imam iphone 4 ( 4.2) i sad me zanima kako ga mogu jailbreak-at???????????? help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam iphone 4 ( 4.2) i sad me zanima kako ga mogu jailbreak-at???????????? help
Možeš ga jb ali samo imaš tethered jb to znači ako ga ugasiš ili ti baterija crkne da budeš mob mogel koristit ali ga trebaš spojit na komp i onda ponovno jb da bi ti cydia radila.
A zašto bi ga jailbreakao os je dobar bez jb,istina sporo izlaze nove stvari.Ili samo hoćeš "koristit besplatno sve aplikacije".
Ma koji tethered.. ja imam 4.2.1 i uredno ga jb/unlock, gasi/pali, nema veze.. jedino sam basement digao na 6.15, tako da pripaziti..
www.iclarified.com
tamo ima svih uputstava..
update: ah, sad vidio da se radi o iphone 4.. moj je 3g, vjerojatno zato radi.. za iphone 4 nisam siguran, treba pogledati..
update2:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12948
3g je old bootrom... tako da radi... nego digao si basement.... koji si podrum do sada imao?
ne sjećam se.. znam da sam na iclarified našao tutorial za 4.2 verziju za određene basemente i 6.15 verziju.. obzirom da moj nije imao jedan od navedenih, dignuo sam ga na 6.15 prema uputama u tom istom tutorialu i to je to.. jedino, nema povratka na niži i koliko sam shvatio, moguće je da se više neće moći updatetati na novije verzije ios-a, ali obzirom da je 3g, svejedno mi je..
ti jos ne razumis da sam se malo nasalio ja... nije basement jer basement znaci podrum :) baseband je rijec koja trazis :P
nisma pametna oko tog jailberaka..ah..
gle mozes ga jb-ati bez problema i normalno da imas vise koristi nego mana jb-a.samo je ta caka ako ti se mob ugasi ili ostane bez baterije moras ga samo spojiti na pc i preko programa ga upaliti nista komplicirano
Ferovac 1.Ti imas Iphone 3G i po ovom tutorialu za Iphone 4 si ga updejto i radi ti?Ja sam updejto mob preko Itunsa na 4.2.1 a zaboravio da sam ga kodiro xD.I sad nezz kak da ga dekodiram.Na ovoj Iclaified odem i upisem 4.2.1 i pise da nemaju za 4.2.1 unlock jos za 3G mobitele.Molim te sto prije odgovori nemam s cega zvat :(
Ferovac 1.Ti imas Iphone 3G i po ovom tutorialu za Iphone 4 si ga updejto i radi ti?Ja sam updejto mob preko Itunsa na 4.2.1 a zaboravio da sam ga kodiro xD.I sad nezz kak da ga dekodiram.Na ovoj Iclaified odem i upisem 4.2.1 i pise da nemaju za 4.2.1 unlock jos za 3G mobitele.Molim te sto prije odgovori nemam s cega zvat :(
da, ti si koristio green p0ison? ako si ga koristija tamo ti i pise da nema unlocka.... jedino sta mozes napraviti za sada je ici na restore u itunsu te ga opet proci sa pwnage toolsom i napraviti thethered JB ali ces imati unlock....
da isto tako ces digunti baseband i moze se pozdraviti sa garancijom i iducim updatovima od apple-a bolje neka ceka geohot ceka apple da izda novi firmware sluzbeno unlock je vec spreman!
e kak da skinem besplatno igrice na iphone 4
ako ko znam nek mi da upute hhvala
!