HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 221.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: HTC WildFire
stevan94 kaže...
benko kaže...
stevan94 kaže...

Mozete li reci kolika je razlika Wildfire-a u odnosu na Hero? Da li je bas ogromna razlika zbog te rezolucije jer sve ostalo imaju isto a Wildfore cak ima i vise rama :)

Kako stoje stvari sa igricama? mogu li se instalirati neki bolji naslovi?

Kao dodatak Hero je presvucen teflonom, sto daje jedan poseban osjecaj touchu na ekranu :)

ma snasao bi se ja sa touchem. mene sada zanima da li je rezolucija veliki problem?

Kod citanja teksta, interneta, excela je, ovako inace ne bi trebalo bit.

Full HD Addict :)
16 godina
neaktivan
benko kaže...

Kod citanja teksta, interneta, excela je, ovako inace ne bi trebalo bit.

a ja bas mislio da kod toga nije problem vec kd nekih aplikacija. tj. da se vecina ne moze instalirati :/

znaci surfanje nije bas ugodno kao kod Heroa ?

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
15 godina
neaktivan

Evo ja imam Wildfire 3 dana, i uopće mi nije problem rezolucija, sve aplikacije koje sam htio imati, rade, nisam još naišao na nešto što ne radi, neki pričaju o nekakvoj zrnatosti ekrana, meni to uopće ne izgleda tako.... tako da teško je dati neki savjet, jer se svačiji ukus i mišljenje razlikuje. tako da bi najbolje bilo da vidiš ako ima negdje izložbeni primjerak koji se može isprobati.... :)

16 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Evo ja imam Wildfire 3 dana, i uopće mi nije problem rezolucija, sve aplikacije koje sam htio imati, rade, nisam još naišao na nešto što ne radi, neki pričaju o nekakvoj zrnatosti ekrana, meni to uopće ne izgleda tako.... tako da teško je dati neki savjet, jer se svačiji ukus i mišljenje razlikuje. tako da bi najbolje bilo da vidiš ako ima negdje izložbeni primjerak koji se može isprobati.... :)

idem utorak malo da isprobam neke mobove i da vidim cijene :)

pa cu vidjeti sta cu i kako cu...

znaci tebi nista ne smeta? jesi probao neku igricu instalirati,neku malo zahtjevniju :)

i kakvo je surfanje na netu i pisanje poruka

Hvala

15 godina
neaktivan

Ma meni ne smeta iskreno ništa, za sad se tek privikavam na android, jer sam prije njega bio na synbian-u sa nokiom 5800 XM, tako da mi je ovo jako velik korak na bolje :) igrice zahtjevnije nisam instalirao, samo neke sa kartama.... Skinuo sam onaj Dolphin Browser HD i surfanje mi je prilično ok, a i pisanje poruka mi odgovara iako imam dosta velike prste :)

15 godina
neaktivan

Evo malo ću još dosađivati kolegama koji koriste ovaj mobitel :) Da li netko zna može li se isključiti neka opcija, da mi u kontaktima ne prikazuje brojeve mobitela facebook prijatelja ??? I neki prijedlog kako ste rasporedili onih 7 početnih ekrana, hehehehehehe. nemam ideju šta da stavim, dva su mi prazna :)

15 godina

s lijeva na desno: weather widget (cili ekran), friends stream (cili ekran), kalendar (cili ekran), centralni ekran: htc time i waether widget na vrhu, ispod gtalk, handcent sms, wifi mali widget, mobile internet mali widget, people shortcut, camera, dolphin browser hd. prvi desni ekran - omiljene kratice igara i programa, drugi desni vip kontakti widget cili ekran, treci desni na dnu youtube widget, iznad njega power control widget, gore lijevo slika mene i cure (neki gallery widget :D), i pored toga 4 mala widgeta, profile hotspot batery i gmail.

mislim da ti moj zadnji desni ekran ne pase jer ja govorim o ekranima desirea. al tako sam si ja to poredao. inace moja cura ima wildfirea, mobic je strava. jedino tuguje za angry birds :). al kad srede qvga podrsku valjda ce moc i na njega

"all phones that has android 2.1 and above will support angry birds"

zivi bili pa vidili.

EDIT: za kontakte udji u people pa stisni menu, view i odznaci kvacice sa kontakata koje ne zelis da prikazuje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 1:18 (LIX).
15 godina
macak kaže...
goranbm kaže...

Da li netko zna, gdje se može kod nas kupiti oprema HTC-a ????

Ima u Intelkomu.

nije im bas nesto ponuda... dock stationi i par kvalitetnih futrola su mogli nabavit...

15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Ne kužim kakav je problem sa čitanjem teksta i internetom. Imam wildfirea više od tjedan dana, stalno visim na netu i nemam ama baš nikakvih problema sa čitanjem teksta. Iskreno više surfam preko njega nego na kompu, a imam monitor od 24".

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ne kužim kakav je problem sa čitanjem teksta i internetom. Imam wildfirea više od tjedan dana, stalno visim na netu i nemam ama baš nikakvih problema sa čitanjem teksta. Iskreno više surfam preko njega nego na kompu, a imam monitor od 24".

Točno tako, i meni je surfanje, sasvim dovoljno i korektno :)

17 godina
neaktivan
Vash kaže...

goranbm kaže...
Vash kaže...

Točno tako, i meni je surfanje, sasvim dovoljno i korektno :)

Ma vi to i ne vidite(ne znam kako, mani jako "smeta"), ali ja kad predem sa Desire-a na Hero-a, itakako osjetim razliku, a kamoli ne kad predem na Wildfire!

15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Razlika se vidi naravno između Desirea i Wildfirea, ali da je na Wildfireu teško čitat jednostavno nije istina. Nije da ti se slova sastoje od 2 pixela.

Tekst je jednostavno normalan, ne znam kako bih ga drugačije napisao.

Razmišljao sam o Desireu, zbog boljeg ekrana, ali vrijeme trajanja baterije jednostavno nisam mogao preboljeti.

Wildfire mi dura 3 dana i to mi je sasvim ok za takav tip mobitela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC WildFire

I meni se Wildfire pravo svidja!!! Samo moram jos citati kakva je stvar zbog te rezolucije :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

I meni se Wildfire pravo svidja!!! Samo moram jos citati kakva je stvar zbog te rezolucije :/

Ja cu jos samo dodat da je meni na QVGA ekranu, internet prakticki ne upotrebljiv, previse se treba zoomirat da bi se nes procitalo, pre cesto se treba scrollat.

16 godina
neaktivan
benko kaže...
stevan94 kaže...

Ja cu jos samo dodat da je meni na QVGA ekranu, internet prakticki ne upotrebljiv, previse se treba zoomirat da bi se nes procitalo, pre cesto se treba scrollat.

a daj.. taman kad prebolim sto ima malu rezu,ti je opet pominjes xD

al dobro ne treba previse ocekivati jer nije high-end smartphone...samo da je rezolucija kao recimo u heroa e onda ne bi imao nikakve konkurencije u svom cjenovnom rangu!

15 godina
neaktivan

Ima neko da mi kaže neku dobru stranicu za skidanje dobrih :D apliakcija za wildfire?? Nek senda na PM, hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 20:03 (goranbm).
15 godina
neaktivan

Koja je najbolja aplikacija Taskmanagera??? imam taskiller , i kad njega pokrenem, uvijek imam tonu pokrenutih aplikacija i procesa, hehe, i memorija mi je oko 80 - 100MB, da li postoji aplikacija kojom ću neke aplikacije spriječiti da se pokreću paljenjem mobitela ????

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Koja je najbolja aplikacija Taskmanagera??? imam taskiller , i kad njega pokrenem, uvijek imam tonu pokrenutih aplikacija i procesa, hehe, i memorija mi je oko 80 - 100MB, da li postoji aplikacija kojom ću neke aplikacije spriječiti da se pokreću paljenjem mobitela ????

Nema ga, jer svi ti taskkilleri su "opasni".

Naj bolje bi bilo kad bi tweak-ao unutarnji task manager(onaj Androidov), ima zayebancije al kad se slozivto je to...sad bi ti stavio link al na mobu sam pa mi se neda trazit, malo progooglaj how to optimizeAndroid task manager i sve ces nac :)

15 godina
neaktivan

Ima ko kakav prijedlog kako sačuvati bateriju da dulje izdrži?? znači možda ako postoje neke nepotrebne stvari koje troše bateriju uzalud, a da se mogu isključiti i tak to....

16 godina
HTC WildFire

Citam po forumima vani da je izasao update na Android 2.2 za wildfire preko automatskog update-a, jel i nekome ovdje to uspjelo?

Meni se updateao jedino htc sense pred neki dan.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ja sam sad išao na update, i kaže da je telefon " up to date" ..... a danas mi je baš stigao mail od HTC-a , kaže ....

Dear Mr. Goran,

Thank you for contacting us,

Kindly be informed that the HTC dwildfire is scheduled to release the Froyo upgrade, however, there's no confirmation for the time being regarding the specific date of release.

15 godina
neaktivan

Ako nekog zanima više o programiranju aplikacija za android, na jedan mnogo lakši način od klasičnog programiranja, neka se malo pozabavi OVIME :D Vrlo zabavno i zanimljivo :)

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Ima ko kakav prijedlog kako sačuvati bateriju da dulje izdrži?? znači možda ako postoje neke nepotrebne stvari koje troše bateriju uzalud, a da se mogu isključiti i tak to....

Standardno ... isključi GPS, Wifi i BlueTooth ako ih ne koristiš (Battery widget).

Što se tiče programa u pozadini, ja sam stavio "Advanced Task killer"  koji to fino čisti. Programčić zapamti izbor taskova tako da sljedeći put ni ne gledam što je selektirano, samo opalim kill. Problema s nasilnim ubijanjem aplikacija do sada nisam imao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 21:30 (stef).
14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Pozdrav svima...

Od nedavno sam postao vlasnik HTC Wildfire moba i to je moj prvi susret sa HTC-om i Androidom... mogu reći da sam oduševljen zasada ali eto, tek se učim... imam par pitanja na koja nisam nigdje mogao pronaći odgovore;

1. kako postaviti lozinku na mail- znači da se svaki put kada otvaram mail (preko Widgeta Mail) moram logirati lozinkom

2. kako se odjaviti sa Gmail-a

To su zasada jedina pitanja koja me muče, a ako ću ih imati još, uzdat ću se u iskusnije hataceovce ovdje Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mali mačak kaže...

Pozdrav svima...

Od nedavno sam postao vlasnik HTC Wildfire moba i to je moj prvi susret sa HTC-om i Androidom... mogu reći da sam oduševljen zasada ali eto, tek se učim... imam par pitanja na koja nisam nigdje mogao pronaći odgovore;

1. kako postaviti lozinku na mail- znači da se svaki put kada otvaram mail (preko Widgeta Mail) moram logirati lozinkom

2. kako se odjaviti sa Gmail-a

To su zasada jedina pitanja koja me muče, a ako ću ih imati još, uzdat ću se u iskusnije hataceovce ovdje Osmijeh

Za ovo prvo, treba ti app imena protector, a za ovo drugo mislis u gmail aplikaciji?

14 godina
neaktivan

Protector mi je riješio samo dio problema... trebalo bi se moći besplatno zaštititi 10 aplikacija ali ja ne mogu dodati niti jednu osim defaultnih 6 Mršti se

Da, što se tiče Gmaila, kad se ide preko browsera je sve ok,ali iz aplikacije se jednostavno ne mogu odlogirati...

14 godina
neaktivan

Da li netko zna da li se ovaj mob može spojiti na net kabelom? Znači kad nismo u situaciji biti na wifi-ju nego na žičnoj vezi. Da se spoji kabelom na komp i preko kompa na internet...

17 godina

Uskoro ću produžiti pretplatu s VIP-om i planiram si uzeti novi uređaj jer moj dobri stari SE W910i i s novim softwareom ima problema s resetiranjem :S. Odlučio sam da će mi idući mobitel biti HTC. Pošto nemam previše para za Desire/Desire HD/Legend, dopao mi se Wildfire... Jedino što me pati je što na vipovoj stranici piše da nema MP3 Player!? Da li je to istina? Na HTC-ovoj stranici piše stavka Music, a dolje pod formatima je naveden i .mp3. Hvala

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
17 godina
mali mačak kaže...

Da li netko zna da li se ovaj mob može spojiti na net kabelom? Znači kad nismo u situaciji biti na wifi-ju nego na žičnoj vezi. Da se spoji kabelom na komp i preko kompa na internet...

Ne znam kako bi to bilo moguće jer ni jedan mobitel nema Ethernet. Jedino da imaš neki mUSB pa da ga preko USB-a povežeš na router pa onda na net... Nisam to nikadu čuo ali to bi možda bilo moguće...

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
17 godina
ParaNO1d kaže...
mali mačak kaže...

Ne znam kako bi to bilo moguće jer ni jedan mobitel nema Ethernet. Jedino da imaš neki mUSB pa da ga preko USB-a povežeš na router pa onda na net... Nisam to nikadu čuo ali to bi možda bilo moguće...

Neznam za Android, ali Windows Mobile  uredjaji su to mogli. Spojit USBom na PC, pa na net.

Think locally, act globally...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice