Iphone problem sa SIM-om

poruka: 15
|
čitano: 3.437
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone problem sa SIM-om

Imam problem s Iphone-om, dakle frend mi je dao svoj iphone da probam rješit problem...Kaže da je išo update-at software i da mu je došlo do toga da je prikazano da treba konektati sa itunesom...kad se spoji na itunes kaže The SIM card inserted in this Iphone does not appear to be supported. Probo sam hard reset ali ništa se ne dešava...probo sam i sa drugim sim karticama ali isti problem se ponavlja....ako neko zna kako rješiti problem bio bi mu zahvalan...živjeli

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone problem sa SIM-om

Koji model je u pitanju, obzirom za 3GS i 4 znam da imaju micro karticu, koju po defaultu izdaju operateri!?

Ako nije bed, neka ode kod operatera kod kojeg je kupio mob i zatraži novu karticu, čini mi se da je mukte, barem u T-Mobile-u.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Iphone problem sa SIM-om

model je 3g i mislim da nije problem u kartici jer sam probo stavit drugu karticu isti je problem a njegova kartica funkcionira u drugom telefonu

16 godina
Iphone problem sa SIM-om

Koja verzija software-a je gore i koji operater, dali je iphone bio jailbreakan, i dali je bio unlock gore, tj. da radi na sve mreže

Jer Hrvatsku mi moju objesiše, Ko lopova, dok njeno ime briše, Za volju ne znam kome, žbir u uzama! A.G. Matoš - 1909
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone problem sa SIM-om

Stavi karticu na koju je iPhone bia zaključan prije nego šta ga je otključa.

Ako je iPhone iz neke druge zemlje onda je malo zeznuto, ako je kod nas kupljen, neka stavi TMOBILE karticu i to bi tribalo bit to, vjerojatno se prilikom stavljanja novog softvera izgubia unlock i sad ne može na ništa osim "defaultne" kartice.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da bio je jailbrakean prije tog i bio je unlockan 

16 godina
stiflermen59 kaže...

da bio je jailbrakean prije tog i bio je unlockan 

Jedino kartica od T-Mobile-a ide gore sad, jer ti je povukao novu verziju software-a, a unlock za 5.16.02 što je verzija basebanda ne postoji, jedino dizanje basebanda na 6.15.00 od ipada

Jer Hrvatsku mi moju objesiše, Ko lopova, dok njeno ime briše, Za volju ne znam kome, žbir u uzama! A.G. Matoš - 1909
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 22:06 (Flying Dutchman).
16 godina
neaktivan

znači da stavim svoju tmobile karticu iz svojeg iphona u njegov i onda bude radilo? i kad vratim u svoj natrag nebu mi se niš poremetilo?

16 godina
stiflermen59 kaže...

znači da stavim svoju tmobile karticu iz svojeg iphona u njegov i onda bude radilo? i kad vratim u svoj natrag nebu mi se niš poremetilo?

Možeš ti stavit svoju karticu, al kad staviš njegovu od drugog operatera neće mu radit, tj. neće naći mrežu

16 godina
neaktivan

pa bitno mi je da osposobim telefon da radi lako mogu kasnije napravit unlock?

16 godina
stiflermen59 kaže...

pa bitno mi je da osposobim telefon da radi lako mogu kasnije napravit unlock?

Ako je telefon na emergency screenu, stavi svoju karticu, aktivirat će se automatski, ili preko iTunesa, a za unlock će se malo načekat jel dugo dugo nije izašla verzija za novije basebandove

16 godina
Iphone problem sa SIM-om

Staviš ga na 6.15 ako ti baš triba unlock, mogući gubitak ti je GPS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Staviš ga na 6.15 ako ti baš triba unlock, mogući gubitak ti je GPS.

Upravo tako, pošto je 3G nije više pod garancijom, pa je svejedno

16 godina
Iphone problem sa SIM-om

A i možda ga neće izgubit, moj iphone je na 6.15, i curin također na 6.15, oba su 3G i radi im GPS te sve normalno.

Ovisi kakve sriće imaš {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo digo sam ga i piše da je na 5.15.04

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: