Huawei honor 8 ili Xperia xa 1 ultra zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.990
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Huawei Honor 8 ILI Xperia XA1 Ultra??????

Huawei honor 8 ili Xperia xa 1 ultra? Vase misljenje??

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 12:31 (maja990).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Huawei Honor 8 ILI Xperia XA1 Ultra??????

Imam Honor 8 i znam dosta ljudi s istim te na poslu imam nekoliko testnih i mogu preporučit uređaj. Tu Xperiu nikako jer je to jedan ogroman i glomazan telefon. Ako ti baš treba iz nekog razloga 6 incha pa još ajde, ali i onda imaš boljeg izbora.

12 godina
neaktivan
Huawei honor 8 ili Xperia xa 1 ultra

Glasam isto za Honora. Uzeo sam ga za svog starog, koji je odusevljen s njim. A i meni se svidja isto tako. Iako ja preferiram vece uredjaje, ova Xperia mi je too much. Da je mozda veca rezolucija i da je qHD i veca baterija...

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Huawei Honor 8 ILI Xperia XA1 Ultra??????
maja990 kaže...

Huawei honor 8 ili Xperia xa 1 ultra? Vase misljenje??

Prvo, za šta ti treba mob i za šta ćeš ga koristiti?

Drugo, ogromna razlika u veličini ekrana - da li uopće možeš koristiti mob od 6" - tj. da li ti stane u ruku - pogotovo Sony koji ima hrpu "mesa" oko ekrana.

Po meni za žensko je Honor 8 bolji izbor, k tome ima bolji proc, manji je - ergonomičan i ugodan za korištenje, bolju zaštitu ekrana, bolju grafiku, bolju bateriju.

Xperia XA1 Ultra ima bolju kameru, veći ekran (ako ti je potreban).

Evo i LINK usporedbe ta dva uređaja.

12 godina
neaktivan
Huawei honor 8 ili Xperia xa 1 ultra

Sony mozda ima dobar hw za kameru, ali ga softwareski zase*u... 

A huawei se pokazao dobar sa svojim kamerama... Najbolje bi ti bilo isprobati oba uredjaja, pa vidjet koji ti vise odgovara 

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Huawei honor 8 ili Xperia xa 1 ultra
Crucifixion kaže...

Sony mozda ima dobar hw za kameru, ali ga softwareski zase*u... 

A huawei se pokazao dobar sa svojim kamerama... Najbolje bi ti bilo isprobati oba uredjaja, pa vidjet koji ti vise odgovara 

Da to je istina da Sony najčešće zasere software oko svojih kamera, pa bi bilo dobro vlastoručno ispitati 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice