Samo ti njega naruči jer će ti ga onda poslat čim im stigne, ja sam isto naručio 3 dana prije restocka pa su poslali za ta 3 dana, a i ako si uspio pratiti nikad nije na skladištu kad ga sprodaju odma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja preporuka je da izbjegavaš webshop Aliexpress za sve skuplje stvari. Samo stranice gdje ima Paypal plaćanje u slučaju gubitka pošiljke ili neispravnog uređaja ti vraćaju novac i možeš se dogovoriti s prodavačem.
Jel to govoriš iz vlastitog iskustva ili...? Ja nikad nisam imao problema s kupovanjem s Aliexpressa, oni imaju svoj sustav zaštite koji djeluje na istom principu kao i Paypal, ako nešto ne valja, otvaraš Dispute itd. Evo, primjer neki dan sam imao pošiljku od cca 300-400 kn koja je uredno došla i mail s Alija jer sam zaboravio potvrditi primitak kako bi oni mogli dati pare prodavaču (trgovcu se isplaćuju pare tek kad kupac potvrdi da je sve OK):
This is an e-mail notification to inform you that The Purchase Protection of Order will end on 2014.02.14 09:51.
1. If you are satisfied with the items you have received, then you can click ‘Confirm Order Received’.
2. If you have not received your items, or you are not satisfied with your items, you can click ’Open Dispute ’ before Purchase Protection deadline or Purchase will be automatically finalized.
3. If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click ‘Request to extend Purchase Protection’ to ask for the seller’s approval.
Please note if there is no action taken within Purchase Protection, your order will be automatically finalized with payment released.
Nisam još imao potrebe otvarati dispute, a i ova tvrdnja da ako dućanu platiš s PP pa da se onda lagano dogovoriti oko neispravnog uređaja je isto malo na klimavim nogama...
Nisam primijetio ništa novog oko kamere, a ovo drugo je ionako stvar kernela, a ne ROM-a tako da je ista stvar na svakome dok netko ne sredi bug u kernelu, ovaj zadnji je od 20.11. mislim, ništa novije nije izašlo od toga...
Ovaj izgleda ok.
Inače Ampe je dosta poznat proizvođač tableta. Koliko znam ovo im je prvi telefon. Dosta sličan inew v3?
Čekam par recenzija....
Taj Ampe je u četvrtak na Pandi na akciji za 144$, znači cca 1000 kn s PDV-om što se čini prilično dobra cijena za te specke...
Ima li tko onaj kupon za banggood? Može na pp.
Plaćali se PDV za narudžbe iz Latvije pošto je iz evrope
Plaćali se PDV za narudžbe iz Latvije pošto je iz evrope
Ne placas PDV ni carinu ako narucujes iz drzave koja je clanica EU.
Dakle medju clanicama nema PDV-a niti carine.
ako je tako onda se ovaj ZOPO ZP780 više isplati naručiti iz Latvije nego iz Kine, bar će prije doć u Hrvatsku
http://www.aliexpress.com/item/NEW-Butterfly-D700-4-0-inch-WIFI-Capacitive-HD-TRADIES-8MP-GSM-Mobile-Phone-Android-OS/1176742081.html oće mi neko reć kak vam se čini mobitel? Po specifikacijama i to, hvala :)
http://www.aliexpress.com/item/NEW-Butterfly-D700-4-0-inch-WIFI-Capacitive-HD-TRADIES-8MP-GSM-Mobile-Phone-Android-OS/1176742081.html oće mi neko reć kak vam se čini mobitel? Po specifikacijama i to, hvala :)
Malo RAMa, malo interne memorije, dosta mala/slaba baterija.
Posto je jos kinez, softver nije speglan do kraja, tako da vjerovatno steka dok se koristi, bez obzira sto je jeftin nebi ga uzimo.
Molim savijet!
Kupio bi kineski mob, gledao sam Cubota GT99, al sad vidim da ima dosta bugova. Zato molim savijet, po Vašem mišljenju, što je best buy
Cijena do 120€, 4,5 inch min, kamera manje važna, bitnija kvaliteta ekrana i CPU, RAM, po mogućnosti GPU.
Unaprijed hvala!!!
Ne koristim mob za neke boli glava aplikacije, ne igram igrice osim jelly splash haha malo skajp kamerica i tak to, jel taj mob ima prednju kameru? U specifikacijama pise al ne vidim ju bas na fotki
Novi sam korisnik i molim Vas za pomoć ako tko može pomoći.Kupio sam mobitel http://www.geekbuying.com/item/JIAKE-I9500W-5-0inch-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-Smartphone-1GB-4GB-8-0MP-Camera-Android4-2-3G-GPS---White-323967.html sve radi uredu osim što nema hrvatski jezik ima li pomoći.Hvala Vam velika unaprijed !
Još dva minusa za NEO N003 od mene, danas sam skužio mrtav piksel na ekranu... onda sam malo detaljnije pregledao ekran i još skužio da osvijetljenje nije ravnomjerno, npr ako stavim čisto bijelu sliku preko svega onda se vidi da je jače osvijetljen na tri mjesta u donjem lijevom djelu ekrana i u desnom djelu ekrana sve od dna do polovice
Pozdrav, evo da se i ja priključim nakon dosta vremena...
@ Skrewdriver - Bili smo u sličnoj situaciji što se tiče Neo-a N003. Točnije ne u sličnoj, nego smo ga otprilike istog datuma naručili sa Yoymarta. Meni je ovo bila prva kupnja sa kineskih web shopova, inače naručujem jedino sa ebaya (ali ne mobitele naravno)... I mogu reći da sam izrazito oduševljen njihovom brzinom. Ne sjećam se točnih datum, ali mogu otprilike reći - mobitel (NEO N003 2/32GB White version) mi je poslan otprilike 25.11. i došao mi pred vrata 15.12. Ti si ga naručio nešto prije mene, i kada sa vidio tvoje postove o nedolasku mobitela, iskreno sam se malo prepao, jer si upravo spominjao Yoymart... Jedina mana koju mogu reći o Yoymartu je malo slabije pakiranje paketa (što se osiguranja tiče) - no NEO kutija je sama po sebi dosta čvrsta i kvalitetno napravljena. I mana je ta, što mi je gornji speaker - iznad ekrana malo zatučen na desnoj strani (skroz desna rupica mi je malo udubljena), i tu sam se prepao da šta ako mi taj speaker neće raditi, no sve je bilo sasvim u redu.
I nakon 2 mj. korištenja mogu reći da je mobitel zvjer hahah tako bi ga nazvao. Npr. sestra mi ima Samsung Galaxy S3, i što se tiče njihovih usporedba, NEO je daleko ispred njega (veliku ulogu igraju 2GB rama, i naravno baterija). Bilo je par problema npr oko imenika (kineski način utipkavanja brojeva - u zagrade je smješten pozivni (09x) xxx-xxxx - te mi nikada ne piše ime koje me zove, nego samo broj) i oko poruka koje se duplaju, no sve se to riješi pomoću Gravityboxa... Još niti jedan ROM nisam stavljao, nit sam previše eksperimentirao, no uskoro ću se prebaciti na Magartov ROM v4., jer tamo bi mi radio Gravitybox (koji mi treba zbog navedenih problema, a sad neznam jel to ispravljeno u npr LEWA ROMU? @Frulex? )
@ Frulex - Kako sam čitao forum, pitao bih te jel puno bolja kamera koju si preporučio - Lenovo SuperCam and Gallery od stock kamere i dali se može zamijeniti sa stock kamerom?
Te šta sa onim postavkama za GPS - EPO i AGPS, za koje si govorio da se uključe - gdje se nalaze te postavke?
...
Imao sam do sad 20-ak kupnji s aliexpressa i sve prošlo super osim jedne. Dobio defektne slušalice (20$ plaćene) tj lijeva nije radila i pitam kupca za neki dogovor, lik mi ponudi refund 1$... Natezao sam se s njim oko toga dva mjeseca, bilo je i toga da mi da popust u idućoj kupovini, pa mi da popust 5%... Na kraju sam odustao i jednostavno prihvatio da sam popusio 100kn... Slična stvar je bila sa ebay kupnjom, u pitanju je bio socijalni gamepad za 10$. Analog nije radio. Ljudi poslali novi tek nakon dispute na Paypal... Ovako su mi nudili refund nekih 3-4$ na što nisam htio pristati jer prodajom mora mi garantirati 100% ispravan uređaj... Mozda Paypal ima neke svoje metode utjerivanja dugova
ako je tako onda se ovaj ZOPO ZP780 više isplati naručiti iz Latvije nego iz Kine, bar će prije doć u Hrvatsku
Kad ga pocnu prodavat, da: Arrival date approx. 20-25 of february
Meni je doslo iz njihovog shopa za 2 dana u Hr, dakle da nije bio vikend, za 3 dana bi bio kod mene. Al ovak je bilo 5-6. Al sigurno da se vise isplati ovako, nego zezat s nasim carinama i kinezima, plus sto je to EU, pa imas 2 godine garancije.
Za koliko dana stizu posiljke s banggooda?

Za koliko dana stizu posiljke s banggooda?
Ja sam naručio isti model(crni, s banggooda). Plaćen 24.1, poslan 27.1, na trackingu(RXxxxxxxxDE) ga jos nema
Gdje ga pratiš?
Ako si na 17track ništa čudno jer meni je došo i na kućnu adresu a na 17track ga nikad nije ni prikazao.
Zbog čega ne znam.
Probaj ga pratit preko svoje pošte ili nekih drugih trackera
Evo da pohvalim to2c shop, izvrsni su, dostupni na chatu, konkretni, iskreni..narucio sam ZTE Geek i za 2 dana je poslan, a pandawillu je trebalo 2 tjedna da mi samo kažu kako nemaju mobitel...
Gdje ga pratiš?
Ako si na 17track ništa čudno jer meni je došo i na kućnu adresu a na 17track ga nikad nije ni prikazao.
Zbog čega ne znam.
Probaj ga pratit preko svoje pošte ili nekih drugih trackera
Na ips.posta.hr, a i na 17track
Ja naručio ovo čudo, za 550kn (plaćeno u AUD $) mislim da nije loše!
Koliko vidim, ovo je kopija Lenovo S820. Čak ga i u Antutu prepoznaje kao Lenovo S820. Može mi to netko objasniti??
Da isti je, samo je pitanje kvaliteta display-a naspram Lenova, al ovak je jači od Lenova koji šiba oko 13k, dok ovaj oko 17k na Antutu. I bumo vidli kak mu GPS funkcionira
Ja naručio ovo čudo, za 550kn (plaćeno u AUD $) mislim da nije loše!
Koliko vidim, ovo je kopija Lenovo S820. Čak ga i u Antutu prepoznaje kao Lenovo S820. Može mi to netko objasniti??
Da isti je, samo je pitanje kvaliteta display-a naspram Lenova, al ovak je jači od Lenova koji šiba oko 13k, dok ovaj oko 17k na Antutu. I bumo vidli kak mu GPS funkcionira
Samo što Lenovo ima bolju kameru koliko sam vidio na brzinu.
Radi se o banggood.com
Tnx

Jel mi moze netko poslati kupon onaj od 10dolara popusta na banggoodu?
hvala
EDIT. hvala netreba vise

Odlucio sam i ja da uzmem jednog kineza, kako sam shvatio na osnovu "istrazivanja", neke "najsigurnije" marke su Zopo, Lenovo, Cubot.. Koja stranica od ovih silnih sto prodaje ima najbolju uslugu, najbrze salje, itd.