HTC HD2- pomoc oko odluke zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 4.503
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC HD2- pomoc oko odluke

Zelio bih kupiti htc hd2 ali bih prije toga zelio malo više saznati o njemu, tako da molim ako ga netko ima da mi kaze sve sto zna, komentira, dali ima aplikacije ko iphone itd...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HTC HD2- pomoc oko odluke
1337Code_breaker kaže...

Zelio bih kupiti htc hd2 ali bih prije toga zelio malo više saznati o njemu, tako da molim ako ga netko ima da mi kaze sve sto zna, komentira, dali ima aplikacije ko iphone itd...

...aplikacija ima. A kakve ti tražiš?

Suh nećeš ostati, ako tražiš neku konkretnu nađi je i vidi dali postoji za HD2 i iPhone i po tome odaberi platformu, mada mislim da ti pitaš više ovako općenito.

Opet da biš znao nešto o HD2, a vidim da te sve interesira bilo bi dobro da poznaješ i WM kao OS i time biš isto dobio i donekle dobru sliku HD2 kao uređaja. Ja ga nemam tako da ti ne mogu biti precizan (konkretan) ali pratim tematiku i trenutno "najbolji"/jači WM uređaj na tržištu, a hardverski i šire.

15 godina
neaktivan

Evo ovdje imaš 12 stranica opširnog reviewa, nema toliko o aplikacijama jer je to vezano uz Windows Mobile ali o mobu imaš sve informacije

http://www.gsmarena.com/htc_hd2-review-418.php

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cijena baš i nije jasna, na bug recenciji u digitalijama piše oko 4000kn a na jednoj drugoj stranici piše da ga tele2 prodaje za 2995kn?

0 0 hvala 0
17 godina

Tele2 je vjerojatno pretplati pogledaj malo njihove stranice ili se zaleti do njih dok je po trgovinama vjerujem više od 4000, bliže 5000

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da To je neka fora da platiš 150kn mjesečno i ot ti je ko flat rate pričanje, ali me jedino brine kvaliteta videa, zato sto sam cuo da je to jedina losa stvar, ali i to da je u svakome segmentu osim, mozda, izgledu sucelja, bolji od iphona, fotić, glazba... sve.

ja mislim da cu ga uzet, btw ona recenzija od 12 str. mio je puno pomogo, tenks bro

15 godina
neaktivan

Kad malo shvatiš ovaj mobitel, odi na ovaj forum: xda-developers Forum: HTC Leo: HD2

Tamo možeš naći aplikacije, teme, razne modove, ROM-ove itd. Samo pazi ako ćeš kopat po registryju, stavljat modove i ROM-ove i čitaj uputstva koja ljudi tamo pišu jer bi moglo bit svega ako ne znaš šta radiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da, tenks otici cu, krizma mi je sutra pa cu imat dosta para.

u tele2 dođe 2995kn sa i150 pa pozive ne plaćam nego mi je to ko flatrate.

uzet cu ga i preporucio sam ga svima, od iphona je bolji u svemu osim kolicini boja koje moze prikazat i, prema nekima, dizajnu sučelja...

HD2 ga šiša u svemu ostalom, a znate li možda dali to zaista radi tako (mislim i tarifa) da onda pozive ne plaćam?

15 godina
neaktivan

Jel Zna itko kako ta I Tarifa funkcionira, dali odvojeno plaćam pozive ili su uračunati u cijenu???

16 godina

Kod T-Mobile-a ti je u mojoj tarifi 2.898 kn. Imao sam ga 2 dana malo za igru i odličan je telefon jer je konačno OS dovoljno brz u usporedbi sa iPhoneom, display je predivan i velik, a ja baš i nisam skužio nešto previše taj manjak boja no današnje sunce te ubije jer dok ti zvoni nemaš pojma tko te zove jer se ništa ne vidi. Telefon je težak i velik tak da za nošenje u hlačama nije. Aplikacija imaš dosta, ne kao Apple, ali za mailove, remote management, office dokumente je odličan no ja ću ga možda koristiti kao drugi telefon umjesto sadašnjeg Blackberrya - dakle poslovni (iPhone mi je ipak draži za zafrkanciju i slobodno vrijeme ;-)

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
15 godina
protjeran
NE UZIMAJ! baterija ne izdrzi 1 dan normalnog korištenja.
15 godina
neaktivan
Staviti ce ga na punjenje prije spavanja i to je to
Tako je to danas sa mobitelima a i pogledaj taj ogromni ekran, neide to na solarne celije xD

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma Jos se predomisljam između njega i iPhonea, nije mi za posao nego za slobodno vrjeme, puno slusam glazbu i multimedija i aplikacije su mi vrlo vazne, a jos neznam kakvi su za pretraživanje interneta?

Jel ima neka stranica di se oni direktno uspoređuju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda definitivno iPhone, nadam se da je 3GS

Btw. šta će ti dvije teme?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa ovu sam poceo sa hd2, pa nisam odmah htio poceti o iphonovima, al hvala ti na pomoci bro.

dal, ako uzmem HD2 mogu kao za iphone skidati aplikacije kao prevoditelje, igrice, e-knjige itd. i dali ce ih bit dosta i velik izbor, te dali ih se moze skinuti s pirates baya pa onda instalirati na HD2 (malo zaobiđimo moral na ovome...)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice