iPhone 5s
- poruka: 366
- |
- čitano: 77.436
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Sto kazes na slanje poruke "mb" na broj 13110?
Kupio ženi 5s zlatni - jako lijep mobitel. Jest da me koštao ali zaslužila je.
Prešla je s 3gs na 5s, i prelazak joj je kao s Fičeka na Ferrari - oduševljena je.
Ja koristim G2, i Android OS pa ču pokušat usporedit ta dva OS-a a i mobitela.
Meni je jedina mana Iphonea taj mali ekran, navikao sam se na veče ekrane i sve ispod 4.7 inc mi je malo (prije G2 imao S3 koji je imao 4.7 inc ekran).,a ovo sve ostalo je odlično na Iphoneu. Kamera,brzina, senzor otiska prsta (ne mogu vjerovat da senzor radi bez greške, doslovno svaki put prepozna prst), nema nikakvog štekanja,doslovno nikakvog štekanja.
Sam eko sustav je zatvoren ali bez otvorenosti se može. Nema mogučnosti namještanja svega i svačega kao na Androidu ali nije to toliki veliki probelm. Ipak na IOS-u sve radi odlično..., a i možeš ga se jailbreak pa imaš mogučnosti namještanja svega i svačega.
Ne bi se čudio da se s izlaskom iphonea koji če imat veči ekran vratim ponovno na IOS.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Sta bi rekli? Zaprimit ce ga i ako si u pravu a mob nije bio u vodi, nema vecih fizickih ostecenja itd. dobivas novi mob.
Ovo nije tocno. Appleova politika je da ne popavlja mobitele nego da daje nove (tj refurbished). Znavi na servisu utvrde da je mob u banani i jave ti kada da dodes po novi. Nekih 4-5 radnih dana bi cekao.
Znaci ovako. Ukupno sam nosio 4 iphonea na popravak. Od toga 2 puta sadasnju peticu. Kad sam predavao mob u agram servisu (oni su jedini ovlasteni u hr za iphone btw. svi operateri njima salju iphone) pitao sam lika koliko treba otprilike da ga poprave i on je rekao da oni samo konstatiraju kvar. Znaci ako je kvar nastao ne krivnjom korisnika, oni obavjestavaju apple da dobe dozvolu da zamjene uredjaje. Ti dobis novi mob (odnosno refurbished). Znaci isti model, kapacitet itd. Ja sam tako dva puta dobio peticu. Prvi put jer sam imao problema sa ekranom a drugi put zbog softwera. I svaki put je u radnom nalogu pisalo da mi je odobren novi uredjaj. Oni nesmiju popravljat mobitele nego ih salju u madjarsku ili austriju gdje ih poprave i takve (kao refurbished uredjaje) koriste kad im ekipa dode sa sjebanim mobitelima. Edit. Naravno garancija ti se produzi na jos godinu dana od kada podignes mob.
ljudi moze mi neko pomoc? kupljen je preko amazona otkljucan na sve mreze i dobijem ovo kad ga hocu aktivirat
Ne znam s kojom ga karticom pokusavas aktivirati, jel T-mobile ili Vip? I jesi siguran da je otkljucan na sve mreze?
Ja mislim da si dobio zakljucan mobitel. Provjeri na ovom linku s IMEI brojem jel "unlocked".
pise sim lock: Unknown...ovo nisu istine e...
pise sim lock: Unknown...ovo nisu istine e...
Čudno, obično piše "locked" ili "unlocked".
Provjeri na još kojem servisu s IMEI brojem.
na svim tako slicnim stranicama za provjeru mi pise unknown...jel se moze uopce dekodirat taj mobitel ako ispadne da je zakljucan?
na svim tako slicnim stranicama za provjeru mi pise unknown...jel se moze uopce dekodirat taj mobitel ako ispadne da je zakljucan?
Ima opcija da ti provjeri na koju je točno mrežu zaključan, možeš naći za cca 0.99$..
600€
I meni je isto nejasno, još da su mu odrapili carinu (ako nije iz EU) (pre)platio bi ga više nego u dućanu.
@domac5
Jel bio vakumiran ili ne? I odakle si ga naručio?
frendic iz austrije narucio sebi preko amazona i trebo je bit otkljucan...vidjet cemo dns sta kaze zaletit ce se u t-mobile da vidi sta se moze napravit
frendic iz austrije narucio sebi preko amazona i trebo je bit otkljucan...vidjet cemo dns sta kaze zaletit ce se u t-mobile da vidi sta se moze napravit
Kakve veze ima T-mobile s tim?
on bi dekodirao jer nezna sta ce drugo a frka je kupio novi mob, dao tolke novce za njega a sad nemoze nista s njim, dubre ne radi bez sim kartice treba ga aktivirat
on bi dekodirao jer nezna sta ce drugo a frka je kupio novi mob, dao tolke novce za njega a sad nemoze nista s njim, dubre ne radi bez sim kartice treba ga aktivirat
T mobile ti sigurno neče otključati iPhone koji nije kupljen kod njih. Eventualno možeš saznat na koju je mrežu zaključan i onda kupiti karticu od tog operatera i koristit ga kao ipod ili možeš platit unlock koji često puta nije jeftin.
e vidis kad provjeravam IMEI pise mi sim lock: unknown a na nekim stranicama me trazi 3$ da mogu vidit na koju je mrezu zakljucan
Pa to su ti i rekli da ces morat cak i platit da vidis na koju je mrezu zakljucan.
Dat 600 eura za zakljucan mob s Amazona.A mila majko pa tko te nagovori na takvu bedastocu.Pa za 600 eura si ga mogao dobit s njuskala zapakiranoga.
nisam ga ja kupio, nego frend koji zivi i radi u austriji