- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, ako ti je originalni iPhone preskup. Ali ovi klonovi imaju mnogo opcija koje nema original, kao sto je recimo vec uvrijezena bluetooth konekcija, koja je limitirana na handsfree kod originala. Dobro, nije originalni Mac, ali nije ni lose. O kvaliteti ne mozemo govoriti jer ima najmanje deset slicnih kopija. Ja bih na tvom mjestu uzeo neki WinMO uredjaj, lako ga nariktas da izgleda kao Mac, ako ti je to vazno. Pozdrav
ja bi rekao da se ne isplati.....
vidis da ovaj ima i stilus....kojeg iphone...nemoze imati zbog nacina rada ekrana.
Ovaj ima i BT, pa se nitko na to ne zali, jedna od kopija cak ima DVB-H prijamnik pa se nitko ni na to ne zali.
Ne bi ovo kupio nikad. S razlogom su ljudi sumnjicavi u razne klonove i to jos ovako ocite klonove. Kineska smeca
Zapravo je fora da Kinezi koji proizvode iPhone, sasvim ilegalno kopiraju proizvodnju na svoje uređaje Nedavno je Kina zatražila izvorni kod sa sav firmware svih uređaja koje proizvode, naravno, s namjerom da još bolje kopiraju.
Ali ne bih uzeo kad ne bih imao priliku pogledati sto nudi. Ja mislim da svaka kopija nudi vise nego sami iphone, od bolje kamere, snimanja video zapisa, do koristenja raznih usluga koje su predvidjene za nase trziste.
Zapravo je fora da Kinezi koji proizvode iPhone, sasvim ilegalno kopiraju proizvodnju na svoje uređaje Nedavno je Kina zatražila izvorni kod sa sav firmware svih uređaja koje proizvode, naravno, s namjerom da još bolje kopiraju.

https://www.youtube.com/watch?v=4-nZaqZSVpA&feature=related
:D
hahah nigahiga imaju dobrih videa decki
Sloboda mišljenja at it's worst. Strah me da toliko ljudi netočno i krajnje dezinformirajuće odgovara dečku koji možda(!) na temelju ovih komentara kupi ili ne kupi ovo, *khm* - sranje. Da, sranje.
Interface je jadan. Sigurno je u njemu slabiji procesor, manje memorije i sl. Siguran sam i da se kvaliteta TS-a ne može mjeriti sa iPhone-ovim.
Video je 'choppy', interface playera me podsjeća na Windows 95. I naravno, jedna od najvažnijih stvari, niti jednu aplikaciju namjenjenu za iPhone nećeš ni primirisati.
Ako misliš uzeti klon zato da izgledaš 'kul' i 'fensi', vjeruj, svatko malo bolje informiran zna kako iPhone doista izgleda.
*BTW živciraju me idioti koji po oglasnicima klonove prodaju pod "iPhone dual SIM" ili "iPhone sa TV-om".
koji šrot....
koji šrot....
zanima me dali postoji neka futrola za iphone, zelim ga zastititi od grebanja