Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.356
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Reupload
gospod_tomas_007 kaže...
Imam trenutno CM7.2-stele22-v2.1 pa pitam vlasnike s isitm ROMOM : kolko Vam drži baterija (nakon kalibracije iz 1.posta)

3-4 dana umjerenog koristenja, naravno ako igras igre potrosices brzinom svjetlosti

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
gospod_tomas_007 kaže...
Imam trenutno CM7.2-stele22-v2.1 pa pitam vlasnike s isitm ROMOM : kolko Vam drži baterija (nakon kalibracije iz 1.posta)

3-4 dana umjerenog koristenja, naravno ako igras igre potrosices brzinom svjetlosti

Slazem se,dobar,jako dobar rom,a neko me vec pitao na ovu temu STELE2.1 ili neki CM9 je cini mi se bio,ne znam vise ko i kad,poruka na sve strane vise ne znam ni kome sam odgovorio,a kome nisam tako da ako sam nekom zaboravio OVIM PUTEM SE JAVNO IZVINJAVAM.

Gongy
17 godina
neaktivan
Gongy kaže...
chaselol kaže...
gospod_tomas_007 kaže...

Slazem se,dobar,jako dobar rom,a neko me vec pitao na ovu temu STELE2.1 ili neki CM9 je cini mi se bio,ne znam vise ko i kad,poruka na sve strane vise ne znam ni kome sam odgovorio,a kome nisam tako da ako sam nekom zaboravio OVIM PUTEM SE JAVNO IZVINJAVAM.

Onaj osjećaj kad netko s mojim ROM-om postigne bolje rezultate nego ja. Mani je max bio 52 sata (znači 100% baterija od skidanja s punjača do 0% i automatskog gašenja), ali imao sam par maratonski razgovora pa je moguće da je to poculalo bateriju. Ali mislim da je 3 dana solidan rezultat s obzirom kakva sam njubara bio kad sam pravio taj ROM i da uopće nisam gledao na bateriju nego na fluidnost (i tako mobitel stavljam na punjač kad idem spavat).

@gospod_tomas_007 stavi si Gongijev ROM, noviji i fluidniji od mog, za betriju nezz ali trebala bi poslije kalibracije držati dulje nego na mom.

@Gongy imaš moj blagoslov da čupaš temu iz ROM-a ako ti treba :D

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
17 godina

Koristim Gongy ROM (onaj prosli), baterija traje 4 dana i jos imam 35% {#}.

3G stalno radi kao i data promet, sync je always on, vremenska prognoza widget se updejta svaki sat, bug widget takoder.

2-3 poziva na dan, 2-3 poruke, 10-20min twiterdeck.

Jedino sto od 01-09 ujutro stavim mob u Airplane Mode.

E da, i CPU radi @710Mhz {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

trenutno imam na svom mobitelu CM7.2_ICS_Style, i zanima me di da nađem apk od widgeta za vremensku prognozu sa CM7.2-stele22 ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
mario6n kaže...

trenutno imam na svom mobitelu CM7.2_ICS_Style, i zanima me di da nađem apk od widgeta za vremensku prognozu sa CM7.2-stele22 ?

Skini moj ROM, extractaj ga, odi u system/app i izvadi "weatherwidgets.apk" i "widgetpicker.apk". prebaci to na karticu, otvori root explorer i prebaci to oboje u system/app na mobitelu, promijeni permission u rwrr i rebootaj mob. E sad pitanje dali će to raditi bez xperia launchera.

15 godina
neaktivan

Molim pomoć, sve mi se je zbrljalo i ne mogu upaliti mobitel osim da dobijem CWM-based Recovery meni.

Dakle prateći uputstva iz BUGA 235 o rootanju mobitela, napravila sam sve kako treba i mobitel je bio otključan. Budući da je imao problem kada se isprazni baterija i isključenog ga spojim na punjač nije se htio puniti nego mi je davao CWM Recovery meni, pa sam morala odabrati reboot system now i puniti mobitel uključen, odlučila sam instalirati drugi rom.

Tu je nastao problem, jer sam u međuvremenu opet uključila FastBoot na mobitelu  i zaboravila na to te krenula u instalaciju ROM-a LunarPrime. Nisam radila nikakve wipe data/factory reset ni wipe cache-a nego sam samo instalirala ZIP datoteku sa SD kartice. Kad mi se instalirao novi ROM  i nakon poruke Huawei te nekog svijetlećeg X-a mobitel bi jednostavno stao i ništa. 

Nakon što sam shvatila da imam problem pokušala sam instalirati SU.zip ponovno umjesto LunarPrime-a koji očito nije dobro bio instaliran... a prema uputama sa foruma onda sam još i 

* wipe data/factory reset

* wipe cache partion

* wipe Dalvik Cache

* ponovnu instalaciju ROM-a

= rezulatat NIŠTA

onda sam mislila da sve obrišem pa ispočetka, našla sam na Internetu opis pa sam:

* format /boot

* format /system

Pokušala sam još jednom i sve iz Buga, ali stalno mi je u glavi taj Fastboot koji je ostao uključen i pretpostavila sam da me je on i zeznuo.... naravno ništa nisam postigla, ali još uvijek mogu ući u Recovery meni i imam podatke na SD kartice sa datotekama SU.zip i LunarPrime.zip

Sada mi više nije bitno da li će mobitel biti rootan ili ne, samo da ga mogu upaliti i koristiti, ima li ikakve pomoći za mene?

Unaprijed zahvaljujem!

Zaboravila sam samo napomenuti da sam prije nego što sam išta pokušavala rootati napravila kroz onaj njegov izbornik BACKUP, ali sada ne znam kako bih eventualno to mogla vratiti, jer ovaj neki restore koji ima u Recovery meniju kaže da nije našao nikakvu datoteku.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 3:42 (Meli).

0 0 hvala 0
17 godina
Meli kaže...

Molim pomoć, sve mi se je zbrljalo i ne mogu upaliti mobitel osim da dobijem CWM-based Recovery meni.

Skini ovaj recovery:

http://runamux.net/search/view/zip/6D1lXuYH/Recovery_Sonic_u8650_v6010_r1_.html

Raspakiraj i prebaci folder "tools" na C: particiju diska te pokreni "fastboot-windows.exe". Ukucaj ove komande:
cd C:\tools    NAPOMENA: znak "\" dobivate kombinacijom tipki "CTRL + ALT + Q"
fastboot -w
fastboot erase boot
fastboot erase system
fastboot erase cache
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot -w
fastboot reboot

skini si ovaj ROM i prebaci ga na SD karticu

http://www.mediafire.com/download/can1zdmzc8sec99/CyanogenMod_7.2_Ultimate.zip

i instaliraj ovako:
    Wipe data/factory reset
    Wipe cache
    Advanced >> wipe dalvik cache
    Install zip from sdcard >> choose zip from sdcard >> CyanogenMod_7.2_Ultimate.zip

Poslije instaliraš istim postupkom koji god želiš custom ROM, al' za sada stavi ovaj čisto da uđeš u štos.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
neaktivan
Meli kaže...

Dakle prateći uputstva iz BUGA 235 o rootanju mobitela, napravila sam sve kako treba i mobitel je bio otključan. Budući da je imao problem kada se isprazni baterija i isključenog ga spojim na punjač nije se htio puniti nego mi je davao CWM Recovery meni, pa sam morala odabrati reboot system now i puniti mobitel uključen, odlučila sam instalirati drugi rom.

Tu je nastao problem, jer sam u međuvremenu opet uključila FastBoot na mobitelu  i zaboravila na to te krenula u instalaciju ROM-a LunarPrime. Nisam radila nikakve wipe data/factory reset ni wipe cache-a nego sam samo instalirala ZIP datoteku sa SD kartice. Kad mi se instalirao novi ROM  i nakon poruke Huawei te nekog svijetlećeg X-a mobitel bi jednostavno stao i ništa. 

Nakon što sam shvatila da imam problem pokušala sam instalirati SU.zip ponovno umjesto LunarPrime-a koji očito nije dobro bio instaliran... a prema uputama sa foruma onda sam još i 

* wipe data/factory reset

* wipe cache partion

* wipe Dalvik Cache

* ponovnu instalaciju ROM-a

= rezulatat NIŠTA

onda sam mislila da sve obrišem pa ispočetka, našla sam na Internetu opis pa sam:

* format /boot

* format /system

Pokušala sam još jednom i sve iz Buga, ali stalno mi je u glavi taj Fastboot koji je ostao uključen i pretpostavila sam da me je on i zeznuo.... naravno ništa nisam postigla, ali još uvijek mogu ući u Recovery meni i imam podatke na SD kartice sa datotekama SU.zip i LunarPrime.zip

Sada mi više nije bitno da li će mobitel biti rootan ili ne, samo da ga mogu upaliti i koristiti, ima li ikakve pomoći za mene?

Unaprijed zahvaljujem!

Zaboravila sam samo napomenuti da sam prije nego što sam išta pokušavala rootati napravila kroz onaj njegov izbornik BACKUP, ali sada ne znam kako bih eventualno to mogla vratiti, jer ovaj neki restore koji ima u Recovery meniju kaže da nije našao nikakvu datoteku.....

Za recovery sam ti vec napisao u PM,SU.zip je instalacija superuser apk i dobijanje administratorskih prava na mobu,da mozes da prckas po systemskim fajlovima i nista vise ali ako instaliras custom rom ona ti uopste ne treba jer su svi oni vec rootani,a FASTBOOT nije vazno da li si ostavila ukljucen ili ne kada si uradila sve wipove i formate cjeli system je otisao PUFFF sa svim svojim podesavanjima mada sumnjam da si ga ostavila ukljucenog jer ne vjerujem da bi mogla uci u recovery onom kombinacijom VOLUME UP+POWER TIPKE,takodje SD mozes da ubacis u bilo sta sto ce ga ucitati,moze i najobicnija NOKIA mob koji prima microSD  i tako obrisati ili dodati nove stvari na karticu (ovo si me pitala u PM).POZZZ I DOBRO DOSLA NA FORUM

Gongy
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 21:13 (Gongy).
12 godina
neaktivan
Pošto sam vlasnik ovoga aparata dugo pratim novosti na ovoj stranici, nisam se mislio javljati ali ako nekome pomognem ovom porukom bit će mi drago!

Prvo pohvala Gongyu za njegove ROM-ve koje objavljuje, isprobao sam ih sve i ovaj zadnji je za sada najbolji, iako je njegov GONGY FINAL ROM također jako-jako dobar.
Međutim imao sam problema sa zadnjim ROM-om (CM7.2 ICS Style), javljali su mi se isti problemi i greške kao kod drugih osoba koji su ubacili navedeni ROM, znači nitko me ne može dobiti na uređaj, uređaj stalno zauzet. Sigurno 10 puta sam ispočetka instalirao navedeni ROM i događalo mi se uvijek isto, pregledavajući internet vidio sam da je jedan korisnik riješio problem, utvrdio je da aplikacija Superuser ima nekakav bug pa je on ponovo instalirao aplikaciju Superuser. I eto ja napravio to sve isto, ponovo skinuo i instalirao tu aplikaciju http://www.mediafire.com/download/n2...emde9o2/su.zip i vjerovali ili ne sada radi sve besprijekorno!!!!!

Da odgovorim za one koji žale zbog kamere i galerije, kojih u Gongyevom ROM-u nema, ja sam to riješio da sam sa Trg.Play skinuo ICS kameru i Galery, nakon instalacije radi za sada sve besprijekorno.

0 0 hvala 0
17 godina
bubimyr kaže...
I eto ja napravio to sve isto, ponovo skinuo i instalirao tu aplikaciju http://www.mediafire.com/download/n2...emde9o2/su.zip i vjerovali ili ne sada radi sve besprijekorno!!!!!

Link ne fercera...{#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
12 godina
neaktivan

evo na super gongy 2.3.6 romu sam.. jedina mi je zamjerka los prikaz stanja baterije

u stanju mirovanja se vrati na veci postotak baterije nakon intezivnijeg surfanja itd   a opet mozda ja lose kalibriram bateriju 

P.S.

a pa nije mi bez razloga antivirus falsepozitivno nasao superuser (gresku?)  u gongijevom CM7.2 ICS Style

moze se skinuti i s storea superuser app i prebaci ga se u sistemsku sa link2sd ili titanium zamjenjujuci prijasnji, ili ga zamjenis u zipu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 12:57 (Killua).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Killua kaže...

evo na super gongy 2.3.6 romu sam.. jedina mi je zamjerka los prikaz stanja baterije

u stanju mirovanja se vrati na veci postotak baterije nakon intezivnijeg surfanja itd  a opet mozda ja lose kalibriram bateriju 

P.S.

a pa nije mi bez razloga antivirus falsepozitivno nasao superuser (gresku?)  u gongijevom CM7.2 ICS Style

moze se skinuti i s storea superuser app i prebaci ga se u sistemsku sa link2sd ili titanium zamjenjujuci prijasnji, ili ga zamjenis u zipu.

Mislim da znam sta je razlog tih skokova,pogledacu jos ali mislim da bi se nakon nekog vremena trebalo smiriti to,ZNAM ZA TO I MENI SE TO DESAVALO,a razlog je jedna skripitica za tweak baterije da duze drzi,e sad generalno kako to funkcionise NE ZNAM,nisam stigao testirati,jer se rom zadrzao na mom tel. svega 2-3 dana,nisam ni kalibraciju stigao odraditi,O BOZE POSTAO SAM ANDROID PSIHOPATA,PRIZNAJEM!A za ICS MOD nikako mi nije jasno,znaci 3 puta sam danas instalirao taj rom i nikakvih problema nisam imao,zvao sam i mene su pozivali bez ikakvih problema,podizao sam novac sa bankomata i odmah poslije 10-15 sekundi mi na mob dolazi SMS,izvjestaj o isplati,znaci i to funkcionise,a ovo mi nije jasno sto kazu da nema apova Camera i Galeria {#} pa te dve app su u romu i otvorite rom i nacete ih u DATA\APP i evo ponovo screnshot sa prosle strane 94,gdje sam postavio sve o romu.No dobro,najvise  se javljam zbog ovog,postavicu poslije jedan mali tutorial za sve clanove kako da promjenite pocetni BOOTLOGO,to je ona pocetna slika kada se mob ukljucuje,na stocku je bio onaj Huawei logo,na mojim brljotinama nesto drugo ali cu objasniti kako mozete staviti nesto sto Vi volite,prosto je uglavnom i lako za svakog,za nasu novu clanicu Meli sam vec nesto napravio za dobro doslicu ali cu to podijeliti i sa ostalima! 

CAMERA\GALERIA CAMERA\GALERIA
Gongy
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 22:34 (Gongy).
17 godina
neaktivan
Gongy kaže...

O BOZE POSTAO SAM ANDROID PSIHOPATA,PRIZNAJEM!

Ma jok, čini ti se {#}

13 godina
neaktivan
mario6n kaže...

Malo kasnim,sada sam listao po forumu i vidjeo tvoj post, "PSIHOPATA" se opet bacio na posao,pronasao i sredio jedan fin widget za nas mog,raspakovao apk i malo je portao za nas mob,slozio zip za instal iz CWM pa evo za sve koji zele da imaju weather widget sa satom na pocetnom ekranu,neka skinu ovo http://www.mediafire.com/download/zfozfup54xuwc7q/LG_ACCUWEATHER_WIDGET.zip 
i urade install iz CWM (nije potreban nikakav wipe ni format,kao ni mount system i data,JUST INSTALL)
a evo i kako izgleda  

Weather widget + clock Weather widget + clock
Gongy
12 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 12:37 (mario6n).
12 godina
neaktivan
Gongy kaže...
mario6n kaže...

Malo kasnim,sada sam listao po forumu i vidjeo tvoj post, "PSIHOPATA" se opet bacio na posao,pronasao i sredio jedan fin widget za nas mog,raspakovao apk i malo je portao za nas mob,slozio zip za instal iz CWM pa evo za sve koji zele da imaju weather widget sa satom na pocetnom ekranu,neka skinu ovo http://www.mediafire.com/download/zfozfup54xuwc7q/LG_ACCUWEATHER_WIDGET.zip 
i urade install iz CWM (nije potreban nikakav wipe ni format,kao ni mount system i data,JUST INSTALL)
a evo i kako izgleda  

Instalirao sam zip sa sd kartice (ništa lakše) i widget radi savršeno sve pohvale a ovak to izgleda https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1057203_687105254638737_209434276_n.jpg?oh=1e554289590c63468a261b085db76b8d&oe=51CA27D8&__gda__=1372217524_1394798d09b66c364583d205397ccb06

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 12:52 (mario6n).
13 godina
neaktivan
BootLogo tutorial

{#} Kao sto sam i rekao,evo danas na poslu pa vrijeme za DROID MANIU,evo obecani tutorial za BOOTLOGO,dakle trebace vam ova alatkica sa neta 
http://download.cnet.com/Paint-NET/3000-2192_4-10338146.html kada skinete ovo instalirajte je normalno,smjestice vam je u C:\Program Files\Paint.NET folder (bitno zbog sledeceg koraka),sada skinite ovo http://www.mediafire.com/download/s54rvbrdl9x5i30/RASPAKUJ_ME.7z I RASPAKUJTE,unutra vam pise gdje treba da ubacite ovu Rgb565.dll (a pogledajte i SLIKU 1 dole prilozenu) kada ste ovo uradili sada vam predstoji zadatak da odaberete sebi sliku koju zelite da vam stoji na ekranu kada se mob ukljucuje (umjesto onog huawei loga ili sta vec ko ima).Dakle odabrali ste sliku,nije bitno koja joj je ekstenzija slika.jpg ili slika.png,svejedno,BITNO JE DA JE FORMATIRATE NA VELICINU NASEG EKRANA 320x480,po zelji mozete je srediti,dodati ili ukloniti nesto sa nje ako zelite nekim uredjivacem slika GIMP,PHOTOSCAPE,PHOTOSHOP... (to ostavljam vama masti na volju).Kada ste sredili vasu sliku tada u PaintNET-u otvorite vasu izbranu sliku (opcija File u gornjem desnom uglu,pa Open,vidjecete na prilozenim slikama dole) kada vam PaintNET otvori sliku (provjerite opet da li je rezolucija 320x480) idite ponovo na opciju File pa Save as sada ce vam se otvoriti novi prozor u kom treba da odaberete kako i gdje da snimite svoju sliku,ovo je vrlo bitan dio,dakle,pod FILE NAME upisite "oemlogo.mbn" (obavezno mala slova) i pod SAVE AS TYPE odaberite zadnju opciju dole ponudjenu "Rgb565 (*.rgb565;*.raw565)" (pogledajte dole SLIKU 2).Kada ste snimili svoju sliku nacice te je tamo gdje je i slika koju ste sredjivali,ako je slika bila na desktopu naci ce te i ovu zavrsenu,ako je u nekom folderu onda pogledajte tamo),kada je nadjete OBRISITE JOJ OVAJ NASTAVAK .RGB565 (pogledajte SLIKU 3 DOLE) ZNACI MORA OSTATI SAMO oemlogo.mbn NEZABORAVITE OBRISATI TACKU ISPRED .RGB565.Ovim ste zavrsili skoro sav posao,e sad ja sam malo drugacije i slozenije svoj novi bootlogo morao ubaciti u rom,ubaciti jedan segment iz custom roma koji ce ucitati novi logo,pa onda ubaciti novi logo u system\clogo i tek onda terminalom pokrenuti program za ucitavanje,a za vas sam to olaksao i napisao zip fajlu za flash iz CWM,dakle skinite ovu zip http://www.mediafire.com/download/bpn3xohb3avx8jt/BootLogo_instalation_patch.zip kada ste je skinuli otvorite je na sledeci nacin DESNI KLIK MISOM NA OVU ZIP,ZATIM IDITE NA OPCIJU Open with I ODABERITE WinRAR archiver (ja licno koristim 7-ZIP mali i dobar program,sa njim mozete otvoriti i bilo koju apk na isti nacin,evo link ako neko zeli skinuti http://download.cnet.com/7-Zip/3000-2250_4-10045185.html ) KADA JE OTVORITE DOBICETE SLEDECE,DVA FOLDERA META-INF i system,OTVORITE FOLDER system,U NJEMU SU ISTO DVA FOLDERA bin i clogo,OTVORITE clogo FOLDER I U NJEGA ZALIJEPITE VASU SREDJENU SLIKU oemlogo.mbn (najlakse ce vam biti da tu sliku stavite na desktop i samo je prevucete misom u clogo),ZATVORITE WinRAR.Ovim ste zavrsili glavni dio sada vam samo preostaje da onaj zip BootLogo instalation patch.zip prebacite na SD karticu,udjete u CWM i uradite install tog zipa,reboot i vidite vas novi logo!

NAPOMINJEM DA SAM SVE RADIO NA WIN7 I KORISTIO GORE NAVEDENE ALATE,ZA NOVU CLANICU "MELI" SAM VEC NAPRAVIO JEDAN SIMPATICAN LOGO I SVE JE PROSLO BEZ GRESKE KOD NJE,AKO NEKO NESTO ZABRLJA NISAM ODGOVORAN!!! 

Gongy

3 0 hvala 3
12 godina
neaktivan

kako formirati SD karticu???

Tomislav Troha

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kako formirati sd Karticu???

Tomislav Troha
13 godina
neaktivan
gtroh11 kaže...

kako formirati SD karticu???

Kako mislis formatirati,to mozes na svakom PC prikljucis mob najdes SD desni klik i opcija FORMAT,a ako mislis obristai ext i swap particije onda moze se posluziti sa ovim http://forum.xda-developers.com/wiki/SD_card_partitioning  tu ti je i objasnjeno HOW TO USE THIS TOOL.

Gongy
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 15:19 (Gongy).
12 godina
neaktivan
Re: BootLogo tutorial
Gongy kaže...

{#} Kao sto sam i rekao,evo danas na poslu pa vrijeme za DROID MANIU,evo obecani tutorial za BOOTLOGO,dakle trebace vam ova alatkica sa neta 
http://download.cnet.com/Paint-NET/3000-2192_4-10338146.html kada skinete ovo instalirajte je normalno,smjestice vam je u C:\Program Files\Paint.NET folder (bitno zbog sledeceg koraka),sada skinite ovo http://www.mediafire.com/download/s54rvbrdl9x5i30/RASPAKUJ_ME.7z I RASPAKUJTE,unutra vam pise gdje treba da ubacite ovu Rgb565.dll (a pogledajte i SLIKU 1 dole prilozenu) kada ste ovo uradili sada vam predstoji zadatak da odaberete sebi sliku koju zelite da vam stoji na ekranu kada se mob ukljucuje (umjesto onog huawei loga ili sta vec ko ima).Dakle odabrali ste sliku,nije bitno koja joj je ekstenzija slika.jpg ili slika.png,svejedno,BITNO JE DA JE FORMATIRATE NA VELICINU NASEG EKRANA 320x480,po zelji mozete je srediti,dodati ili ukloniti nesto sa nje ako zelite nekim uredjivacem slika GIMP,PHOTOSCAPE,PHOTOSHOP... (to ostavljam vama masti na volju).Kada ste sredili vasu sliku tada u PaintNET-u otvorite vasu izbranu sliku (opcija File u gornjem desnom uglu,pa Open,vidjecete na prilozenim slikama dole) kada vam PaintNET otvori sliku (provjerite opet da li je rezolucija 320x480) idite ponovo na opciju File pa Save as sada ce vam se otvoriti novi prozor u kom treba da odaberete kako i gdje da snimite svoju sliku,ovo je vrlo bitan dio,dakle,pod FILE NAME upisite "oemlogo.mbn" (obavezno mala slova) i pod SAVE AS TYPE odaberite zadnju opciju dole ponudjenu "Rgb565 (*.rgb565;*.raw565)" (pogledajte dole SLIKU 2).Kada ste snimili svoju sliku nacice te je tamo gdje je i slika koju ste sredjivali,ako je slika bila na desktopu naci ce te i ovu zavrsenu,ako je u nekom folderu onda pogledajte tamo),kada je nadjete OBRISITE JOJ OVAJ NASTAVAK .RGB565 (pogledajte SLIKU 3 DOLE) ZNACI MORA OSTATI SAMO oemlogo.mbn NEZABORAVITE OBRISATI TACKU ISPRED .RGB565.Ovim ste zavrsili skoro sav posao,e sad ja sam malo drugacije i slozenije svoj novi bootlogo morao ubaciti u rom,ubaciti jedan segment iz custom roma koji ce ucitati novi logo,pa onda ubaciti novi logo u system\clogo i tek onda terminalom pokrenuti program za ucitavanje,a za vas sam to olaksao i napisao zip fajlu za flash iz CWM,dakle skinite ovu zip http://www.mediafire.com/download/bpn3xohb3avx8jt/BootLogo_instalation_patch.zip kada ste je skinuli otvorite je na sledeci nacin DESNI KLIK MISOM NA OVU ZIP,ZATIM IDITE NA OPCIJU Open with I ODABERITE WinRAR archiver (ja licno koristim 7-ZIP mali i dobar program,sa njim mozete otvoriti i bilo koju apk na isti nacin,evo link ako neko zeli skinuti http://download.cnet.com/7-Zip/3000-2250_4-10045185.html ) KADA JE OTVORITE DOBICETE SLEDECE,DVA FOLDERA META-INF i system,OTVORITE FOLDER system,U NJEMU SU ISTO DVA FOLDERA bin i clogo,OTVORITE clogo FOLDER I U NJEGA ZALIJEPITE VASU SREDJENU SLIKU oemlogo.mbn (najlakse ce vam biti da tu sliku stavite na desktop i samo je prevucete misom u clogo),ZATVORITE WinRAR.Ovim ste zavrsili glavni dio sada vam samo preostaje da onaj zip BootLogo instalation patch.zip prebacite na SD karticu,udjete u CWM i uradite install tog zipa,reboot i vidite vas novi logo!

NAPOMINJEM DA SAM SVE RADIO NA WIN7 I KORISTIO GORE NAVEDENE ALATE,ZA NOVU CLANICU "MELI" SAM VEC NAPRAVIO JEDAN SIMPATICAN LOGO I SVE JE PROSLO BEZ GRESKE KOD NJE,AKO NEKO NESTO ZABRLJA NISAM ODGOVORAN!!! 

Svaka čast Gongy, upravo sam napravio sve po tvojim koracima i radi fantastično, vrlo jednostavno za odraditi, svaka čast{#}

12 godina
neaktivan

zašto mi se neće upaliti mob na ICS modu??Samo mi se upali boot i tako stoji pa se malo zacrni pa opet isto.... i tako stalno:: :(

Tomislav Troha
12 godina
neaktivan

Kada idem preko PC-a mi se SD ošteti!!

Tomislav Troha
15 godina
gtroh11 kaže...

Kada idem preko PC-a mi se SD ošteti!!

Evo vam pravi program za formatiranje sd kartica iz windowsa SDFormatter

12 godina
neaktivan

Opet isto kada idem formirat na ExFat32 mi se ošteti a kada samo na fat32 mi sve radi normalno

Tomislav Troha
17 godina
neaktivan

Nabacio sam si ovaj Gongyjev rom, super je sve, samo jedan problem - jacina zvuka na slusalicama je uzasno niska. Ima kakav fix za to. Ovaj Audio FX Widget nezamijetno pomaze. Na starom romu je zvuk bio dosta glasniji.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tesko naci format sd na mobu ili desni klik format na winsima.

Pobrisao sam jos malo iz skripti is super gongy roma sada bolje prikazuje stanje baterije.
12 godina
neaktivan

Zašto kada linkam app mi se app zbriše nakon ponovnog pokretanja??? Pliss odg..

Tomislav Troha
12 godina
neaktivan
Jer znaš možda zakaj mi kada linkam app nakon ponovnog pokretanje izbriše ta app...??
Tomislav Troha
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice