Iphone

poruka: 16
|
čitano: 3.684
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone

isplati li se ovako nešto kupovati ?  

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 15:40 (DmL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone

Da, ako ti je originalni iPhone preskup. Ali ovi klonovi imaju mnogo opcija koje nema original, kao sto je recimo vec uvrijezena bluetooth konekcija, koja je limitirana na handsfree kod originala. Dobro, nije originalni Mac, ali nije ni lose. O kvaliteti ne mozemo govoriti jer ima najmanje deset slicnih kopija. Ja bih na tvom mjestu uzeo neki WinMO uredjaj, lako ga nariktas da izgleda kao Mac, ako ti je to vazno. Pozdrav

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone

ja bi rekao da se ne isplati.....

vidis da ovaj ima i stilus....kojeg iphone...nemoze imati zbog nacina rada ekrana.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone

Ovaj ima i BT, pa se nitko na to ne zali, jedna od kopija cak ima DVB-H prijamnik pa se nitko ni na to ne zali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iphone

Ne bi ovo kupio nikad. S razlogom su ljudi sumnjicavi u razne klonove i to jos ovako ocite klonove. Kineska smeca Belji se

17 godina
neaktivan

Zapravo je fora da Kinezi koji proizvode iPhone, sasvim ilegalno kopiraju proizvodnju na svoje uređaje Nedavno je Kina zatražila izvorni kod sa sav firmware svih uređaja koje proizvode, naravno, s namjerom da još bolje kopiraju. Cool

17 godina
neaktivan
Iphone

Ali ne bih uzeo kad ne bih imao priliku pogledati sto nudi. Ja mislim da svaka kopija nudi vise nego sami iphone, od bolje kamere, snimanja video zapisa, do koristenja raznih usluga koje su predvidjene za nase trziste.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Zapravo je fora da Kinezi koji proizvode iPhone, sasvim ilegalno kopiraju proizvodnju na svoje uređaje Nedavno je Kina zatražila izvorni kod sa sav firmware svih uređaja koje proizvode, naravno, s namjerom da još bolje kopiraju. Cool

Sada mogu u Hr otvoriti kineski ducan kao onaj za robu, al samo da su iPhonei u asortimanu
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da cuo sam za to. Kako im je to proslo? Sta znaci imat kontrolu nat najbrze rastucim svjetskim trzistem. Nedavno sam gledo neki dokumentarac (national geographic superhighways) ludi kinezi SVE kopiraju. Rade drzavni program autocesta i doslovce 1 na 1 kopiraju americki interstate sistem Smijeh Pitam se kako ce proizvodjaci reagirat tj. dali ce izac s trzista ili dat izvorne kotove i slicno...I ne mogu vjerovat da u toj hrpi ljudi nema originalnosti. Koja filozofija covjece proizvodjaca valjd misle ak skopiraju neki zapadni dizajn ili sta vec da ce se bolje prodavat, kod mene to bas kontraefekt izaziva, kad im vidim one aute i slicne stvari.
17 godina
neaktivan
Iphone

https://www.youtube.com/watch?v=4-nZaqZSVpA&feature=related

:D

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone

ma ovo je najaci

a za tu kopiju neznam pitaj boga oce ti uopce radit na nasim mrezama

Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahah nigahiga imaju dobrih videa decki

16 godina
neaktivan
Iphone

Sloboda mišljenja at it's worst. Strah me da toliko ljudi netočno i krajnje dezinformirajuće odgovara dečku koji možda(!) na temelju ovih komentara kupi ili ne kupi ovo, *khm* -  sranje. Da, sranje.

Interface je jadan. Sigurno je u njemu slabiji procesor, manje memorije i sl. Siguran sam i da se kvaliteta TS-a ne može mjeriti sa iPhone-ovim.

Video je 'choppy', interface playera me podsjeća na Windows 95. I naravno, jedna od najvažnijih stvari, niti jednu aplikaciju namjenjenu za iPhone nećeš ni primirisati.

Ako misliš uzeti klon zato da izgledaš 'kul' i 'fensi', vjeruj, svatko malo bolje informiran zna kako iPhone doista izgleda.

*BTW živciraju me idioti koji po oglasnicima klonove prodaju pod "iPhone dual SIM" ili "iPhone sa TV-om".

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone

koji šrot....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marko009 kaže...

koji šrot....

haha svakako