Iphone 4 čekanja u t-mobilu

poruka: 34
|
čitano: 9.528
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Da kažem par riječi o čekanju u T-mobileu

Već dva mjeseca sam drugi na redu za Iphone 4 32 GB i nikako da me zovu da je došo, ali prije dva dana me zovu iz T-mobilea i kažu mi kako iphone 4 meće stić dok traje ova akcija i pokušava mi uvalit pretplatu i da uzmem Nokiu c7

na što sam ja reko da mi je jasno da ga neću dobit dok traje akcija ali neću odustat od Iphone 4.

Sad što to treba značit "nemam pojma"

pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 9:48 (Snake).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Iphone 4 čekanja u t-mobilu
Snake kaže...

Da kažem par riječi o čekanju u T-mobileu

Već dva mjeseca sam drugi na redu za Iphone 4 32 GB i nikako da me zovu da je došo, ali prije dva dana me zovu iz T-mobilea i kažu mi kako iphone 4 meće stić dok traje ova akcija i pokušava mi uvalit pretplatu i da uzmem Nokiu c7

na što sam ja reko da mi je jasno da ga neću dobit dok traje akcija ali neću odustat od Iphone 4.

Sad što to treba značit "nemam pojma"

pozdrav

aha tako dakle..a to ti znači da su oni obična gamad..i da ih imaju al da neču prodat dok traje akcija od 50 posto..nego čekaju da se akcija prođe  da mogu ponovno ih prodavat po večoj cijeni..a mi naravno smo čekli da ođu i kupit čemo i skuplje...gamad -.- {#}

14 godina

Da mogu, napisao bih ono što mislim o T mobile-u i njihovoj prodaji, u 50%, neka si ga zabiju nakam. Sada da mi ga daju mukte, ne iz principa, iz čistog cinizma neka sad stvore zalihe ali u T MOBILE dućanu NE kupujem svoj mob!!!! Radije i otvorim drugu tarifu, koju btw i neću koristit, nego kod njih. A korisnik sam skoro punih 15 godina, a oni su ovako neodgovorni, šlampavi, uf ako nastavim opet ću napisati špageti post, zato samo ovo!!!!{#}{#}{#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice