"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.858
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
ave01 kaže...

Imam problem sa zvukom na mobu, zvučnik mi je jako tih i ne mogu ga pojačati. Probao sam resetirati na početne postavke ali opet sve isto. Jel ima neko riješenje za ovo ?

Skini sa google playa ,mobile uncle tools. Uđi u engineer mode, pa zatim u engineer mode MTK , pa hardware pa u audio. I tu imaš za podesiti jačinu zvuka na zvučniku, slušalicama i  sl .

13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Već duže pratim ovu temu, naime imam Xperiu Z1 koja mi je već malo dosadila pa bi ju prodao i uzeo nešto novo, naručivao sam već prijateljima s banggooda nekoliko mobitela tipa dodge valencia i tako nešto, a sebi bi nešto za oko 2000 sa pdv-om da me izađe, može li se naći nešto u rangu Z1? I dal ima možda nešto slično Lg G3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I do 1500kn (tj. 200$) ćeš naći odlične mobitele. Za tu cijenu žeš dobiti kineza s 1-2Gb rama, osmojezgrenim procesorom itd.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina
neaktivan
bleki kaže...

Coolpad problem sa romom, dakle ima ili za coolpad f1 provjereno dobar rom. instaliram jedan custom rom, sve radi super ali velik je battery drain, instaliram drugi, mob se ugasi ponekad sam od sebe...ili ne radi mikrofon i snimanje zvuka kako treba... uvijek neki problemi.

Dakle trebam preporuku za coolpad rom koji zbilja radi normalno... ako uopće ima takav ?

Provjereno dobar rom. radi na više telefona ljudi kojih znam - bez greške

16 godina
neaktivan
ave01 kaže...

Imam problem sa zvukom na mobu, zvučnik mi je jako tih i ne mogu ga pojačati. Probao sam resetirati na početne postavke ali opet sve isto. Jel ima neko riješenje za ovo ?

Tko, što, kada, gdje i zašto?

ave01 kaže...

Ma nista ne reagira, bem ti kineza glupog... Bacio sam 1000 kN na taj coolpad...

Prodaj ga ili pokloni nekom - poštedi nas svoje "muke"!

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 15:52 (brixy).
11 godina
neaktivan

zanima me koliko bi trebao platiti dodatne troškove(carina,pdv...) za mobitel izvan eu koji dođe 190$ ali bi bio naslovljen kao dar s niskom cijenom

PeMaCN
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Carine nema a troskove ja volim ovak izracunati (cijena mobitela : 4) + 50 = kolko moras dati postaru.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
11 godina
neaktivan
ave01 kaže...

Ma nista ne reagira, bem ti kineza glupog... Bacio sam 1000 kN na taj coolpad...

nisam te razumio, koji zvučnik je u pitanju ? onaj koji se prisloni na uho ili onaj straga za zvonjavu ili muziku :D 

zao mi je sto to trpis. Ja bi ga poslao opet na servis, ili ga neka zamjene. Si razgovarao sa trgovcem ? 

11 godina
neaktivan

a ako je poštarina plaćena tj free shipping?

jel ovo cijena mobitela /4 zapravo pdv od 25%

PeMaCN
17 godina
PeMaCN kaže...

Tocno, jos uracunas kojih 50kn za nekakve njihove troskove na carini.

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
neaktivan
Kupio sam coolpad f1, došao za 12 dana iz Kine, PDV Zero, trgovina minideal, oko 900 kn. Mob izgleda i radi fantanstično. Eto samo opaska na moj slučaj.

4 1 hvala 0
14 godina

Tražim neki kineski dual sim mobitel na tipke, može čim jeftiniji. Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Games55 kaže...

Već duže pratim ovu temu, naime imam Xperiu Z1 koja mi je već malo dosadila pa bi ju prodao i uzeo nešto novo, naručivao sam već prijateljima s banggooda nekoliko mobitela tipa dodge valencia i tako nešto, a sebi bi nešto za oko 2000 sa pdv-om da me izađe, može li se naći nešto u rangu Z1? I dal ima možda nešto slično Lg G3?

Xiaomi MI3 je na mobicityu 1850 kn

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
PeMaCN kaže...

Tocno, jos uracunas kojih 50kn za nekakve njihove troskove na carini.

a ako su oni koji mi ga šalju napisali kako je to dar od otprilike 40$ jel se pdv zaračunava na tu cijenu ili na ukupno ako zatraže da im pošalješ račun s paypala

može li kod ovakve kupnje doć do nekih komplikacija tipa da ti paket ostane na carini ili ti napišu kaznu zato što nisi stavio pravu cijenu na paket

PeMaCN
14 godina
neaktivan

Blago tebi, ja sam donio zaključak da je taj coolped smeće, naime danas sam bio u lokalnom servisu, izgleda da je matična u banani... Ostaje mi još samo paypal za žalbu...

11 godina
neaktivan

šta mislite o jiayu g4s

PeMaCN
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I da mi je samo znati zašto se na moje postove o problemu sa mobitelom stišću thumb down, stvarno treba biti kreten za tako nesta. To su neki zaštitnici kineskih .mobitela iIi sto 

15 godina
neaktivan

I ja sam donio isti zaključak, taj mobi ne radi kako treba niti s jednim romom , izgleda da je i hardwerski los koliko vidim. Mogao sam za tu lovi birati ja bas uzmem taj crapy coolpad...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 17:37 (bleki).
16 godina
neaktivan

Nakon Cubot gt99, i tableta Cube u9gt5, uzea sam elephone p10c sa to2c, sa carinom me izaslo oko 860kn, dosta dobar

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel se može Coolpad F1 negdje naručiti, a da se ne čeka par tjedana, a da opet cijena nije puno veća. Merimobiles pouzdana?

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ave01 kaže...

Blago tebi, ja sam donio zaključak da je taj coolped smeće, naime danas sam bio u lokalnom servisu, izgleda da je matična u banani... Ostaje mi još samo paypal za žalbu...

Jesi ti siguran da oni u servisu znaju da je baš to problem ? Koliko vidim ljudi stavljanjem dobrih romova, rješavaju gotovo sve probleme sa collpadom, možda bi trebao pokušati sa nekim AOSP romom. Jedino je problem ako nemaš iskustva s tim.

16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Jel se može Coolpad F1 negdje naručiti, a da se ne čeka par tjedana, a da opet cijena nije puno veća. Merimobiles pouzdana?

na ebayu sa dhl-om salju, za 1400kn

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
ave01 kaže...

Ti i ovaj drugi (neda mi se gledati koji mu je nickname) čitavo vrijeme mantrate"smeća, smeće", na postavljena pitanja ne dajete nikakve odgovore, odgovore na vaša pitanja također zanemarujete... niste konstruktivni i to već prelazi u troll-anje!!!

Uostalom svatko od nas koji kupujemo ove mobitele je u neku ruku hazarder i svjesni smo rizika (ili bi barem trebali biti)... tako da vaše cjepidlačenje po forumu je besmisleno.

Otvori druge forume na engleskom i tamo traži pomoć ako je uopće želiš naći, a mogao bi jer se radi o popularnim, dosta raširenim modelima mobitela.

...i daj naziv i adresu tog servisa, ako nije problem

evo i slike tvojih postova iz kojih se ne može isčitati ništa konstruktivno!

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 15:39 (brixy).
11 godina
neaktivan

Perfectassasin možd bi ti se svidio ASUS Zenfone 5

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 16:27 (don_carlos_007).
14 godina
neaktivan
brixy kaže...
ave01 kaže...

Ti i ovaj drugi (neda mi se gledati koji mu je nickname) čitavo vrijeme mantrate"smeća, smeće", na postavljena pitanja ne dajete nikakve odgovore, odgovore na vaša pitanja također zanemarujete... niste konstruktivni i to već prelazi u troll-anje!!!

Uostalom svatko od nas koji kupujemo ove mobitele je u neku ruku hazarder i svjesni smo rizika (ili bi barem trebali biti)... tako da vaše cjepidlačenje po forumu je besmisleno.

Otvori druge forume na engleskom i tamo traži pomoć ako je uopće želiš naći, a mogao bi jer se radi o popularnim, dosta raširenim modelima mobitela.

...i daj naziv i adresu tog servisa, ako nije problem

evo i slike tvojih postova iz kojih se ne može isčitati ništa konstruktivno!

A sta bi ja trebao, biti zadovoljan ?

Naravno da pišem da je smeće, kad je. Dao sam 1000 kn za mobitel koji ne mogu koristiti za razgovor što mu je osnovna funkcija. Zato poruka svima: budite oprezni sa tim coolpadom jer stavljanjem drugog Roma i rootom gubite garanciju pa kad se pokaže da iza problema stoji los hw, nećete imati garanciju koja je ionako upitna.

17 godina
A kaj dok das 5700kn na samom izlasku za uredjaj i nadjes mrtvi pixel koji ti ne priznaju pod garanciju? Ko ja recimo. Zivot ide dalje, defektnih uredjaja ima svugdje.
15 godina
ave01 kaže.

A sta bi ja trebao, biti zadovoljan ?

Naravno da pišem da je smeće, kad je. Dao sam 1000 kn za mobitel koji ne mogu koristiti za razgovor što mu je osnovna funkcija. Zato poruka svima: budite oprezni sa tim coolpadom jer stavljanjem drugog Roma i rootom gubite garanciju pa kad se pokaže da iza problema stoji los hw, nećete imati garanciju koja je ionako upitna.

Nisi imao sreće pri kupovini i gotovo.

17 godina

Pojavljuje se Iocean X8 mini Pro u trgovinama (2gb ram, octa core) no cijena je nešto veća od najavljene - 200$

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Poz svima, evo ja sam relativno nov sto se tice ovih kineskih mobitela i nisam do sada nikada narucivao iz kine, ali evo razmisljam u zadnjih par dana da si narucim mobitel.

Pa si sad razmisljam ,znaci kad odaberem mobitel- kliknem na onu paypal ikonicu, ondje se prijavim i kupim jeli tako? i dalje, jeli trebam slati nekakve mailove ili nesto? Molim pomoc jer stvarno ne kuzim.

I jos bih pitao koji biste mi mobitel preporucili, znaci nesto u rangu cubot x6 ili cak si razmisljam onaj asus zenfone 5, samo mi je bitno da ima dobru kameru, prednju pogotovo, pa sad vidim da ste vi vise upuceni od mene, pa molim za pomoc.

I za kraj, recite mi jel provjerena stranica comebuy ili koja je najbolja sto se tice europskih warehouse-a?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@brixy
Gle, nisam od jučer niti sa stavljanjem romova niti sa kinezima, ali mi je ovaj coolpad pamet popio jer se nisam nadao da ću imati problema s njim, baš suprotno.
Kupio ga na ebay-u prije mjesec i pol preko frenda.
Ne znam koji je rom bio, vjerojatno stock, sa kineskim app, sad je gore aosp ali i dalje mi je zvuk kod razgovora gotovo nečujan.
Od garancije ništa jer sam ga flešao. Servis je u zg blizu mene, ne bih dalje u detalje o tome.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice