"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.645
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pričalo se o tome već prije neka tri tjedna. Informacija je 100% provjerena jer na jednom drugom forumu prije par dana liku nisu dali da pošalje mob tako pa je tražio da mu ga vrate kući. Tko ne vjeruje neka slobodno kontaktira carinu. Sa ovim novim haračem kupovina kinezera je jako rizična. Dobra vijest je da par ovih "poznatijih" imena rade na otvaranju servisa u EU. 

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Sva sreća pa sam ga poslao prije 1.6
Al definitivno odustajem od Kineza! :/
17 godina

Btw Banggood sigurno više ne šalje preko MY pošte već preko Singapurske i DE/SE.

Moj paket je baš danas poslan Singapurskom koja se pokazala kao brza

http://prntscr.com/3qrbxh

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina

Šta si uzeo? Nadam se ne neki Cubot opet {#} (ako je mobitel u pitanju, naravno)

17 godina

Jedan tablet od 9.7 inča, GPS-om, 3G-om  za 160$

11 godina
neaktivan

Što mislite o Zopu zp580?? 
Kod nas u H18 se može kupiti za800kuna, Bangood624kuna, Pandawill 600kuna u biti Još uvjek nisam siguran koliko mi se isplati preko kine kupiti a koliko preko H18 a takoder nisam siguran hocu li baš taj kupiti 
ili ako ima netko drugi prijedlog ?? uglavnom ne tražim ništa preskupo, a treba mi drugi mob jer mi ovaj krepava.
Ima li tko taj gore navedeni mob ?? Jedino bi volio da je baterija jača tj ovaj ima 1700mah.

17 godina
Kupovina u Hangaru znaci da njima dajes tu razliku umjesto da ju ostavis sebi u dzepu. Kaj se tice garancije, tamo ces je tesko ostvariti, mozda teze nego da saljes u kinu i nazad. Zato naruci prek kineza i sve 5. Ako i ne bude - opet nisi 200kn pretplatio i brze ces resiti problem :)
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
Cojonero kaže...

Pričalo se o tome već prije neka tri tjedna. Informacija je 100% provjerena jer na jednom drugom forumu prije par dana liku nisu dali da pošalje mob tako pa je tražio da mu ga vrate kući. Tko ne vjeruje neka slobodno kontaktira carinu. Sa ovim novim haračem kupovina kinezera je jako rizična. Dobra vijest je da par ovih "poznatijih" imena rade na otvaranju servisa u EU. 

i to je samo za kroatistan ili i za cijelu eu? ako nije pošaljem ga ja iz slovenije mamu im...

[M|C] jokaCRO ingame
11 godina
neaktivan

Volio bih čuti iskustvo korisnika koji ima navedeni Zopo, zanima me kako radi GPS, jer mi je bitno .  Ako bude taj, budem naručio iz Kine :) 

17 godina

Taj ZP580 ti ima samo 512Mb rama što je danas premalo.

Čim otvoriš kakav fejs, napredniju web stranicu u pregledniku, sve će ti se usporiti i nećeš biti previše zadovoljan.

Ne zaboravi na cijenu iz Kine dodati PDV od 25% koji ćeš vrlo vjerojatno na carini platiti. Tako ti je konkretno njega isplativije kupiti u našem dućanu nego iz Kine

11 godina
neaktivan

Upoznat sam sa carinom, ne otvaraju oni sve pakete, jer ne stigneju, večinom otvaraju pakete za koje pretpostave da ima neku vrijednu robu . Ukratko lutrija je :) 

Imas li neki bolji prijedlog recimo neki koji ima 1gb rama ?? a da ne košta previše? 

Meni je prije svega bitno da gps radi dobro, a onda performanse. 

13 godina

Sta za tebe znaci, da ne kosta previse? S kojim iznosom raspolazes?

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
majdo kaže...

Sta za tebe znaci, da ne kosta previse? S kojim iznosom raspolazes?

Da su cijene skoro blizu onogZopa, nebi prelazio 800kuna.  Ja jedino vidim tog zopa a da valja tj a da je u tom cjenovnom rangu. Moram naglasiti da mi treba i led diodica kraj kamere da mi posluži kao svijetiljka.

11 godina
neaktivan

pozdravo ovako narucio sam mobitel preko bangooda i 3.6 mi se promijenio status u "shipped" i dobio sam tracking number , e sad probao sam ga upisat na 17track ali sve je not found osim polja gdje se nalazi tu pise da je u svicarskoj ali i ispod toga pise not found ,pa me sad zanima da li trebam jos cekat pa ce sve pisat ili da poduzimam nesto ?

0 0 hvala 0
17 godina

Lol, prošlo je svega par dana. Ne trebaš brinuti, sve je normalno.

Kao i kod većine pošta, tracking broj će ti proraditi kada paket dođe u matičnu državu (kao recimo DE paketi koji prorade tek kada iz Kine dođu u Njemačku).

Tracking broj proradi većinom za oko tjedan-dva i to je normalno. Kod malo koje pošte se paket odmah može pratiti.

Glavno da ti je poslano i da si dobio tracking broj.

12 godina
protjeran
Ag008 kaže...

Kao i kod većine pošta, tracking broj će ti proraditi kada paket dođe u matičnu državu (kao recimo DE paketi koji prorade tek kada iz Kine dođu u Njemačku).

Tracking broj proradi većinom za oko tjedan-dva i to je normalno. Kod malo koje pošte se paket odmah može pratiti.

e vidiš kod mene je prošlo već mjesec dana i još nije stigo iz kine u njemačku. jel i to normalno?? isto kupljen mob sa banggooda..

13 godina
Ag008 kaže...

