HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 220.758
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Ja koristim SystemPanel Lite i Task Manager i zadovoljan sam...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: HTC WildFire
ParaNO1d kaže...

Imam Advanced Task Killer i čini mi se da je radio dobro prije nadogradnje na Froyo. Naime imam uključen "Auto kill" svaki puta kad je mobitel zaključan ali mi se čini da ne radi kako treba, i kada sam odem killnit aplikacije kao da ih ne ubije, tj. ne primjetim nikakovo resterećenje. Da li ima nešto bolje od ovoga i pouzdanije? THX

Na froyo ti to ne djeluje jer on drugačije barata memorijom, i ovo ti uopće ne ubije proces, tojest oni se opet pale, i tako samo forsiraš procesor konstatno paleći/gaseći programe.

Rješenje je da ga prestaneš koristiti i ako imaš rootan mobitel koristiti autokiller(nije klasičan task killer kao ovi) koji to sređuje puuuno bolje.

Stoja
17 godina
neaktivan

Kupio i ja konačno wildfirea{#}, taman zadnji dan akcije u vip-u.

Imam par pitanjca:

1. da li mogu u poruke (sms-ove) ubacivati smajlie, bez da pisem zasebno : pa ), da bi dobio {#}?

2. kada hocu otici na stranicu bug.hr, lijepo odem na Internet i upisem www.bug.hr i uvijek mi sam prebaci na m.bug.hr. Kako da to onemogucim i da otvorim "normalnu" stranicu?

3. cim sam se poceo koristiti WD-om uso u People i sad zbunilo me i zacudilo sto imam recimo neke kontakte vise puta napisane, ovako to izgleda: Ivan, Ivan/1, Ivan/1, Ivan Prezime (facebook profil), Ivan/5 ?? (zašto se to događa)

17 godina
neaktivan
poseidon6rule kaže...
1. da li mogu u poruke (sms-ove) ubacivati smajlie, bez da pisem zasebno : pa ), da bi dobio {#}?

2. kada hocu otici na stranicu bug.hr, lijepo odem na Internet i upisem www.bug.hr i uvijek mi sam prebaci na m.bug.hr. Kako da to onemogucim i da otvorim "normalnu" stranicu?

3. cim sam se poceo koristiti WD-om uso u People i sad zbunilo me i zacudilo sto imam recimo neke kontakte vise puta napisane, ovako to izgleda: Ivan, Ivan/1, Ivan/1, Ivan Prezime (facebook profil), Ivan/5 ?? (zašto se to događa)

Prvo ti preporučam da instaliraš 2.2 update.

1. Kad pišeš poruku, otvori izbornik za brojeve i znakove dolje desno - 12#, zatim na lijevom kraju - 1/2 - tamo su ti predefinirani smajliji

2. Kad ti se otvori Bugova stranica, na samom dnu nalazi ti se uokviren link, bug.hr - klikom na njega otvara se 'normalna' stranica. Drugi način je da u address bar upišeš www.bug.hr/?nomobile=0

3. Ti je zato što ti je uključena automatska sinkronizacija s Facebookom. Možeš ugasiti prikaz brojeva sa Facebook profila - uđi u imenik, klikni Menu - View i odznači Face.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 11:20 (macak).
17 godina
neaktivan
macak kaže...
3. Ti je zato što ti je uključena automatska sinkronizacija s Facebookom. Možeš ugasiti prikaz brojeva sa Facebook profila - uđi u imenik, klikni Menu - View i odznači Face.
hvala ti na savjetima, ali jedino me ovo zadnje muci. Meni nije ni bio označen Face, probo sam ga čak i označiti pa odznačiti, i sve ostale te kvačice, ali i dalje imam par kontakata (isti broj, ma sve isto) i ponavljaju im se imena, kao da su kopirani vise puta. karticu sam prabacio iz sony erricsona.
jel mozda neko drugi zna u cem je caka??
15 godina

Linkaj ih. Primjerice, imaš isti kontakt koji je pokupio sa facea, pa sa gmaila, a ti imaš u telefonu upisan broj moba, samo odeš na people, klikneš na željeni kontakt i gore desno imaš mali lanac. NAđeš kontakt sa kojim ga želiš linkati i onda ti mob sve podatke spremi u jedan kontakt. (Možda i ne sve u jedan, ali u svakom slučaju ti vidiš samo jedan, to sad ne znam.) Primjerice imaš Ivan i broj moba koji si sam unio, sa Gmaila je povučen Ivan sa mail adresom, i kad ih linkaš imat ćeš Ivan koji ima mail i broj moba.

17 godina
neaktivan
poseidon6rule kaže...

Kupio i ja konačno wildfirea{#}, taman zadnji dan akcije u vip-u.

Imam par pitanjca:

da ne ciljam na komp, uzeo bi i ja :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina

Ja sam pak na kraju kupio Desire :D

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
14 godina
neaktivan

Dali na Wildfireu multitouch radi i na igricama?

17 godina
neaktivan
ovo za dupliranje brojeva, odi na people, onda menu, pa imas view, i tu mos odlucit koje ces vidit, npr u mene je ukljucen samo phine a gmail i face su iskljuceni pa vidim samo ljude koji inaju broj moba
ćufta
16 godina
jura1992 kaže...

Dali na Wildfireu multitouch radi i na igricama?

Radi i to vrlo dobro, može čak do 3 prsta istovremeno registrirati. Jedino je problem što igre malo slabije vrti zbog slabog procesora, tako da neke 3D igre možeš zaboraviti. 

Stoja
17 godina
neaktivan

Imam problem

Prebacio sam neke slike s kompa na moj WF i kad sam htio ih otvoriti u gallery-u a i u ASTRO-u mob jednostavno zablokira, nekad sa samo privremeno zaledi pa mi ponudi force exit, a jednom se sam zacrnio ekran pa mi nije ostalo nista nego da izvadim bateriju. prvo sam prebacio slike pomoću htc synca a onda i onak klasično- psotavio mob WF da je disk i onda prebacio ko i na svaku drugu memorijsku.. i to mi se ne događa samo kad hoću otvoriti vlastite slike nego i one random htc slike {#}. Rješenje?????

instaliran je froyo, avg, astro (ako to išta znači)

15 godina
neaktivan

Možda da probaš neki factory reset... pa da vidiš da li se događja isto... ako da, onda je možda nešto do moba, ako ne onda je možda do nekih aplikacija :( Inače nisam se susreo s ovakvim problemom još... eto kad skontaš šta je bilo u pitanju, javi tu :)

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Možda da probaš neki factory reset... pa da vidiš da li se događja isto... ako da, onda je možda nešto do moba, ako ne onda je možda do nekih aplikacija :( Inače nisam se susreo s ovakvim problemom još... eto kad skontaš šta je bilo u pitanju, javi tu :)

obriso sam astro i formatiro memorijsku i više ništa ne "šteka" ;)

Novo pitanje..

Instalirao sam si angry birds s marketai kad ga pokrenem pojavi mi se samo plavi ekran, cuje se glazba i onak sastrane se vidi kako proviruje neka ptičurina i to je to, ne moze se vise nist??

16 godina
poseidon6rule kaže...

Instalirao sam si angry birds s marketai kad ga pokrenem pojavi mi se samo plavi ekran, cuje se glazba i onak sastrane se vidi kako proviruje neka ptičurina i to je to, ne moze se vise nist??

Baci mob u sleep dok si u igri i onda upali nazad i biti će ti normalan ekran, samo trza do bola pa neznam koliko ćeš se naigrati...

Stoja
14 godina
neaktivan
poseidon6rule kaže...

Novo pitanje..

tako je i meni, al onda ga zakljucam pa otkljucam i bude sve ok :D

14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Dali radi APplanet za Wildfire?

0 0 hvala 0
15 godina
jura1992 kaže...

Radi!!

15 godina
neaktivan

Svake prijestupne :) Malo malo se mora updejtati na novu verziju da bi radilo :(

15 godina
goranbm kaže...

Svake prijestupne :) Malo malo se mora updejtati na novu verziju da bi radilo :(

Nemam pojma!! Kažu da prije nije radio kako treba na nijednom uređaju.

Ja sam ga stavio ima jedno 15-ak dana i radi kako spada cijelo vrijeme.

Radio i prije update-a i radi sad nakon update-a bez ikakvih problema.

15 godina
jura1992 kaže...

Jučer sam ga instalirao preko HTC Synca, jer nikako ne mogu upogoniti Market. Instalirao sam preko njega Operu mini i Astro file manager.

16 godina
HTC WildFire

applanet u zadnjih par tjedana radi kako spada, developer je upogonio jače servere i sada radi bez problema, prije je bio problem opterečenje servera i nije radilo. 

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
mario.L_hr kaže...

Jučer sam ga instalirao preko HTC Synca, jer nikako ne mogu upogoniti Market. Instalirao sam preko njega Operu mini i Astro file manager.

Kako ne možeš upogonit market?? Šta ti stvara probleme??

15 godina
zabranjeniples kaže...
mario.L_hr kaže...

Kako ne možeš upogonit market?? Šta ti stvara probleme??

Jednostavno izbaci eror i ne dozvoljava spajanje. Logiran sam uredno na Gmail. Jedno od rješenja je factory reset ali ne da mi se raditi sada istog. Kako sam uspio instalirati Astro file manager i Applanet ne mislim da ću imati više problema.

15 godina
mario.L_hr kaže...

Mario, vidim da nisi jedini sa ovim problemom.

Malo sam googlao te naišao na dosta ljudi sa istim tegobama.

Naišao sam na par mogučih rješenja (svakom od korisnika nešto pomogne),

pa probaj i ti nešto od toga napravit.

1.) Menu > Settings > Applications > manage applications > Market > Uninstall updates

2.) Menu > Settings > Applications > manage applications > Market > Clear cache

3.) I sad, ova treča opcija, odnosi se na uninstall marketa, nakon koje se pri resetiranju telefona i ulasku u market,

automatski downloada najnovija inačica marketa. Vezano za ovo, probaj malo googlat ukoliko nisi siguran.

To su tri opcije koje razno-razni ljudi navode kao rješenje. Nekome je pomogla prva, nekome druga, a nekome treča opcija.

Nadam se da češ svejedno uspjet rješit svoj problem {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 23:18 (zabranjeniples).
17 godina
neaktivan

Zna li netko neki dobar video player (naravno za WF) koji bi mogao čitati i titlove. I ako je potrebno nesto za smanjivanje rezolucije filmića kako bi ih WF mogao pokrenuti? {#}

15 godina
poseidon6rule kaže...

Zna li netko neki dobar video player (naravno za WF) koji bi mogao čitati i titlove. I ako je potrebno nesto za smanjivanje rezolucije filmića kako bi ih WF mogao pokrenuti? {#}

Ja osobno koristim AnyVideoConverter za prilagođavanje videa (Customized video 320x240).

Dakle, pomoču njega convertiram prije prebacivanja u phone.

Šta se video playera tiče, tu su najbolji RockPlayer i mVplayer (po svemu pročitanom).

Ako se ne varam RockPlayer ima mogučnost čitanja titlova, dok za ovaj drugi nisam siguran (ali mislim da ima i on).

Ja osobno koristim ovaj mVplayer, ali nisam probavap to sa titlovima (nije mi potrebno).

15 godina

Preko Applaneta instaliraj si RockPlayer Universal i titlove preimenuj točno onako kako ti se zove film, onda ti ih automatski prebaci. I prije nego ideš gledat film, u postavkama RockPlayera pod encoding mode izaberi windows 1250 i to je to, da ti čita slova sa kvačicama (č, ć, š, ž ...) Osobno koristim RockPlayer i odličan je. Preporuka!

15 godina

yx player koristim, čita titlove ukoliko se zovu jednako kao i film, ali je podosta rudimentaran. Pokušao sam koristiti mPlayer ili tako nešto, no imao je problema sa određenim datotekama (bez prethodne promjene rezolucije i formata) dok sa istim tim datotekama yx nije imao problema.

15 godina
neaktivan
HTC WildFire
Da li ima još netko problema sa mailom? Ne mogu uopće pokrenuti aplikaciju, odmah force close.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice