Kako napravit restore na iphone-u =)

poruka: 9
|
čitano: 4.317
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo sje*o sam iphone. Imam 2G 16 GB,problem je sljedeci: Isao sam radit update na 3.1.3 verziju i napravio ga normanlo zatim spojio iphone i nije mi ga htio itunes ocitat te kaze da moram napraviti restore. Sve bi to bilo u redu da mi nebi dolazio neki error kao da nemoze zavrsit restore.

Joj sve sam probao,od deinstaliranja itunesa,do skidanja updatea rucno i pokusavanja preko red snow-a i samim restorom drzanjem dvije tipke bla bla bla

znaci kuzim se u sve to pa bas zato ne kuzim zasto mi dolazi taj error..

Moje pitanje je kako napraviti restore,mislio sam dat liku za 50 kn da mi napravi ali mi steta para. Samo mi pokusajte pomoc kako da napravim taj restore ja cu dalje lako vratit na 3.1.2 verziju i necu mijenjat na noviju :D

HVALAAAAAA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Kako napravit restore na iphone-u =)
divines kaže...

Evo sje*o sam iphone. Imam 2G 16 GB,problem je sljedeci: Isao sam radit update na 3.1.3 verziju i napravio ga normanlo zatim spojio iphone i nije mi ga htio itunes ocitat te kaze da moram napraviti restore. Sve bi to bilo u redu da mi nebi dolazio neki error kao da nemoze zavrsit restore.

Joj sve sam probao,od deinstaliranja itunesa,do skidanja updatea rucno i pokusavanja preko red snow-a i samim restorom drzanjem dvije tipke bla bla bla

znaci kuzim se u sve to pa bas zato ne kuzim zasto mi dolazi taj error..

Moje pitanje je kako napraviti restore,mislio sam dat liku za 50 kn da mi napravi ali mi steta para. Samo mi pokusajte pomoc kako da napravim taj restore ja cu dalje lako vratit na 3.1.2 verziju i necu mijenjat na noviju :D

HVALAAAAAA

daj ti plati 50 kn, vjeruj mi bolje ti je dat nekome tko zna s tim nego se sam zaje*avat pa ga jos vise sje*at.. znam iz vlastitog iskustva Nevinašce to je samo moje mišljenje

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 21:24 (ATi FaN).
16 godina
neaktivan

a znao sam da ce takav komentar doci. vjeruj mi ja znam s tim i ovo je prvi put da mi se desilo. Ma koliko ga uopce mogu sje*at samo da napravim taj restore na novo....

17 godina
neaktivan

Spoji ga u neki drugi USB utor pa pokušaj opet...

0 0 hvala 0
16 godina

baci to   u smece i kupi nes bolje ^^

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
DommY kaže...

Najlakse rec baci ili strgaj nesto,ali najteze je nesto kupit.Mislim da bi ti drugacije mislio da si takvo nesto kupio pa da vidis dal bi bacio ili ne..Viče

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
Fake_Alert kaže...
DommY kaže...

Najlakse rec baci ili strgaj nesto,ali najteze je nesto kupit.Mislim da bi ti drugacije mislio da si takvo nesto kupio pa da vidis dal bi bacio ili ne..Viče

imo sam taj ajfon 3gs 16gb.. doma 1 dan cjeli, instalo itunes.. posizio jer je zeznuto stavit aplikacije stalno neke gluposti, omg nego na nokiici ljepo otvorim u exploreru i stavim igre u mem card u roku

45 sec, dok za iphone treba najmanje 5 min ^^

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
16 godina
DommY kaže...
Fake_Alert kaže...
DommY kaže...

imo sam taj ajfon 3gs 16gb.. doma 1 dan cjeli, instalo itunes.. posizio jer je zeznuto stavit aplikacije stalno neke gluposti, omg nego na nokiici ljepo otvorim u exploreru i stavim igre u mem card u roku

45 sec, dok za iphone treba najmanje 5 min ^^

Dobro,al hebiga kad se naviknes na nesto onda se naviknes,o ukusima se ne raspravljaNamigiva

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
protjeran

Sigurno si imao JAIL Iphone. Isprobavaj još malo. Što ga više zmrdaš lakše ćeš ga restorati. Vjeruj mi. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 21:18 (Simbamef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice