"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.552
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Mnogi od nas vrlo često mijenjaju različite "kineske" mobitele dok ih drugi dosta dugo koriste;

Koliko dugo zadržite tj. koristite pojedini "kineski" mobitel?

0 1 - 3 mjeseca
5 3 - 6 mjeseci
3 6 - 9 mjeseci
4 9 - 12 mjeseci
11 više od 12 mjeseci

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz decki vidim tema je dosta aktivna i kako vidim ima ljudi koji se kuze u ''kineze'' pa vam se obracam za savjet.

trebam mobitel za oca.po mogucnosti da ce izdurat godinu dana.cijena do 80€.pozeljno je da ima prednju kameru i malo veci ekran (ako je ikako moguce preko 4.3 incha).mobitel ce se koristiti uglavnom za internet (facebook,24 sata i sl).uglavnom bitno mi je da mobitel ne crkne u 5 dana i da ima podrsku na obedvije frekvencije (ako je moguce nac takav mobitel).

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
cod4gamer kaže...

pozz decki vidim tema je dosta aktivna i kako vidim ima ljudi koji se kuze u ''kineze'' pa vam se obracam za savjet.

trebam mobitel za oca.po mogucnosti da ce izdurat godinu dana.cijena do 80€.pozeljno je da ima prednju kameru i malo veci ekran (ako je ikako moguce preko 4.3 incha).mobitel ce se koristiti uglavnom za internet (facebook,24 sata i sl).uglavnom bitno mi je da mobitel ne crkne u 5 dana i da ima podrsku na obedvije frekvencije (ako je moguce nac takav mobitel).

Možda zopo zp580 http://www.pandawill.com/mobile-phone-c1/android-os-phone-c551.html?network=286&phone_brand=165&sizes=188  imaš ga u više boja i dodje 100 dolara uglavnom blizu je cijene koju si ti zadao

ovdje ti je recenzija na mob.hr http://mob.hr/zopo-zp580-recenzija/ 

gle tesko je nači mob koji valja a da podržava sve to sto si naveo, možda da digneš još malo cijenu ? Inače cijena koju pišem je bez pdv-a dakle možda otvore tvoj paket na carini i nadodaju ti i pdv pa moras i na to računati. 

Ima Lenova koji odgovaraju tvojim kriteriju ali oni su dugo u prodaji tj imaju stariju verziju androida itd no evo link da vidis . http://www.pandawill.com/mobile-phone-c1/android-os-phone-c551.html?network=286&phone_brand=156&sizes=188

Za 105eura imas 5 inčni Zopo http://www.banggood.com/ZOPO-ZP780-5-inch-MTK6582-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-917143.html  koji je po meni daleko bolji od onog koje sam prije naveo. 

Za vas ostale jel možda znate di se može kupiti Asus zenfone 4 , vjerujem da je po njegovom krtieriju samo još nisam siguran koliko košta :) 

17 godina

evo da napišem svoje impresije za Zopo ZP780..

da odmah napomenem, do sada sam imao HTC Wildfire koji je oličenje sporosti, tromosti i svega negativnog što ide uz low end uređaj iz 2010.

ne bih ga ni mijenjao da uskoro ne idem u inozemstvo i da mi treba dual sim uređaj koji može normalno browsat google mape ili koristit neku third party GPS navigaciju..

dakle Zopo..

nabavio sam ga preko wowshop.hr - 1150kn ukupno (plaćanje karticom na rate diže cijenu za 5% odnosno 50kn)

http://www.wowshop.hr/zopo-zp780-black-1-4gb.html

dečki (ili cure?) u dućanu su skroz korektni, odgovarali su na upite kasno u nedjelju navečer, svaka pohvala.

u dostavnoj kutiji, uz mobitel, dođe i račun, garancija i kratke upute.

kod njih sam uzeo iz razloga što daju uređaj na karticu a samim time i na rate (diners) pa ne moram odmah iskreširat tih 1150kn (ovih 50kn se plaća dodatno jer kartičarska banka uzima sebi profit 5%), isto tako ne moram naručivat iz kine, molit boga da se ne syebe nešto na putu, nemam brige sa RMA i slanjem u kinu, imam godinu dana relativno lako ostvarive garancije, nekakvu sigurnost pošto je dućan domaći itd itd, uglavnom puno prednosti u odnosu na razne kineske online shopove.

sama narudžba je išla glatko, ispunjenje formulara i "buy". dućan se obvezuje isporučiti uređaj kroz jedan radni dan (24h) za gradove ili 48h za manja mjesta. ja sam svoj naručio u nedjelju u 22h navečer, poslan je oko podneva u ponedjeljak a došao mi je u utorak oko 16h popodne, sve štima. dostava ide preko overseas-a. na licu mjesta možete otvoriti paket, vidjeti štima li sve sa uređajem fizički. 48h je rok kada se može žaliti overseasu i 14 dana za žalbu wowshopu kada su oni dužni zamijeniti uređaj ili napraviti skroz povrat uređaja.

dućan i narudžbu smo riješili, sa time sam u potpunosti zadovoljan 10/10

inače je zastupnik za Zopo za hrvatski Hangar18 pa se može i kod njih naručiti po cca 100kn višoj cijeni.

sad malo o uređaju.. fizički izgleda jako pristojno, izgledom podsjeća na neke sony xperia uređaje i svakako se odmiče od generičkog kineskog android dizajna. na bokovima ima lajsnu koja je imitacija aluminija i daje neki dodatni štih cjelokupnom dizajnu. na ekranu dođe tvornički instalirana folija (ekran nema gorilla glass i slične zaštite pa ako ste u strahu, treba staviti neku zaštitnu foliju) a u paketu dođu još dvije dodatne za kasniju instalaciju.. na nekim reviewima sam vidio da su ljudima dolazile dvije baterije u paketu, meni je došla samo jedna (tako i piše na službenom zopo sajtu pa se nemam kaj žaliti). baterija ima 1800mah što mi se čini dosta malo no o tome malo kasnije. u paketu je i neka generička zaštitna maska koja prekriva stražnju stranu i ćoškove mobitela, sa otvorom za kameru i flash. nije nešto prelijepa no to me iskreno zaboli, bitno da daje dodatnu dozu zaštite za mob.

u ruci djeluje dosta dobro, masa od 160g nije mala al tu pričamo o 5" mobitelu i mislim da na tu masu savršenu stoji u ruci. kućište djeluje kvaltetno, stražnja maska lagano matirana da ne bježi iz ruke no ja koristim i zaštitnu masku pa nemam previše doticaja s poklopcem.. kad sam skidao poklopac bojao sam se da ga ne strgam (kineska plastika ovo-ono..) no sve je prošlo super :D plastika je jako gipka i nema straha od pucanja. inače imam fobiju na bilo kojem mobitelu skidat te poklopce, užas jedan.

ekran je 5", razlučivost je 960x540 iliti ga qHD što daje gustoću pixela od 220ppi. nije bajna ali to je i neki mainstream ppi i meni dovoljno. napominjem, prije sam imao htc wildfire koji je imao 125ppi i meni je ovo trenutno svemir a i nisam neki ppi freak. matrica je IPS, vidljivost pod kutem odlična (mada ne znam gleda li itko mobitel pod kutem al dobro), osvjetljenje prilično dobro, na suncu se sasvim dobro vidi makar je ekran glossy. možda su rubovi (bezel) s gornje i donje strane uređaja preveliki no mene ne smeta. sistemske tipke (back, home..) su kapacitivne i lijepo popunjavaju donji rub uređaja pa ne izgleda neiskorišteno ko kod nekih. lijevo su dvije tipke za zvuk (maaal djeluju labavo no ne brine me, neće ispast van, samo nisu skroz fiksirane u ležištu) a desno je lock tipka. s gornje strane je 3.5" audio i usb utor. s prednje strane je još 2mpix kamera, isprobao sam ju na skype i radi ok, ništa se tu nema posebno za prigovoriti, ispunjava svoju svrhu..

e da, tipkanje na 5" je jako lijepo iskustvo pogotovo ako pišete s dvije ruke i imate ćevape od prstiju ko ja.

stražnja kamera je 8mpix (a ne 5mpix ko što piše na wowshop stranici) no u toj veličini snima samo 4:3 fotke, ako želite 16:9 fotku onda se rezolucija spušta na 6mpix, opet dovoljno za sve koji ne masturbiraju na neke uber brojke. u početku su mi fotke bile katastrofa no treba se malo poigrat sa postavkama, stavit flash na auto ili isključit (kada slikate vani i po suncu) i sve sjeda na svoje mjesto. slike nisu vrhunske ali za povremeno slikanje i pregledavanje su pristojne.. ako se slika zumira tu se onda vide nedostaci al velim, ako niste masturbator, kamera je za "vikend fotografe" - sve 5!

na uređaju dolazi android 4.2.2., meni veliki pomak sa androida 2.2 na wildfireu.. nešto se priča da je Mediatek (proizvođač čipseta za 99% kineza) dao zeleno svjetlo za KitKat pa ako bog da sreće i zdravlja, ugledamo najnoviji android na ZP780.. no ako ostane i ovako neću se bunit, kolko para tolko muzike.. na uređaju su predinstalirane neke googleove aplikacije (drive, gmail, mape, ono sve standardno), poneka igra (koju sam odmah maknuo. nekakav pikado), i neka tvornička update aplikacija. sve u svemu ništa od čega ćete past na guzicu. no play store je pun svakakvog drloga pa će svi naći ono kaj im treba. samo sučelje je prilično fluidno što me čak i iznenađuje, početni screen ima 5 "stranica" i ono, standardno, možete ga uređivati kak spada.. uostalom nemam kaj više pisati o OS-u.. ako ste ga koristili, nema vas kaj posebno zanimati..

procesor je quad core, 1.3ghz, 1GB RAM, grafika je Mali 400 MP2, radi na 3G 900/2100, baterija 1800mah. 

s baterijom sam zasad polovično zadovoljan, volio bih da je preko 2000mah ali kad prestanem s drqanjem po mobu (jer je novi, svi drqamo kad je nekaj novo {#}) onda će i lifetime porast.. evo sad mi je baterija na 40% uz puno prčkanja, surfanja, bluetootha, nešto razgovora i wi-fi stalno upaljen i imam screen time od 4h. pristojno kaj se mene tiče no razmišljam o nekoj jačoj bateriji ako se uopće uspije nać za ovaj mob (trenutno baš i nema ak dobro vidim. baterija je BT57S pa ak se neko ima viška vremena, neka traži).

interna memorija je 4GB proširivo s karticama do 64GB microSD karticama (standard kod ovih lowcost kineza).

dual sim još nisam isprobao al po speckama, uređaj ima dual standby. 

može se nabaviti u crnoj, bijeloj i plavoj boji. ta plava mi je fora, izgleda ko nijansa plave na lumiji no imam godina kad bi netko posumnjao u moju ozbiljnost pa sam uzeo elegantnu crnu. a i ta "aluminijska" lajsna sa strane najbolje izgleda na crnom mobitelu.

GPS također nisam isprobavao, budem kroz koji dan, u garantnom roku da stignem vratit ako ne valja :D

sve u svemu uređaj se u ovih par dana pokazuje kao pristojna kupnja, zasad nemam dojam ko da će se raspast, samozapalit ili me ozračit sa svojim kineskim radijacijskim antenama, u desnom jajetu još uvijek nema boli i nadam se da će tako i ostat..

igre, bar one 3D, zahtjevnije i hardverski zahtjevne me ne zanimaju pa tu nemam kaj za reći..

primjere fotografija slikanih mobitelom ima na recenziji na mob.hr i to je uglavnom to..

moja skepsa prema kineski drlozima je ovih dana na kušnji i nadam se da me uređaj neće iznevjerit..

ako koga kaj zanima neka pita, tu sam ;)

EDIT 1:

evo isprobao sam GPS. incijalno pokretanje i traženje satelita je trajalo oko 3min, pustio sam GPS Test da odradi posao.. pronašao je 12 satelita a lock-ao se na njih 5.

nakon toga google maps/sygic nađe moju lokaciju unutar par sekundi (recimo 10s max) i nema problema kod korištenja.

par fotki

1. https://www.dropbox.com/s/d8hxamlonv8w66i/IMG_20140702_144712.jpg

2. https://www.dropbox.com/s/mc0nvgac15s1lfh/IMG_20140702_151808.jpg?m=

3. https://www.dropbox.com/s/yekxe9xoefjc56u/IMG_20140702_151924.jpg

4. https://www.dropbox.com/s/58pyle5ivdycpgq/IMG_20140702_151936.jpg?m=

5. https://www.dropbox.com/s/d99wdsknpn9jgek/IMG_20140702_152035.jpg?m=

6. https://www.dropbox.com/s/6tbpszr1c9a2yg3/IMG_20140702_152300.jpg?m=

7. https://www.dropbox.com/s/kpaxuh3daylrofx/IMG_20140702_152312.jpg?m=

uvjeti su bili dosta loši za mob, slikanje iz velike sjene prema sunčanoj strani i obrnuto.. i ako oću bolji fokus, moram ručno podešavat dodirom na ekran jer autofokus radi, al ne tolko dinamično kolko bi ja htio. uglavnom, nisam se još igrao sa HDR, bojama i ostalim opcijama no za moje potrebe je ovo čist dosta. opaska, HTC Wildfire je imao bolju kameru.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 21:49 (nixass).
11 godina
neaktivan

Hvala na svojim dojmovima, ako tema o tom zopu kojeg imas ne postoji, obavezno kreiraj i kopiraj ovo sto si napisao. Tako se moze tamo nastaviti pričati o njemu uglavnom osobe koje ga budu planirale ili su ga već kupile. Tako neče biti sve razbacano kao u ovoj temi. Ova tema je više kao chat tema. 

sretno ti :) 

11 godina
neaktivan

Prije svega pozdrav svima jer sam novi na forumu

Dugo vremena pratim ovu temu a na kraju sam se odlučio i registrovat na ovaj forum. Inače sam iz susjedne BiH i tu i tamo naručim ponekog 'kineza' za preprodaju ne bil se šta zaradilo. U zadnja tri mjeseca prodao sam 9 telefona i za sada sam prezadovoljan. Do sada sam najčešće prodavao 'NoName' W450, čak 8 komada, dok se jednom radilo o također JIAKE I9500W pa ukoliko neko bude kupovao neki od ova dva smartphona možda mogu biti od pomoći ;) . Ja inače koristim Nibiru H1

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 19:31 (SONY_91).

1 1 hvala 0
14 godina

Pozdrav, jel tko naručivao sa xiaomishop.com ?

Uzeo bih za sestru Redmi Note, košta 230$ s onim najpovoljnijim slanjem za 19$ pa me zanima dali bi se plaćao PDV na to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

treba naručit sa EU skladišta i onda nema PDV-a, vidjet dal ga ima na stanju u EU skladištu

14 godina

Provjerio sam, ima ga u EU skladištu. Hvala na informaciji !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

Provjerio sam, ima ga u EU skladištu. Hvala na informaciji !

Da ali slanje s EU skladista nije 19$, nego je 49$ slanje s EU skladista, i tek onda nema carine! Ovako se inace najjeftinijom opcijom salje iz Kine..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina

Znači onda bi trebao s DHL-om ili UPS-om da nema carine ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da, ta opcija EU Warehouse, i postarina od 48$ i kod tebe je za max 5-6 dana.. Sve druge opcije idu iz Kine..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan

koliko se komada smije kupit pa preprodavat mogu li ja kupit 10 komada i ocu li imat problema na carini ? isto sam iz bih mostara

11 godina
neaktivan

Reci mi kakav je gps na ovom tvom mobitelu sto koristis,jeli ima 1g rama ili 2?

11 godina
neaktivan
nevermore2014 kaže...

koliko se komada smije kupit pa preprodavat mogu li ja kupit 10 komada i ocu li imat problema na carini ? isto sam iz bih mostara

Naravno da ćeš imati problema ako nisi pravno lice. Naručuj po jedan telefon svakih 15-tak dana na jednu adresu, tako ja radim. Naručujem i na susjedovu adresu i tako 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 8:16 (SONY_91).
14 godina
Markić7 kaže...

aha, javi dojmove i ako mozes reći koju verziju si naručio onaj sa 1,6ghz 1gb ili 2.0ghz 2gb.

Zenfone 5, 1.6 dual sa 2.0GB, 3G900. Baterija mu traje malo duze nego na 2.0GHz (bar tako kazu ovi sta su isprobali prvu verziju (Singapursku?)). A baterija mi je bitnija nego par herca, i tako mi uz mail i browser treba samo 3-4 poslovne aplikacijice. Jos malo pa dolazi novi ZenUI sa kitkatom vele asusovci.

Inace, ako je netko zainteresiran, u pon bi trebao doci u mobicity, jos ne uvijek ne deru pedeve i kupon za besplatni shiping jos vrijedi (ima ga par postova iznad).

@nixass dobra recenzija {#}

edit - komentar na nixassvoe Zopo ZP780 fotke - fotke su dosta lose, bez uvrede naravno. I preeksponirane, nevezano sto gledas prema suncanome nebu. Mada, neki bolji softver bi mogao to rijesiti, i problem fokusa isto. Jesi probao neke alternativne programe/rom za fotkanje?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 11:41 (mcf).
17 godina
mcf kaže...

@nixass dobra recenzija {#}

edit - komentar na nixassvoe Zopo ZP780 fotke - fotke su dosta lose, bez uvrede naravno. I preeksponirane, nevezano sto gledas prema suncanome nebu. Mada, neki bolji softver bi mogao to rijesiti, i problem fokusa isto. Jesi probao neke alternativne programe/rom za fotkanje?

je, upravo je na njemu Lenovo Super Camera i idem prema gradu pa ću okidat slike naokolo..

nešto sitno sam uspio riješit sa "white balance" no onda mi slike bacaju prema crvenoj.

vidjet ćemo popodne kak bu to izgledalo.. kad gledam slike na mobu izgleda solidno dok je na monitoru hm.. pa ne tak dobro :D

al za usputno slikanje je ok..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
11 godina
neaktivan

momci pogledajte ovaj mobitel cijena je niska dosta a korisnici ga hvale kako ima super rezoluciju ekrana i dobru kameru http://www.pandawill.com/faea-f2-elite-smartphone-mtk6589t-50-inch-fhd-ogs-screen-android-42-nfc-otg-gyroscope-16gb-p78612.html 

0 1 hvala 0
14 godina

Mali update oko mobicitiya - upravo su mi poslali mob, i rekli na supportu da bi trebao biti za 4 dana u HR. Shipping je DHL. Sve si razmisljam da narucim jos ponesto od tamo (ima i foto opreme) dok prolazi bez pedeva i free dhl shipping.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nevermore2014 kaže...

momci pogledajte ovaj mobitel cijena je niska dosta a korisnici ga hvale kako ima super rezoluciju ekrana i dobru kameru http://www.pandawill.com/faea-f2-elite-smartphone-mtk6589t-50-inch-fhd-ogs-screen-android-42-nfc-otg-gyroscope-16gb-p78612.html 

jep slažem se, dobar je mob, al je dugo u prodaji, ima čak preko godinu dana kada sam čuo za njega :D na sniženju je valjda zato jer se žele riješiti preostale zalihe. Nisam siguran ali ako budes trebao slati na servis možda ga nečeju moči popraviti jer takve više ne proizvode, govorim zbog dijelova.

Prije više od godinu dana sam pratio kineze čak i čitao za toga,  mislim da se promjenio procesor tj ovaj ima oznaku T na kraju a onaj o kojem sam čuo prije nije imao T oznaku. Navjerojatnije je debugiran mob, tj ispravljeni propusti od prethodne verzije.  

Jedino obati pozornost da nema 900mhz frekvenciju za 3g, nego samo 2100mhz. Ako ti to ne smeta onda je dobar mob :) 

11 godina
neaktivan
mcf kaže...

Mali update oko mobicitiya - upravo su mi poslali mob, i rekli na supportu da bi trebao biti za 4 dana u HR. Shipping je DHL. Sve si razmisljam da narucim jos ponesto od tamo (ima i foto opreme) dok prolazi bez pedeva i free dhl shipping.

i ja sam isto imao namjeru kupiti nesto kod njih, to jest širokokutni objektiv za moj pentax dslr :) ali jednostavno nemam para sada, trenutno nemam moba pa eto mob mi je zasad bio prioritet ali ako budu još uvjek tako skidali pdv kupit ću kasnije :) 

11 godina
neaktivan

mozes li pojasnit sta znaci ovo 2100mhz naprimjer ako odem na more i ubacim mobilinu karticu i ocu da budem na internetu na fejsu ili da surfam oce li mi radit 3g ili kako to ide 

11 godina
neaktivan
nevermore2014 kaže...

mozes li pojasnit sta znaci ovo 2100mhz naprimjer ako odem na more i ubacim mobilinu karticu i ocu da budem na internetu na fejsu ili da surfam oce li mi radit 3g ili kako to ide 

U hrvatskoj se za 3g koriste dvije frekvencije 2100 i 900mhz, 2100 obično u gušče naseljenim područjima kao gradovi a izvan tog područja običnoi je 900mhz.  Negdje sam čitao da t-com više koristi 2100mhz a tele2 koristi više onu 900mhz frekvenciju no to ovisi o području di se nalazis, imas na netu mislim neku kartu da vidis kako je hrvatska 3g frekvencijom pokrivena. 

Čak i ako nemas 3g, dakle ako odes na neko područje koje nije dobro podrzano za 3g ili nisi na toj frekvenciji recimo 900mhz, jos uvjek budes imao internet ali 2g koji  je sporji. Ako imas android smartphone mozes u postavkama ugasiti 3g tj uklučiti opciju "koristi samo 2G, štedi baterijju" tako meni piše. pa vidi dali je brzina dobra ili nije. 

11 godina
neaktivan

ok hvala :)

11 godina
neaktivan

jos me zanima koji mobitel kineski ima najbolju kameru a da kosta do 180 dolara jeli to huawei honor 3c , inew v3, dakele small cola ili doogee dagger dg550, ili neki drugi. i sta je bolje kupit octa core sa 720p rezolucijom i 1gb rama ili quad core sa 2gb rama i 1080p rezolucijom?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nevermore2014 kaže...

jos me zanima koji mobitel kineski ima najbolju kameru a da kosta do 180 dolara jeli to huawei honor 3c , inew v3, dakele small cola ili doogee dagger dg550, ili neki drugi. i sta je bolje kupit octa core sa 720p rezolucijom i 1gb rama ili quad core sa 2gb rama i 1080p rezolucijom?

Ovo drugo je bolje, gle quad core procesor je dobar, to povečavanje jezgri ne znači da ce biti bolje hoču reć, za sve stvari koje trebas biti će dovoljno. Prije bi rekel da je to povečavanje jezgre više kao marketinški trik da se proda čim više mobova. 

Ja sam naručio asusa zenfonea dvojezgrenim atom procesorom, umjesto da sam uzeo neki mob sa mediatekovim quad core procesorom. ali gle nije sve u jezgrama, nego u instrukcijama i svemu tome sto procesor podržava a sto ne. Nisam stigao sve usproedivati ali mislim da intel tu daje više sa dvojezgrenim nego mediatek sa 4jezgrenim. 

A pitanje u vezi kamere, iskreno nisam usporedivao slike kakve daju. ali ako nebude nitko dao tu odgovor onda potraži recenzije za sve njih, i pogledaj tj usporedi njihove slike koje su okinuli. Hočes iskreno ja nebi uzeo inew, on ima neke bugove na koje se neki žale pa je lutrija dal bude nesto dobro radilo ili nebude. 

Ja bi prije svega dao prednost Huaweiu zbog veče kvalitete izrade nego ostalima. ali to ne znači da on neče imati problema samo je manji rizik. 

15 godina
neaktivan
Sa kojim recimo Samsungovim mobitelom je usporediv Zopo ZP580? Recimo, je li usporediv sa S2?
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
nevermore2014 kaže...

Xiaomi Hogmi 1S, i neces pogrijesiti ni u kojem segmentu..

11 godina
neaktivan
nevermore2014 kaže...

Dodaj još 19 USD i kupiš si Nibiru H1. Inače, ja koristim taj telefon i oduševljen sam. Jedina zamjerka baterija koju display i procesor iscijede za oko 2 sata ako igraš zahtjevnije igre tipa Modern Combat 4, NFS,...

Dolazi sa mediatekovim MT6592 Octa core procesorom, 2 GB rama, 13 MPX stražnjom kamerom i 5'' FULL HD Displayom,...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 18:17 (SONY_91).
12 godina
neaktivan

10.6.2014. 15:58:00 SINGAPORE SINGAPORE S02 Insert item into bag 20.6.2014. 12:29:45 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange 20.6.2014. 20:56:44 CROATIA ZAGREB 10003 Send items to customs (Inb) 23.6.2014. 8:24:14 CROATIA 10805 Zagreb CUV Send item to customs 23.6.2014. 8:24:14 CROATIA 10805 Zagreb CUV Receive item at location 23.6.2014. 9:39:25 CROATIA 10805 Zagreb CUV Record item customs information
Retention reason : Invoice missing 4.7.2014. 14:32:35 CROATIA 10805 Zagreb CUV Send item to domestic location 4.7.2014. 14:32:35 CROATIA 10805 Zagreb CUV Return item from customs 4.7.2014. 14:51:49 CROATIA 10712 Zagreb PKP Receive item at delivery office

jel mobitel sad u branimirovoj? jel ja mogu otici podici mobitel ili moram cekat postara?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 18:32 (dudu9).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice