"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.693
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Poz!

Brat je uzeo lenovo k3 pa nezna koji ROM treba skinuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Zec_94 kaže...

Poz!

Brat je uzeo lenovo k3 pa nezna koji ROM treba skinuti

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lenovo-k3-note/228896.aspx

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
10 godina
neaktivan
steta kaže...

nemoj zaboravit, ovaj i mene interesuje da kupim mladjem bratu za rodjendan..

Dobar mob slike po danu extra (bar za mene ) :) po noci malo suma ima ali opet kamera solidno odradjuje posao :D , baterija izdrzi dan bez probelma a moze se razvuci i na dva dana  i izvuce 4-4,30 SOT-a , jedino sto nema prevod na Hrv (ima ga ali djelimican )

10 godina
neaktivan
flonkica kaže...

Dobar mob slike po danu extra (bar za mene ) :) po noci malo suma ima ali opet kamera solidno odradjuje posao :D , baterija izdrzi dan bez probelma a moze se razvuci i na dva dana  i izvuce 4-4,30 SOT-a , jedino sto nema prevod na Hrv (ima ga ali djelimican )

Ionako mi je sva tehnikalija na engleskom jeziku pa mi to nije problem...

live long and prosper
10 godina
neaktivan
Natasa_24 kaže...

Molim preporuku za best buy mobitele do 210$ (190eura), uvjeti: 2GB ili 3GB RAM, ekran 5-5.5'', solidna baterija (barem da izdrži 1 i pol do 2 dana), tanak, gorilla corning glass ili neko pojačano staklo, možda po mogućnosti dostava iz EU skladišta. Hvala unaprijed na sugestijama i pomoći. Za oko su mi zapeli Kingzone N5 http://www.dx.com/p/kingzone-n5-mt67...8#.ViNw4m7M8_R i Oukitel K4000 http://www.dx.com/p/presale-oukitel-...7#.ViNFd27M8_Q. Ako netko ima neku drugu preporuku, molim za pomoć. Hvala

Nijedan od ta dva nije za preporuku, zaobiđi ih! Za 210$ ipak mozes naci ozbiljnijeg kineza...drzi se Xiaomi, Meizu, Lenovo, ZTE (Nubia serija), Asus, Coolpad, 1+1...i u okviru njih trazi svog buduceg ljubimca :)

10 godina
neaktivan
PLAVAmala kaže...

Ekipa, jel znate možda koji mobitel ima dual sim activ,

Jako mi je bitno da su obje kartice aktivne u isto vrijeme.

Jedino sam zenfone 2 uspjela nači sa dual activ simom.

Za oko mi je zapao Xiaomi mi4c ima super specke ali ne uspijevam potvrditi nigdje dali je dual activ.

Taj model Mi4c nije active dual sim kao ni skoro nijedan kinez. To se tesko nalazi, sem tog Asusa ne znam ni za jedan vise

13 godina
protjeran

pozdrav svima, narucivao sam preko aliexpressa, na dhl-u mi pise da je mobitel dostavljen u london i mogu skinuti potpis nekog lika,kada ce otprilike stici u hrvatsku?ovako mi stoji od jucer i nema nikakvog pomaka. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 14:27 (kexzoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

pozdrav svima, narucivao sam preko aliexpressa, na dhl-u mi pise da je mobitel dostavljen u london i mogu skinuti potpis nekog lika,kada ce otprilike stici u hrvatsku?ovako mi stoji od jucer i nema nikakvog pomaka. 

E sad pocmes pratit onaj drugi tracking broj sto si dobio u poruci od prodavaca ;)

Jer si dobio dva, jedan ide do UK drugi ide od UK

13 godina
protjeran
flonkica kaže...
kexzoR kaže...

E sad pocmes pratit onaj drugi tracking broj sto si dobio u poruci od prodavaca ;)

Jer si dobio dva, jedan ide do UK drugi ide od UK

nisam dobio taj drugi broj :O

17 godina
neaktivan

imaš ga sigurno,pogledaj u porukama na aliexpressu

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 15:15 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
jura kaže...

imaš ga sigurno,pogledaj u porukama na aliexpressu

vidio sam,ljudi hvala vam :D

10 godina
neaktivan
pozz. i moj je jucer stigao u london.putuju nam skup mob. u hr.danas ce bit poslan i u petak je doma.tako mi bilo zadnji puta.
14 godina
M3d0 kaže...
pozz. i moj je jucer stigao u london.putuju nam skup mob. u hr.danas ce bit poslan i u petak je doma.tako mi bilo zadnji puta.

A moj je onaj treći u paketu s vama.Prije je prima neki Martin i isti dan sla dalje a ovaj je malo "lin"

13 godina
protjeran

koje ste mobitele vas dvojica narucili? ja sam xiaomi mi4c :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
flonkica kaže...
steta kaže...

Hvala..a kakav je ekran? jel se "primjete" pixeli i to? Ima li kakvih problema sa mob. netom i slicno?

14 godina
kexzoR kaže...

koje ste mobitele vas dvojica narucili? ja sam xiaomi mi4c :D

Xiaomi Redmi Note 2

10 godina
neaktivan
Ja sam meizu m2 Note

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

lijepo,lijepo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ajd kada ti dode mí4c napisi nesto o njemu.zanima me kvaliteta izrade i ekran. gledam sada pise da ce biti u cetvrtak dostavljeni.

0 0 hvala 0
15 godina

Može neka preporuka za mob do 1000kn. Nisam dugo pratio temu pa sam ispao iz toka šta je sad u trendu.

BF Nick: Xtreme_Switch
10 godina
neaktivan
meizu m2 mini
11 godina
Procitaj zadnjih 5-6 strana. Sve je vec napisano.
10 godina
neaktivan
steta kaže...
flonkica kaže...
steta kaže...

Hvala..a kakav je ekran? jel se "primjete" pixeli i to? Ima li kakvih problema sa mob. netom i slicno?

Solidan ekran, bilo je problema u pocetku sa mob netom nije htjeo se odmh aktivirat kad ga ukljucis trebalo mu je podosta vremena al je rijeseno sa ovim zadnjim updejtom tako da sad cim ga upalis proradi . Posto je u mene na bonove morao sam rucno unijeti APN i sad sve normala radi ( 3 G , 4 nisam isprobao pa ti ne mogu nista reci )

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 23:07 (flonkica).
14 godina
neaktivan
Webmajstori.Net - Forum za webmastere

1 0 hvala 0
15 godina
M3d0 kaže...
Ajd kada ti dode mí4c napisi nesto o njemu.zanima me kvaliteta izrade i ekran. gledam sada pise da ce biti u cetvrtak dostavljeni.

e to i mene zanima, bas si gledam taj mob

13 godina
neaktivan

Naručio sam mob preko Aliexpressa iz Kine preko EU (bez carine) sa dostavom DHL.

Mobitel je u procesu dostave (shipment) i dobio sam ovu poruku od prodavača:

For signing for the package, there are 4 reminders, please read them carefully!
1,Please find out whether the package has ever been repacked. DO NOT sign if it's repacked.
2,Please use a scale to weigh the package to find out if the weight matches "kg" on the lable when the courier deliver the package. Or estimate the weight if you don't have a scale. DO NOT sign if you feel something is wrong.
3,Please unpack the package to check if everything is fine if the weight is ok. DO NOT sign without unpacking and checking.
4,Please record an unpacking video before signing. Turn on the item if it is electronic product when you make video. You can use a cellphone to record video. DO NOT sign if thereis something wrong.
Recording video will be very helpful as the proof in case there is any problem with the item. The whole transport is a long way. The package will be processed by many hands. The item might be stolen,broken,or not turned on. We met so many these issues before. It will be safe for both of us.
Please contact us immediately if you can't sign. This is very important! You must be aware of the 4 reminders. We are not responsible if there is something wrong after signing according to AliExpress' rule.
###################################################
Please leave us message after you read the 4 reminders like this:
I have read the reminders. I am aware of the reminders.

Interesira me da li će djelatnik DHL-a htjeti čekati kako su tu oni napisali da ja preuzmem paket, snimam prilikom otvaranja i provjerim da li sve na mobitelu radi pa da mu tek onda potpišem da sam preuzeo paket.

Posebno me brine ako ne budem kući kada budu dostavljali paket pa ga netko od mojih preuzme i potpiše bez otvaranja i pregleda da li je mobitelu sve OK.

Kakva ste vi iskustva imali sa dostavom, DHL-om i možebitnom reklamacijom ako je mobitel došao sa nekom manom ili razbijen.

Zahvaljujem na savjetima i odgovorima.

LP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sumnjam da će htjeti čekati da ti posnimaš to. Inače, DHL te zove na mobitel pa dogovaraš vrijeme dostave, ako si u ZGB možeš čak i sam u centralu po njega otići kad tebi paše...

10 godina
neaktivan
knez_b kaže...

Naručio sam mob preko Aliexpressa iz Kine preko EU (bez carine) sa dostavom DHL.

Mobitel je u procesu dostave (shipment) i dobio sam ovu poruku od prodavača:

For signing for the package, there are 4 reminders, please read them carefully!
1,Please find out whether the package has ever been repacked. DO NOT sign if it's repacked.
2,Please use a scale to weigh the package to find out if the weight matches "kg" on the lable when the courier deliver the package. Or estimate the weight if you don't have a scale. DO NOT sign if you feel something is wrong.
3,Please unpack the package to check if everything is fine if the weight is ok. DO NOT sign without unpacking and checking.
4,Please record an unpacking video before signing. Turn on the item if it is electronic product when you make video. You can use a cellphone to record video. DO NOT sign if thereis something wrong.
Recording video will be very helpful as the proof in case there is any problem with the item. The whole transport is a long way. The package will be processed by many hands. The item might be stolen,broken,or not turned on. We met so many these issues before. It will be safe for both of us.
Please contact us immediately if you can't sign. This is very important! You must be aware of the 4 reminders. We are not responsible if there is something wrong after signing according to AliExpress' rule.
###################################################
Please leave us message after you read the 4 reminders like this:
I have read the reminders. I am aware of the reminders.

Interesira me da li će djelatnik DHL-a htjeti čekati kako su tu oni napisali da ja preuzmem paket, snimam prilikom otvaranja i provjerim da li sve na mobitelu radi pa da mu tek onda potpišem da sam preuzeo paket.

Posebno me brine ako ne budem kući kada budu dostavljali paket pa ga netko od mojih preuzme i potpiše bez otvaranja i pregleda da li je mobitelu sve OK.

Kakva ste vi iskustva imali sa dostavom, DHL-om i možebitnom reklamacijom ako je mobitel došao sa nekom manom ili razbijen.

Zahvaljujem na savjetima i odgovorima.

LP

Bar pitaj da otvoriš, pregledaj mobitel jel' u ok stanju i upali ga, to ti je minuta posla. Tako sam ja kad mi je nekidan DHL dostavio Letv x600
Malo pretjeruju sad, Ovi s Honorbuy-a su samo preporučili da otvorim prije potpisivanja.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice