"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.892
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Boixus Nois PS kaže...

evo nekih informacija...jel on ovo u Zagrebu?A sto je ATC?

Ne, to znaci da je na aerodromu, a vjerovatno da je otisao avionom :)

Barem mislim, tako sam ja skuzio iz tekstova

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
neaktivan

Jesi li im ti reka da naprave "gift" ili slucajno je to bilo?

11 godina
protjeran
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ako mene pitas,neznam kako sam stavio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

oni sami napišu Gift, Home & garden i stave vrijednost 25 USD

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 22:07 (dado314).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

preporuka za mobitel oko 100dolara

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dudu9 kaže...

Ja sam narucio doogee valencia. Sa bangood.com cekam da dodje sada ali po svim recenzijama a i hardveru jako dobar za te novce. 1gb rama, quad core, dual sim, kikkat 4.4.2, 13 mpx cam 

http://www.banggood.com/DOOGEE-VALENCIA-DG800-4_5-inch-1GB-RAM-MT6582-Quad-core-Smartphone-p-924335.html?currency=USD

Trazi na forumu ovdje  http://www.bug.hr/forum/topic/internet/banggoodcom/194131.aspx

Kupon za -10$ 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 9:34 (INKOGNITO3).
13 godina
dudu9 kaže...

http://www.to2c.com/jiayu-g2f-basic.html

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

narucio sam ga 23.05.2014 i jos se nemice na IPS posti...

I meni se dugo ništa nije događalo, ali izgleda da je krenulo. (Zopo C2 s tmart-a)

12 godina
neaktivan

uz ta 2 mobitela vidio sam i ovaj na forumu da je neko kupio http://www.pandawill.com/wmcc-x5-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-3g-white-p88474.html

koji je bolji od ta 3 mobitela koje je vase misljenje 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 10:42 (dudu9).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Edomedo kaže...
Boixus Nois PS kaže...

narucio sam ga 23.05.2014 i jos se nemice na IPS posti...

I meni se dugo ništa nije događalo, ali izgleda da je krenulo. (Zopo C2 s tmart-a)

koja je to stranica preko koje pratis?

16 godina
neaktivan

EORI broj treba ako pošiljka ide van granica EU i ako putuje DHL-om.

Za preko pošte neznam al vjerujem da treba,ako plaćaš pdv a paket stiže van granica EU.

13 godina
neaktivan
dado314 kaže...

Znaci ne treba ih podsjecat !?, i ako ne treba kako su ostali platili PDV? i jel se to odnosi samo na stranicu to2c.com!?

13 godina
gaaga kaže...
dado314 kaže...

Znaci ne treba ih podsjecat !?, i ako ne treba kako su ostali platili PDV? i jel se to odnosi samo na stranicu to2c.com!?

Ti kao da si s Marsa pao/la nakon 140 stranica na forumu di se pise da je placanje carine, odnosno PDV-a stvar puke srece.. Apsolutno nikakve veze nema to sto pise home & garden i stoji 25$, niti ima veze s koje je stranice naruceno ako oz Kine narucujes.. Stvar je nase poste carinjenja da li ce ti otvoriti paket ili ne, otvore li ga placas, znaci cista sreca..

Meni osobno kad sam narucivao nisu nijednom carinili, imao sam srece, a svim ostalim frendovima je sve carinjeno nitko nije nijednom izbjegao placanje..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
neaktivan
11 godina
protjeran

meni izbaci error neki kada upisem Tracking Number...imam 2 stvari koje cekam i nijednoj ni traga...

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

meni izbaci error neki kada upisem Tracking Number...imam 2 stvari koje cekam i nijednoj ni traga...

Joj daj strpi se malo....

Došao ti bude mobitel.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

one plus one stigo, i to kad ja ubodem nekaj drugo lol, klasika

http://www.minideal.net/original-one-plus-one-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html

heben telefon za 2800kn s pdv-om

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Sir.Green kaže...

one plus one stigo, i to kad ja ubodem nekaj drugo lol, klasika

http://www.minideal.net/original-one-plus-one-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html

heben telefon za 2800kn s pdv-om

Kao sto sam bio i govorio, 120$ vise nego retail price.. 

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
protjeran

može pomoč

naručen je 28.4.2014. i još ni traga ni glasa mobitelu.. kaj sad da se žalim kome ili? mob je kupljen sa banggooda, i to nije prva stvar koja nije stigla na vrijeme :(  jako sam razočaran sa tom stranicom, neki paketi ne dolaze uopče, da mi je znat samo di su ispali iz aviona da si odem sam po to jer su ovi nesposobni donet paket na vrijeme..

http://prntscr.com/3qk930

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

To2c nisu nikakvi prevaranti, to je samo tako na trackingu... 

http://i.imgur.com/POSVjVB.png

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 22:31 (blackeagle135).
11 godina
protjeran

Kaj kazete na Cubot x6? Zanima me jel taj 8 jezgreni procesor bolji od Samsungovog S4 mini i jel tač osjetljiv i dovoljno precizan? Takoder kaj trebam gledat da mogu stavit unutra VIP karticu i da radi normalno

0 1 hvala 0
14 godina

Ne znam dali je već netko ovo stavio na forum ali od 1.6 se mora raditi privremeni izvoz i špediceraj ako se mob šalje u Kinu na popravak. Trošak sitnica - 450kn. Isplativije je mob poslati bez toga pa platiti PDV dva puta. Izgleda da nekome u HR jako smetaju ovi kinezi. Eto pa uzmite sada i ovo u obzir prilikom naručivanja moba. 

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 22:40 (Cojonero).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Ja imam Cubota X6 i T-Mobile/Vip mi radi bez problema.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
protjeran
Ag008 kaže...

Jesi zadovoljan sa touch screenom? I kak funkcionira do sad,mob? Problemi nekakvi i to?

16 godina

ko želi kupovati sa to2c.com neka samo scrolla prema dnu na početnoj stranici i pročita komentare, a posebno službene. ako vam nije teško čitati...

0 0 hvala 0
17 godina
matija410 kaže...
Ag008 kaže...

Jesi zadovoljan sa touch screenom? I kak funkcionira do sad,mob? Problemi nekakvi i to?

Nikakvi problemi, touch screen je ok, kamera isto.

Sada kada je došlo ljeto se samo malo, umjereno počeo zagrijavati oko kamere gdje je procesor kada igram jače 3D igre ali ništa strašno da ga ne mogu držati.

Ok je mobitel.

Za 179$ (oko135 Eura) dobiti osmojezgreni mobitel nisam mislio da će biti moguće prije godinu dana.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
neaktivan

http://www.pandawill.com/wmcc-x5-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-3g-white-p88474.html

kako vam se cini ovaj mobitel trazim za oko 100 dolara, ako imate boljih da predlozite. hvala

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dudu9 kaže...

http://www.pandawill.com/wmcc-x5-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-3g-white-p88474.html

kako vam se cini ovaj mobitel trazim za oko 100 dolara, ako imate boljih da predlozite. hvala

odličan za te novce

16 godina
Cojonero kaže...

Ne znam dali je već netko ovo stavio na forum ali od 1.6 se mora raditi privremeni izvoz i špediceraj ako se mob šalje u Kinu na popravak. Trošak sitnica - 450kn. Isplativije je mob poslati bez toga pa platiti PDV dva puta. Izgleda da nekome u HR jako smetaju ovi kinezi. Eto pa uzmite sada i ovo u obzir prilikom naručivanja moba. 

Doslovno jedu burek, od sad ko god naruci mob iz kine moze samo molit Boga da ce mu radit, jer platit 450kn + slanje tamo je preeskupo. (dali se to odnosi i na slanje u EU?)

Prisiljavanje na kupnju skupe robe s domaceg trzist {#}

Nadam se samo da ce moj kinez radit sto dulje moguce :O

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 0:34 (MarioVk).
14 godina
Cojonero kaže...

A gdje si to našao?

robimarko@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice