK6050
Sve pet kod toga, ali nekako mi se čini malo 1GB rama, samo to mi je nedostatak.