jel moze neko dat komentar?
A sta da ti se odgovori, kazes i sam da ti jedino na htcu ne valja kamera, prema tome ako ti je kamera vazna ostanes na nokiji, ako ne toliko predes na htc-a.
Mislim jel ovo stvarno trebalo napisati?
Volim jabuke :)
Kako ne valja kamera,meni je odlicna.
Mobitel mi je osobno bolji i od Desire HD,em je manjih dimenzijama,ne toliko plastican,u ruci lezi predobro,a HW-ski je itekako sposoban.
Costum romovi ubrzavaju mob/povecavaju trajanje baterije i puno drugih optimizacija,tako da je mobitel stvarno odlican.
sta kazete onda da mjenjam?
Nokiu nikada nisam imao ali HD2 jesam.
Mogu ti samo reci sve najbolje za mobitel, stvarno vrijedi svake kune!
a jel mi se vise ispalti mjenjat za iphone 3gs 32 gb il za htc hd2?
definitivno iphone
Ja osobno nebi mjenjao posto mi se sviđa Iphone OS i tačskrin koji je nezamjenjiv, ali ne znam sta ti volis...
nisi me razumio ja imam nokiu c7 i likovi mi ponudili u zamjenu htc hd 2 i iphone 3gs 32 gb a nokia c7 ima osjetljiviji i bolji touch od iphonea
Sto fali toj C7? Uzmi ta dva mobitela (Htc i Iphone) i isprobaj ih, pa vidi koji ti bolje odgovara.
nisi me razumio ja imam nokiu c7 i likovi mi ponudili u zamjenu htc hd 2 i iphone 3gs 32 gb a nokia c7 ima osjetljiviji i bolji touch od iphonea
Nešto si pobrkao -.-
frend mi ima iphone 3gs i meni je bolji i precizniji touch na mojoj nokiji nego na njegovom ajfonu
frend mi ima iphone 3gs i meni je bolji i precizniji touch na mojoj nokiji nego na njegovom ajfonu
Ok, ako ti tako mislis.Zasto bi onda mjenjao mobitel sa najboljim touchom?
eJ PRIJATELJU ,VEĆE SMEĆE OD IPHONEA ZA TOLKO LOVE KOLKO ON KOŠTA ,NEMA!
a htc hd2 ili htc desire?
znam da je ekran + i ljep je a desire malo ruzan al je brz i bolji od hd2
Ma desire uzmi, HD2 je na windows mobileu (možeš stavit android, ali tko će se s tim zafrkavat, a nitko ti i ne garantira da će ti sve radit kako treba), na desireu imaš siguran android i mob rastura.
Ja sam stavio andorid na HTC HD2 i radi ko san a i nije tesko.
A brzi je 10x od WIN 6.5 :D i to dobrog roma,tako da,Android WTG!
Sa ovim romom mi baterija komtno traje 2-3 dana postenog koristena,ekran je super,touch odlican,mobitel je zakon!
A zašto bi želio windows mobile 6.5?
Da je windows phone ok, ali danas kad bi uzimao mob nebi uzeo onaj koji ima napušten os.
Pa čovjeku preporučuješ hd2, koji to on os ima, symbian?