Imam problem sa mobitelom

poruka: 5
|
čitano: 1.692
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nisam mogao naci bolje mjesto za ovu temu ali neka je admin premjesti ako nadje bolje mjesto...

Imam Sony Ericsson K800i. I ima 3-4 dana uvijek kad me netko nazove mobitel se ugasi (kad ja zovem sve je normalno). Isti problem i kad udjem u internet, pocne se ucitavati stranica i ugasi se. Cak i kad saljem poruku nekada je ugasi ali uspije poslati poruku :). Zadnji put mi se i od slusanja muzike ugasio o.O... Ali to nije jedini problem. Mapu od igrica i programa nemogu otvoriti samo dodje poruka "radnja nije uspijela". Jedino sto znam da mi je u 12 mjesecu 2011. upao u snijeg i stojao tu oko pola sata sata, ali ne vjerujem da bi ga ostetilo tek nakon 5 mjeseci.

Trebam pomoc jer me izludi, moram nositi neki prastari Sony Ericsson T250i.

Hvala na svakoj pomoci.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Problem rijesen sto se tice gasenja. Samo je baterija otisla uzeo od brata i sve uredu, ali igre i programi su jos uvijek pokvareni. Zapravo igre i programi su pokvareni ima 1 godina ali nisam htijeo praviti topic samo radi toga...

0 0 hvala 0
15 godina

instaliraj na komp SEUS i updejtaj software od mobitela...nadam se da imas usb kabel

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Imao sam isti problem sa v630
Odnio sam na servis pod garanciju i ažurirali su software
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam USB kabel, ali ja neznam cackat s tim programima... A sto se tice servisa lako je to frend mi je tako popravio, ali to u BiH kosta 40 KM to je oko 160 KN preskupo mi je radi obicnih programa...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice