Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.298
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
Zoran kaže...

Ovaj otvor pored kamere što sam mislio da je zvučnik a nije, što je? :D

edit: Očito da mi iz nekog razloga nije radio. Sviralo mi sve na earpiece. Sada sam restartirao  mob i radi. Svašta.

možda će ti se dešavati da se zvuk zvona sam od sebe smanji iako je u opcijama pojačan do kraja, obrati pažnju na to

Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1
17 godina
briferboy kaže...
191x7 kaže...

Dakle bez roota ne radi AppMgr III (nekadašnji App2sd) tj ne može se instalirati neke apliakcije na memorijsku karticu?

Nije da mi treba više od 1GB za aplikacije, no bilo bi korisno imati tu mogućnost bez da se gubi jamstvo na uređaj (rootanjem).

mislim da ta radi, bez rotanja, instaliraj pa proveri koje sve opcije rade, ne košta te probati...

Nemam još Huaweia tog, tako da ne mogu probati.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
briferboy kaže...
191x7 kaže...

Dakle bez roota ne radi AppMgr III (nekadašnji App2sd) tj ne može se instalirati neke apliakcije na memorijsku karticu?

Nije da mi treba više od 1GB za aplikacije, no bilo bi korisno imati tu mogućnost bez da se gubi jamstvo na uređaj (rootanjem).

mislim da ta radi, bez rotanja, instaliraj pa proveri koje sve opcije rade, ne košta te probati...

Nemam još Huaweia tog, tako da ne mogu probati.

ja ne korisitm nijednu aplikaciju imam 16 GB karticu ubačenu, mob ti ima sem sistemskog prostora još i   1 gb interne plus 1 gb koju pokazuje kao sd card, njegovu, i ova moja od 16 na njoj muzika i romovi za mob , i imam instalirano oko 30 aplikacija u njemu,

Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 14:51 (briferboy).
17 godina
neaktivan
briferboy kaže...
Zoran kaže...

Ovaj otvor pored kamere što sam mislio da je zvučnik a nije, što je? :D

edit: Očito da mi iz nekog razloga nije radio. Sviralo mi sve na earpiece. Sada sam restartirao  mob i radi. Svašta.

možda će ti se dešavati da se zvuk zvona sam od sebe smanji iako je u opcijama pojačan do kraja, obrati pažnju na to

Hvala, vidjet ću šta će bit. Moguće neki softverski bug. Ovo je prvi put u 3 dana da mi se desilo. Nemam iskustva s huaweijima pa ne znam koliko su buggy.

Huawei Y300 user. Bonbon korisnik! :D
17 godina

Da, mob nekim čudom ne može stavljati aplikacije na sd karticu. Imam karticu od 16gb i sve ide samo na unutarnju memoriju.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
12 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Da, mob nekim čudom ne može stavljati aplikacije na sd karticu. Imam karticu od 16gb i sve ide samo na unutarnju memoriju.

instaliraj neku od aplikacija, pa premesti mada mislim da nema potrebe, meni je večinom sve na moblinom ili njegoovj kako on to pokazuje sd0 karti

13 godina
Huawei Y300
Options/Storage/Default storage location => SD card.

Problem???
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Nije još nitko probao flešat rom s službene stranice?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

stigao moj huawei sa servisa, odnosno, servis je potvrdio da je telefon neispravan i da mi se dodijeli novi.

e sad....

mene zanima jedna stvar. dakle, cim sam ga kupio, dekodiran je i rade sve kartice.

odnesen u t mobile, poslan u servis na dijagnostiku.

vraca se novi uredjaj, tako su mi rekli i u servisu i u t mobile-u, ali, taj novi uredjaj ima isti IMEI!!!!!! Jel to moguce?!

i naravno da ga je gamad ponovno kodirala tako da su me opet u trosak bacili, al ovaj puta sam narucio preko interneta kod pa zahvaljujem AGO08 na linku.

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]

0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Y300

Isti IMEI isti telefon.{#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Isti IMEI isti telefon.{#}

hm, da bi od mene takvog idiota radili? stvarno???? i meni je to palo na pamet, al ne kuzim cemu su ga ponovno kodirali..... i zasto mi nisu recimo ponistili garanciju posto je bio dekodiran?

i agram i t mobile tvrde da je telefon novi, da to nije isti telefon koji sam poslao na servis, cak je i bio zapakiran, bateriju sam oznacio vodonepropusnim flomasterom i nema te tockice, baterija je bila takodjer zapakirana, sve ko da otvaram ganc novi telefon, al mi nije jasno to sa IMEI kodom.

i sad, imam kod za dekodiranje, onaj stari, probao sam ga upisati ali ne radi, nece otkljucat na sve kartice, jel to normalno?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 22:55 (djdino0402).
17 godina

Ako ti je IMEI kod identičan riječ je o istom uređaju. Svaki mobitel ima drugi imei kod, to je kao DNK ili serijski broj. Svi su različiti.

Tebi ili su promijenili softver pa ti vratili, matičnu... ali novi uređaj nisi dobio. Da si dobio bio bi drugi imei.

15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ako ti je IMEI kod identičan riječ je o istom uređaju. Svaki mobitel ima drugi imei kod, to je kao DNK ili serijski broj. Svi su različiti.

Tebi ili su promijenili softver pa ti vratili, matičnu... ali novi uređaj nisi dobio. Da si dobio bio bi drugi imei.

ooops.... moj grijeh.... ipak ima novi kod, moja greska.... razlika je u zadnja 2 broja, nisam uopce skuzio.... ipak sam ja idiot. :D sorry na gnjavaži. čak je i serijski broj novi.... sad sam tek vidio, usporedjujem racun, kutiju i papir sa servisa, poslali su ipak novi telefon. i zato mi kod za otkljucavanje ne vrijedi... :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 22:58 (djdino0402).
13 godina
neaktivan

ja sam kupio unlock code preko ebay (trebalo mi 6-7h dok je stigao code ) , koštalo 7dolara . sad je otkljucan za sve mreže

franc
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Šta ovaj havajac nema zvučnu notifikaciju za sms izvješće? Samo mi se ispiše da je poruka isporučena bez ikakvog zvuka.

Malo mi je debilno da moram instalirat aplikaciju samo za to. Zvuk mi uredno radi kad primim poruku ali kod izvješća ni za lijek.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo i ja sam postao ponosni vlasnik :)

Sad me zanima da li ima custom romova za mobitel i ima li tko preporuku launchera, a da nije apex ili nova.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala puno, baš sam to tražio. Emotion UI najveći promašaj u posljednjih nekoliko godina.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Da, poprilično ružno, ja sam prvo korisio holo launcher HD i sad sam stavio apex. na nova launcheru mi ne radi weather widget.

u Huawei hi Suiteu ima fora da se te teme za defoltni launcher editiraju i prave nove ako se nekom zeza s time.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@Frent preporucam to Lunatic Pandora 3.1 rom... predobar je plus dodao je lik u zadnjoj nadogradnji OTA :D

barem dok ne izađe neki RC CM 10.1 rom:)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

mislim da sam isprobao sve i jedan rom i za sada ovaj posljednji u istinu i jeste najbolji, apsolutno ni trunke laga, ociscen od glupih aplikacija koje jedu memoriju, savrsen, iako, sta se mene tice, i dalje se ceka pravi CM, ali za sada, ovo je najbolje...

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=637317

zivili! ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Čini mi se neloš:)

Ako sam dobro pročitao nema više problema sa gubljenjem notification bara kod instalacije custom roma?

Da li se instalacijom ovog roma gubi T-Mobile crapware i logo?:)

Aj baci koji ss ako ti nije bed.

EDIT:

Našao sam tamo ss-ove:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 18:16 (F1-IVO).

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
mfire kaže...

mislim da sam isprobao sve i jedan rom i za sada ovaj posljednji u istinu i jeste najbolji, apsolutno ni trunke laga, ociscen od glupih aplikacija koje jedu memoriju, savrsen, iako, sta se mene tice, i dalje se ceka pravi CM, ali za sada, ovo je najbolje...

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=637317

zivili! ;)

ja sam na ovome već nekoliko dana, i jakoo sam zadovoljan

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=635554

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Huawei Y300 i u bonbonu.

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-y300

Samo sadržaj prodajnog paketa je bez USB kabla i slusalica i memorijske kartice.

http://www.neobux.com/?rh=70726F6661

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Borislav kaže...

pozz svima,

planiram kupiti ovaj telefon, no posto mi je jedina opcija sa zakljucanim simom, zanima me je li netko vec pobao preko http://www.modaco.com/topic/362050-modaco-approved-huawei-unlock-codes-request-here-375/ da otkljuca ?

nisam nikada prije imao andoird telefon pa sry ako je glupo pitanje nisam upoznat sa svime jos :)

da odgovorim sam sebi, ako nekoga zanima otkljucavanje za sve SIM akrtice preko ove stranice je proslo bez problem za 14h je stigao kod, sve bez problema proslo

17 godina
neaktivan

Ima usb kabl. Vjerovatno je punjac kabl+zidni plug. Interesantno da nema sluske

U biti ni za jedab uredjaj im ne pise da ima slusalice, a imaju. Bolje u ht kupit i dobit sd card.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 22:40 (Zoran).
13 godina
Huawei Y300

Jel ovaj u bonbonu kojim slučajem otključan?Koliko sam pratio G300 iz bonbona je bio otključan

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
evang kaže...

Jel ovaj u bonbonu kojim slučajem otključan?Koliko sam pratio G300 iz bonbona je bio otključan

Dosta toga je u bonbonu bilo otključano...

17 godina
Moj u T dućanu je došao zaključan
17 godina
neaktivan
Zoran kaže...

Ima usb kabl. Vjerovatno je punjac kabl+zidni plug. Interesantno da nema sluske

U biti ni za jedab uredjaj im ne pise da ima slusalice, a imaju. Bolje u ht kupit i dobit sd card.

Ovaj s SD karticom ide na pretplatu :) ako kupujes ovako dobijes onu sim karticu na koju se vraca lova ako uplacujes mjesecno min 50ak kn il tak nes :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice