- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Imam ponudu za nekoga tko želi Samsung Galaxy Note 2! Danas sam malo u Areni prčkao po HTC One i stvarno je mob super, ali nisam siguran koliko bi to bilo isplativo mijenjati za Htc One pa ponuda glasi;
Ako netko ima želju isprobati Note 2 ( sa računom, garancijom, od prve sekunde u maski i sa folijom, bez ogrebotinice, tytanium sivi ) i namjerava ga kupiti pa se dvoumi da li se isplati mijenjati One za Note 2, a iz Zagreba je, nek mi se javi na PM. Možemo se mijenjati na par dana, koliko se dogovorimo. Naravno, prije zamjene se mobiteli slikaju i moraju se vratiti isti takvi. I One mora imati i garanciju i sve ostalo kako i ja imam. Moj radi na sve mreže a koristim Tele 2.
Mala pomoc? Imam update 4.3 / 5.5 i fakat je savrsen, no cemu i kako napraviti ovaj uninstall korak i to ?

planiram si uzeti htc one .. ono što me muči je da negdje piše da ima 4 megapiksela a negdje 8!!
koliko na kraju ima??
može li još kakav savjet oko mobitela, možda ohrabrenje da neću pogrješiti ako uzmem! hehe
planiram si uzeti htc one .. ono što me muči je da negdje piše da ima 4 megapiksela a negdje 8!!
koliko na kraju ima??
može li još kakav savjet oko mobitela, možda ohrabrenje da neću pogrješiti ako uzmem! hehe
4 ali ultrapixel, proguglaj si detalje. Ja imam dva komada i idući za koji mjenjam će eventualno biti HTC one MAX
google play services ne mozes uninstallirati ;)
google play services ne mozes uninstallirati ;)
Možeš uninstall updates.. potpuno uklonit naravno da se ne može bez roota jer je to sistemska aplikacija.
kako da znam dal da deinstaliram taj update na FB i Google play? bat mi traje cijeli dan sa igranjem i ne mogu rec da je to lose...
jel ima kakva verzija tih aplikacija koje bi trebale bit instalirane da bat traje duze?
Hvala...

Ima update, jer ima istu verziju koju i ja po slici (najnoviju, došla neki dan)
Da nema update ne bi bila opcija uninstall updates.. stvarno čudno da je sve grayed out, i force stop, clear data, disable.. sve bi trebalo biti klikabilno.
evo ne znam ni ja :) to mi je jedina aplikacija koja je "grayed out". ne kuzim zbog cega.
iako, ja sam odma napravio factory reset nakon update-a, pa je to skoro isto.. ali baterija je i dalje dosta slabija nego na 4.2.2
evo samo da kažem da je htc kupljen...
imao sam htc sensation xl do sada i super je mob ali ovo je bas zvijerkica...
jedino mi je ta kamera sumljiva...
dali je moguće maknuti crnu pozadinu u menu ?? stavit nesto bolje?
evo samo da kažem da je htc kupljen...
imao sam htc sensation xl do sada i super je mob ali ovo je bas zvijerkica...
jedino mi je ta kamera sumljiva...
dali je moguće maknuti crnu pozadinu u menu ?? stavit nesto bolje?
u koji menu ?

Posto sam prodao svoj HTC One i kupio iPhone 5S, mozda ce nekog ovdje zanimat maskica koju sam imao na njemu i novi ne koristeni screen protector. Moze zamjena za maskicu ako netko slucajno ima takvu za 5S-a.
Maska je jako tanka i ljepo lezi u ruci, a super zastiti telefon...
btw
Pozdrav,
Kakva su vaša iskustva sa ovim mobitelom?
Kakva je izrada?
Kamera, ekran itd?
Pozdrav,
Kakva je izrada?
Kamera, ekran itd?
Izrada je fantastična, kao i premium feel.
Baterija i rad na Sense 5.5. je strava.
Ekran je daleko najbolji u klasi.
Kamera, upravo ono što telefon treba. Nevjerovatno brza, odlična u uvjetima s lošim svjetlom i ima OIS.
Sa niti jednog telefona nečeš printati postere 2x2m, tako mislim da nema potrebe za više MPx. Ja razvijam slike 10x15 i izgledaju SAVRŠENO! Slike sa S4 izgledaju dosta "umjetnije" radi više digitalne obrade.
Video Highlights, Zoe, BoomSound, BlinkFeed ... Jedinstven.
Puno bolji telefon i zaokruženiji od S4 ili Z.
Pozdrav,
Kakva je izrada?
Kamera, ekran itd?
Izrada je fantastična, kao i premium feel.
Baterija i rad na Sense 5.5. je strava.
Ekran je daleko najbolji u klasi.
Kamera, upravo ono što telefon treba. Nevjerovatno brza, odlična u uvjetima s lošim svjetlom i ima OIS.
Sa niti jednog telefona nečeš printati postere 2x2m, tako mislim da nema potrebe za više MPx. Ja razvijam slike 10x15 i izgledaju SAVRŠENO! Slike sa S4 izgledaju dosta "umjetnije" radi više digitalne obrade.
Video Highlights, Zoe, BoomSound, BlinkFeed ... Jedinstven.
Puno bolji telefon i zaokruženiji od S4 ili Z.
Slazem se. Imao sam 2 HTC One-a i sada sam na S4. Radije bih One kad sve zbrojim. Software za klasu bolje izgleda. Samsungov dizajn tw-a je arhaican i neozbiljan.
Samo sto sam ja uvijek pljuvao po HTCu iz razloga sto je build quality kontrola katastrofa. Dobim nov zapakiran i odmah mozes nac gdje je tvornicki ohaban i lose slijepljen. Na jednom bila losa kamera a na drugom kak se inace reklamira. Software isti... wtf
Hvala na brzom odgovoru, to sam rijesio.. sad me sam jos nesto muci.. znaci glazba :/ pustamo ja i frend istu pjesmu sad nebitno koju uglavnom ista pjesma downloadana s istog izvora .. on na htc desireu ja na oneu i moj se u razredu doslovno nist ne cuje, ni napola ko desiree... U cem je problem? Stvarno je tih sto se toga tice.. sve pjesme ne samo ta... Pomoc?

Hm, to mi nikako nije jasno. Meni supruga ima Desirea i to se ne može mjeriti u ni kojoj mjeri. Jedino di se katkad čini da je njen Desire glasniji, to je kod nekih visokih tonova, ali to toliko krči da to ne brojim u "glasnije" :) Nebi ti to smjelo tako biti. Jeli neki posebni player koristiš ili ... ??
Ne. Definitivno nisu samo visoki tonovi ili slicno. Kad on pusti pod odmorom kad je razred bucan se dosta cuje glazba.. ako ja pustim doslovno jedva cujem do sebe ako sjedim i mob je na stolu ispred... Player defaultni od htca preko widgeta na 1 screenu pustim glazbu.. ne kuzim :S

Napokon Blinkfeed na Hrvatskom:-)
Ma ne definitivno nije to.. bas je do mobitela.. mobitel je cist. Nema prasine. Cuvani je bolje nego vlastito oko..

Ne. Definitivno nisu samo visoki tonovi ili slicno. Kad on pusti pod odmorom kad je razred bucan se dosta cuje glazba.. ako ja pustim doslovno jedva cujem do sebe ako sjedim i mob je na stolu ispred... Player defaultni od htca preko widgeta na 1 screenu pustim glazbu.. ne kuzim :S
Mozda ako probas s drugim playerom? Ako je samo ta pjesma s mobitelom je sve OK, vjerojatno je problem ili u njoj ili u kombinaciji s playerom/beats audiom
Probat cu sa drugim playerom.. ma nije samo ta pijesma, neke pijesme su glasnije od nekih drugih, no ni ona najglasnija pjesma nije dovoljno glasna, sve to zajedno je pretiho..
EDIT: probo sam sa winampom i ista stvar.. jednostavno je prepre tiho