Pa moras odabrati DHL inace ce ti ispasti puno skuplje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eh, sad si me nasao sa takvim pitanjem...
telefon ce prispjeti van europskog kontinenta, tako da mi je to nebitno
Razmisljam o kupnji Redmi note 2. Dal ima medju tim noteovima koji bolji, prvenstveno po pitanju kamere? Redmi ima neki super fokus i koliko vidim po YT relativno brzo slika. Ocekuje se pad cijene ili treba po presell cijenama kupovati? :D
Ja sam se ipak odlucio za Xiaomi Redmi Note 2,tako da bih ti preporucio taj mob.
Za tu cijenu najbolji,cak mozda bolji od Meizu-a
redmi note 2 je odlican na papiru no ne znamo kako ce raditi u praksi...
ja cekam review od forumasa kada ga netko od vas dobije :P
I ne kuzim koja je baza s presellom na aliju, kak moze 16 i 32 verzija isto kostati? Ko opce kupuje 16 onda?
Jedino kolko vidim 32GB nema giftove?
Meni kad odaberem 32 GB ne daje ukupnu cijenu, što znači da se niti ne može kupiti...
Meni kad odaberem 32 GB ne daje ukupnu cijenu, što znači da se niti ne može kupiti...
Ahaaaa zato je i bundle gore zasivljen. I neda staviti u kosaru.
redmi note 2 je odlican na papiru no ne znamo kako ce raditi u praksi...
ja cekam review od forumasa kada ga netko od vas dobije :P
Tako sam i ja mislia, mozda je i pametnije, ali sve je trenutno bolje od Omnie 7 na WP7.8 kojeg punim 3 puta dnevno i kojem su zeznili vocap da je posta neupotrebljiv.
A prije toga sam ima HTC Desire X(prolia kavu po njemu haha) i HTC Wildfire S, oba sa MIUI ROMom.
EDIT:
Evo dobar video o Redmi Note 2
Osvjetljene kapacitativne tipke i notificationLED ima, stvari koje nepisu u specifikacijama.
Tema je pocela biti Redmi note 2 haha.
Ja sam ih htio 3 naruciti danas na aliexpressu, za mene,brata i frenda..
I kakve sam srece samo bijeli ostao do jucer bili i sivi.
Tema je pocela biti Redmi note 2 haha.
Ja sam ih htio 3 naruciti danas na aliexpressu, za mene,brata i frenda..
I kakve sam srece samo bijeli ostao do jucer bili i sivi.
Kaj brijes, ionak je samo backcover u boji. To lako extra nabavis. A ako ga imas u flipcaseu niti se nece vidjeti boja. Evo imam lenovo k3 note zuti i u dva tjedna niko nije skuzil da je zuti. Prvo mislili da je zlatni jer se tak vidi kroz silicon pozadinu od mofi leather flip-a. Uzeo sestri bijeli note pa cemo vidjeti dal ce trebat extra back narucivati :D
Redmi Note 2 ce biti best-seller do kraja 2015, a sigurno i u vecem dijelu 2016 godine...za sad niko nema takve specifikacije po toj cijeni a da je firma pouzdana bar malo! Xiaomi je pogodio opet u centar mete...
Gledam 3 mobitela trenutno:
https://europe.oppostyle.com/r7
http://www.gsmarena.com/lenovo_p70-7063.php
Gdje kupiti ova prva dva s obzirom da 1. nema, a drugi traži neku pozivnicu.
Šta je to pozivnica i gdje je nabaviti?
Plača li se carina i koliko za ta dva
Kakak je lenovo?
Ima te li nešto drugo za preopručiti?
Mislim da ti je za te novce najbolje naci lumiu 640, sa odlicnom kamerom, baterijom i sa dobrim performansama... A plus toga imaas 2g domacu garanciju
Dobio sam poruku od kinezića da neznaju za koliko će dana sivi doći u STOCK, ka da ću morat pričekat few more days.
Pitali su me želim li čekat ili da mi pošalju bijelog odma sutra, tako da sam prihvatia to. I pita sam šta se dobije u bundleu s mobitelom, navodno case i zaštita za ekran, ali nekako mi je to sve zbrda zdola sastavljeno u opisu tako da nisam siguran hah.
Ekipa, kak zaštiti staklo na ovim izbočenim fotićima (znači koji nisu u ravnini mobitela nego strše van kučišta). Pitam zato jer ima jedan cubot koji tak ima izbočen fotić i staklo se uspjelo izgrebst toliko da su sve slike mutne po rubovima
Jedino šta mi pada napamet je izrezat zastitu za ekran u tom obliku
malo RAMa
Gledam 3 mobitela trenutno:
https://europe.oppostyle.com/r7
http://www.gsmarena.com/lenovo_p70-7063.php
Gdje kupiti ova prva dva s obzirom da 1. nema, a drugi traži neku pozivnicu.
Šta je to pozivnica i gdje je nabaviti?
Plača li se carina i koliko za ta dva
Kakak je lenovo?
Ima te li nešto drugo za preopručiti?
ova prva dva imaš za kupit u ovoj trgovini na aliexspressu
Ekipa do koliko se otprilike isplati dati para za polovan Lenovo vibe x2
Pošto je i mene zaitrigirao Xiaomi redmi note 2 imao bi jedno pitanje za ekipu, da li ima na njemu opcija NFC , ( radi American kartice )
Nažalost, izgleda da nema.
A yebiga sad, tu pise da ima..
Možda najsigurnije pitat na miui forumu...
Nema NFC
Ako ti je NFC must,pogledaj Jiayu S3A
Planiram i sam naruciti Redmi note 2, ako se pokaze u recenzijama dobar kao na papiru to ce biti daleko najbolji od konkurencije za te novce. Treba pricekati recenzije pa narucivati. Mada je to xiaomi provjerena marka. U perfomanse ne sumnjam, zanima me najvise kvaliteta zaslona i kamere. :)

Dvoumim se između Xiaomi Redmi 2 (16GB) i Meizu M2 (mini)... Znači oba su tu negdje,ista veličina ekrana, ista rezulucija, Meizu ima na papiru bolju kameru, cijena im je slična:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7455&idPhone2=6884
Koji od ova dva modela bi bio bolji izbor i konkretno zašto?
Moj izbor bi opet bio Xiaomi.
Meni je najveći plus njihov custom OS - MIUI 6/7 jer jednostavvno ima sve što mi treba i odlično se snalazim. Svakog petka imam novi update i to me veseli jer se popravljaju bugovi, dodaju se novi feauturi ili se radi na optimizaciji.
Također je jako dobro odrađen Cloud Sync, na jednom mjestu imam spremljene sve fotografije, videe, kontakte, sms poruke, kontakte i slično koje možeš pregledavati naravno u samom mobilnom uređaju ali i preko weba na i.mi.com.
Ako koristiš Developer ROM, uređaj je sam po sebi već rootan i nemoraš se zezati s rootom, instaliravati custom recovery-e i slično.
Govorim iz iskustva, da ne ispada da sam neki fanboy. Prvi njihov uređaj mi je bio Xiaomi Red Rice a nedavno sam napravio mali "upgrade" na Xiaomi Redmi 1S. Ne patim da imam najnoviji iz serije, ali kroz pola godine - godinu dana kada osjetim potrebu definitivno ću uzeti Mi4 ili ovaj Redmi Note 2 jer znam da vrijede tih novaca.
da li to znači da neće raditi na 900mhz 3g tmobile
Dual sim dual standby, GSM + WCDMA, microSIM
2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA 850/1900/2100 MHz
Data tip: GPRS、EDGE、HSDPA, HSUPA
Neće raditi...
Moj izbor bi opet bio Xiaomi.
Meni je najveći plus njihov custom OS - MIUI 6/7 jer jednostavvno ima sve što mi treba i odlično se snalazim. Svakog petka imam novi update i to me veseli jer se popravljaju bugovi, dodaju se novi feauturi ili se radi na optimizaciji.
Plus kaj svi kazu da je MIUI super za prelazak s iOS uredjaja na android :D
Lako moguće jer dosta i liči na iOS.
Dosta je jednostavan i sve ti je nekako pri ruci. A da ne govorim da je godinu dana ispred AOSP-a. Sve feauture koje Lollipop ima, MIUI je još imao na Jelly Beanu 4.2.2-4.3 odnosno MIUi v5...