Jedan tablet od 9.7 inča, GPS-om, 3G-om  za 160$

Aha. Sretno onda s barba Slavkom, pardon, ko god ga mijenja {#}

16 godina
minarelli kaže...
Ag008 kaže...

e vidiš kod mene je prošlo već mjesec dana i još nije stigo iz kine u njemačku. jel i to normalno?? isto kupljen mob sa banggooda..

Nije. Pricekaj jos malo i dizi dispute na paypalu. Ako pak stigne uvijek i mozes vratiti lovu. Nemoj uzimati u obzir nikakve malezijske poste i slicne gluposti. Tvoj novac je u pitanju.

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan

dali postoji neka europska stranica di mogu kupit kineza, al da  je postarinca brza da ne cekam 2 mjeseca

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li ima neke razlike izmedu klona i replike ili su to iste stvari?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li netko zna iz kojeg razloga mi je dosao paket prije obavijesti pošte carinjenja? Do sada sam uvijek dobio obavijest pošte carinjenja da im dostavim račun(potvrdu o uplati) i tek kada im to dostavim stiže pošiljka i moram uplatiti određenu svotu pdv-a( ovisno o vrijednosti pošiljke). Zadnju pošiljku sam dobio prije 20-tak dana ,a tek prije tri dana mi dolazi obavijest (za tu pošiljku koju sam dobio) pošte carinjenja da imam paket koji ce mi biti dostavljen kada im   pošaljem račun. U čemu je tu kvaka? Pa ta pošiljka više nije kod njih da li je moguce da mi je kinez poslao dva paketa ili je greška u pošti carinjenja. Ima li netko ovakvo iskustvo?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa2vo kaže...

Da li netko zna iz kojeg razloga mi je dosao paket prije obavijesti pošte carinjenja? Do sada sam uvijek dobio obavijest pošte carinjenja da im dostavim račun(potvrdu o uplati) i tek kada im to dostavim stiže pošiljka i moram uplatiti određenu svotu pdv-a( ovisno o vrijednosti pošiljke). Zadnju pošiljku sam dobio prije 20-tak dana ,a tek prije tri dana mi dolazi obavijest (za tu pošiljku koju sam dobio) pošte carinjenja da imam paket koji ce mi biti dostavljen kada im   pošaljem račun. U čemu je tu kvaka? Pa ta pošiljka više nije kod njih da li je moguce da mi je kinez poslao dva paketa ili je greška u pošti carinjenja. Ima li netko ovakvo iskustvo?

meni se dogodilo isto to, jedan mi je došao 2 tjedna prije mimo carine, drugi uredno po PS-u

nisam pitao kineza zakaj mi je poslal 2 komada - pretpostavljam da je prvi bio poklon, jer je ionako bio faličan, pa ga se valjda htio riješiti.

dak
14 godina
neaktivan
Pozdrav imam jedan problem. Mobitel sam slao u kinu u 4 mjesecu na popravak i jutros mi je došao na carinu. Kad sam ga prvi put kupio također je zapea na carini i platio sam određeni iznos carini. E sad mene zanima koja je procedura jer mi od ovih carinika preko telefona nitko nezna objasnit u čemu je stvar svaki od njih govori drukčije te da od 1.6.2014. su na snazi neka nova pravila i rješe me se na brzinu. Kad sam slao mob u kinu naljepljena je carinska deklaracija na paket da se zna da je ocarinjen već prije.Jedan carinik mi je spominjao da opet moram slati račun i čekati proceduru što mi nikako ne odgovara jer idem na poslovni put za 5 dana na 2 mjeseca i htio bi to rješit prije puta! Hvala

0 0 hvala 0
13 godina

ima netko kupone za minideal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ljudi poludjet cu, pa mi  pomagajte :D :D 

Sto mislite o Zopu 700 http://www.pandawill.com/zopo-zp700-smartphone-mtk6582-quad-core-13ghz-android-42-47-inch-3g-gps-otg-ota-yellow-p84254.html 

fali frekvencija od 900mhz, e sad, koristim t-com hocu li imati potrebe za njom ??? Nisam isprobavao pa neznam točno, samo sam čuo da t-com više koristi 2100mhz. 

I na kraju nekako imam dojam da je zp700 dvije klase iznad zp580 pa mi recite sto mislite. 

15 godina
neaktivan

ti slabo čitaš iskustva drugih sa dotičnim pandawillom ili ideš provjeriti kakve si sreće??

osobno, mobaće koji nemaju 900 MHz-a ne gledam, jer nikad ne znaš di buš upal u rupu gdje nema tog signala - isprobano

dak
11 godina
protjeran

Ucitalo mi se na IPS da je u Zagrebu mobitel... (slika broj 1)

Sad me zanima hoce li biti na carini ili nece ?

Imam jos jednu stvar koju cekam i ona cini mi se vec spreman za put u Split

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 23:10 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imaš sreće, osim ak netko s pošte/carine ovo ne pročita, pa ti ga vrati na carinjenje 

eh, upravo vidim da je moj otišao na carinu ...  

dak
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 21:06 (dak0001).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ucitalo mi se na IPS da je u Zagrebu mobitel... (slika broj 1)

Sad me zanima hoce li biti na carini ili nece ?

Imam jos jednu stvar koju cekam i ona cini mi se vec spreman za put u Split

Ma kakvi,standardna ruta za svaki paket.

Prijemni ured za međunarodne pošiljke,te onda ovisi o sreći na carinu ili negdje dalje.

robimarko@gmail.com
17 godina

Da, još nije odlučeno hoće li ići na carinu. Sutra tokom jutra pogledaj je li otišlo na carinu ili kod tebe.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice