Huawei Ascend P7

poruka: 11
|
čitano: 8.018
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Huawei Ascend P7

Mob je kupljen putem njuškala za 2000,00kn, zapakiran s garancijom.Dolazi u povelikom pakiranju (vidi sliku) naspram ostalih modela.

- Dimenzije - visina 139mm, širina 68,8 , dubina(debljina) 6,5. Mobitel je dizajna kao i Iphone/sony.,kockastih bridova,dobre zaobljenosti i odlično leži u ruci. Debljina a i težina su fascinantni. Teži samo 124g.,i osjeti se da je lakši od moga G3. Čovjek ima osječaj u ruci kao da drži Iphone 4s tj mob s ekranom od 4inca. Stvarno je lagan i kompaktan. Jedan od meni najljepše projektiranih mobitela naspram konkurencije. Jako elegantan mobitel. Ocjena 5.

- Ekran - 5inca IPS LCD FULL HD, 441pix - odličan full hd ekran kao i kod konkurencije. Boje su čiste, jasne, prirodne - Ocjena 5.

- Kontorle - S desne strane uređaja imate gumb za paljenje, gumb za pojačavanje i smanjivanje tona. To je od vanjskih kontrola. Gumbi izgledaju jako čvrsto i na pritiska su kvalitetni. Huawei je mislio pa je gumb za paljenje uređaja/ekrana stavio s desne strane na odličnu visinu tako da palac točno sjeda na navedeni gumb. Pohvalno. Ocjena 5.

- Povezivanje - sve moguče kao i svi premium androidi. Ocjena 5.

- Interface - Vrti 4.4. Kit Kat + Emotion UI 2.3 ( krajem listopada stiže 3.0) - Sučelje je uređena kao da je netko križao Xiaomi + Iphone.Slične ikone kao kod Xiaomia a kod Iphone to što nema onaj podmeni kao ostali Android uređaji.,nego su sve aplikacije na ekranim. Jako fluidno sučelje u razini Sony-a...Nema štekanja i sl. Ima dosta tema za instaliranje kao Xiaomi pa se automatski sve mjenja od ikona do slika...Jako fora. Ja sam takav Huawei/Xiaomi rom imao na S3 pa meni navedeno odgovara. Ocjena 4 jer se netko ta kombinacija ne bi sviđala.

- Audio zvučnik - jačina ništa posebno. Kad pustiš muziku se čuje ali ne grmi. Ocjena 3.

- Kamera - pun pogodak. Zadnja 13,6 mpix. Slike su iznenađujuče odlične,bez šuma, s jasnim i prirodnim bojama. Slike nisu ništa lošije od ostalih top modela.,čak u ragu s njima. Tko bi rekao da Huawei može napravit tako dobru kameru. Prednja kamera 8mpix - slobodno mogu reći da je ispred konkurencije. Sve prednje kamere (G3,Z3,S5,M8) se mogu sakrti naspram Huawei 8mpix kamere.,osim Htc Eye koji ima 13mpix.Prednja kamera je odlična,za selfije dušu dalo. Ocjena 5.

- Snimanje - kao i kod svih ostalih. Sve 5. Nema zamjerki. Ocjena 5.

Zaključak - za cijenu od 2000,00kn se dobije elegantan,lagan, fluidan uređaj, s zadnjom a posebno prednjom odličnom kamerom. Uspoređujuči konkurenciju oko 2000,00kn (kineske marke Zopo,H18,Prestigio itd) ovaj je best bay uređaj.Po meni je Huawei kao marka zapostavljena bez razloga. Ako i dalje nastave radit tako odlične uređaje po povoljnoj cijeni ne vidim razloga zašto mi ne bi ušao u krugu budučih mobitela.

Ako imate kakvih pitanja - slobodno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 20:19 (R36).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Ascend P7

imam mobitel 3 mjeseca... i samo mu par stvarčica zamjeram...

1. PREVIŠEEEE je klizav uređaj... sav je od jako čvrstog stakla, ali je staklo ko led... i jednostavno moraš mati neki "kon*om" za njega da to ne leto po stolovima kada neko zove itd itd.....

2. imao sam samsungove top modele prije.... i jednostavno kad uključim način blokiranja volim da mi se autoatski isključi i bljeskalica u tome razdoblju.... al ok... sitne razlike od firme do firme koja ih proizvodi....

i da... kraj je mjeseca ali update nikako da stigne :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Ascend P7

Ja na svome imam izraelsku verziju softvera, stavio frend koji je freak za Huawei, i to ispravlja glasnoću vanjeksog zvučnika. Sad doslovno grmi!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Ascend P7

Zna li netko kako otključati mob sad je na 098, a trebao bi za Tele 2

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Huawei Ascend P7

ima li kos neko kakvih iskustava s ovin mobitelon?
jel uspori nakon nekog vrimena? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Huawei Ascend P7
kinezic kaže...

ima li kos neko kakvih iskustava s ovin mobitelon?
jel uspori nakon nekog vrimena? 

Ne, mob je po tom pitanju u razini klase. Jučer sam sam ga proučavao i nema ni jednu ogrebotinu ili oštečenje a nije da ga šogorica pazi. Kvaliteta izdrade je vrhunska. Kamera je također vrhunska.

VELIKA MANA - na zadnjoj kameri nema gorila glass tako da se leča izgrebe. Ovaj tjedan ga šogorica nosi na servis zbog toga. Morat će joj promjenit zadnju masku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 18:41 (R36).
16 godina
Huawei Ascend P7

U novoj nadogradnji sustava stigao je i novi dizajn. sto je za mene pun pogodak. jedina mana sto trenutno neradi je screen lock koji pokazuje sat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Huawei Ascend P7

Meni se sad vise nece ukljuciti uopce ne reagria ne znam sta sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Huawei Ascend P7

Molim za pomoć vezano za huawei p7 -l10.

Imam problem sa postavkama vezano za slike te albume, htio bih recimo sakrit određeni album to nikako neuspjevam ,iako idem u postavke ali ne nudi mi više opciju sakrij album ako netko zna gdje je problem neka mi pošalje poruku hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Ascend P7

Kako promijeniti boju LED lampice za obavijesti poziva,poruka i gdje se to nalazi tražio sam i nemogu naći.

Unaprijed HVALA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Ascend P7

Ima li tko iskustva sa otključavanjem ovog uređaja, a preko stranica koje pošalju kod(ove) kada im platiš? Konkretno mislim na ovu stranicu. Na samoj stranici su ljudi zadovoljni po komentarima, a na WoT-u ima negativnih komentara. Možda ljudi namjerno lažu jer ih žele ocrniti? Što je istina? Inače, zaključan je na T-mobile.

EDIT: To radim za jednu osobu koja nema pojma o otključavanjima i još joj moram dati do znanja da postoji i besplatni način. Ne bi me čudilo da će radije platiti nego čekati i dopisivati se sa Hrvatskim telekomom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 22:56 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice