HTC Desire, HTC HD2, Nokia N8 ili Samsung i9000

poruka: 149
|
čitano: 47.655
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

baš su jadni..kak nema dovoljno mobitela..{#}

vidim i sony ericsson x10 ne čeni mi se loš..ima super ekran 4"

dal se on može uključiti u društvo ovih mobitela iz naslova teme??

Mr.MojoRisin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moze, ali racunaj da nema froyo koji niti nece dobit jer je SE lijen, nema multitouch, nema hd fotic
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HTC Desire, HTC HD2, Nokia N8 ili Samsung i900
Froyo nece dobit od SEa, ali bit ce custom ROMova.
HD ima od zadnjeg updatea (2.1), a i multitouch ce dobit.
X10 je odlican, ali ga je SE "zasrao", jer nece dati update na 2.2, a kamoli 2.3.
Steta dobrog mobitela...
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Froyo nece dobit od SEa, ali bit ce custom ROMova.
HD ima od zadnjeg updatea (2.1), a i multitouch ce dobit.
X10 je odlican, ali ga je SE "zasrao", jer nece dati update na 2.2, a kamoli 2.3.
Steta dobrog mobitela...

ma ne racunaj costum romove. sluzbeno nece dobit 2.2. Costum romove stavlja samo mali broj ljudi koji koristi te mobitele, a i sumnjam da se svakome da zafrkavat s time. Meni prvome ne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 17:25 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Pa naveo sam mu to kao jednu opciju.
I nema tu velike zajebancije... Na Desireu ti to sve oduzme max sat vremena, a nakon toga ima odlican, stabilan ROM...
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa naveo sam mu to kao jednu opciju.
I nema tu velike zajebancije... Na Desireu ti to sve oduzme max sat vremena, a nakon toga ima odlican, stabilan ROM...

a hebiga nemaju svi ljudi toliko vremena. Ni meni se to ne da toliko radit, tako da ni ne namjeravam. Na Nokii i SE-u je to oduzimalo ni 10 minuta

16 godina
neaktivan
5 minuta ti traje rootanje, 5 minuta da flashas ROM i jos 5 minuta da vratis postavke... :)
16 godina

Ali računaj da dobivaš jednaki od shrot od multitoucha kakav i desire ima. Znači samo pinch-to-zoom. Ako želiš nešto više(igre) onda gledaj neki drugi model. 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hjoj..svaki ima neku manu >.< kupit ću si nokiu 3210 i briga me..kad se naljutim tresnem ga od zid i deri dalje :D

Mr.MojoRisin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A uvijek je tako, treba procijeniti što nam više paše, i na temelju toga odabrati mobitel. Jer ako netko nešto uzima samo radi toga da ima sve na papiru to je onda samo za hvalisanje, a ne korištenje. A zato su tu forumi da se ljudi nebi shebali pri kupovini jer nisu znali pa da ga ne zafitilje u zid{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ah da se i ja ukljucim u temu jer bas isti problem imam!

Prvi izbor mi je iPhone4 jer ono tone appova lagano se jailbreaka a ima i tone igrara za igrat dok mi dosadno negdje.

E sada nekon njega sta bi ste onda preporucili vidim ljudi idu na N8 il HTC Desire?

I da pitam posto imam 12k bodova pa mogu uzet jos jedan mob posto imam flex obitelj, ocu da ono dobijem najvise sto mogu a da nemoram platit iznat 200 kuna u T-mobile.

Najbolji mi se cini taj Nokia E52? Sta mislite o njoj?

Sorry sto pitam jer ono nisam skoro nikad pratio mobitel scenu vise sam PC tip.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što ti najviše treba?

Puno aplikacija? Igre?

15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Što ti najviše treba?

Puno aplikacija? Igre?

A cuj ono nisam ni sam sigruran, koliko je dobro iPhone4 HD snimanje?

Naravno ono htio bi puno applova i igrara ali vec znam da apple ima najvise. Ljudi se jos nisu bacili na Android applove kako treba.

Imam sada 5800XM super je mobitel da se mene pita nebi uzimao nista novo sasvim sa zadovoljan sa ovim, ali ono Symbian nema nikakvih igara dobrih a ni applova...

Kako ovi stoje sa playbackom 720p materijala koji im treba format? Dali primaju .avi ili .mkv kako i dale rade subovi kada su soft subs?

16 godina

Iphone4 720p video snimanje je super. Toliko je dobre kvalitete da ga HTC desire(obični ne HD) nemože glatko prikazivati, već je usporen i zvuk trzucka. Za android također dolazi sve više i više igara, ali i dalje će iphone sigurno prvi dobivati nove i zabavne 3D igre prije androida, ali po ostalim aplikacijama rekao bi da su tu negdje, mala prednost androidu zbog većih mogućnosti kustomizacije bez jailbreakanja i sl.

Moji glasovi idu za htc desireHD i iphone4, i jedan i drugi su vrh samo ovisi koji os ti više paše.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Iphone4 720p video snimanje je super. Toliko je dobre kvalitete da ga HTC desire(obični ne HD) nemože glatko prikazivati, već je usporen i zvuk trzucka. Za android također dolazi sve više i više igara, ali i dalje će iphone sigurno prvi dobivati nove i zabavne 3D igre prije androida, ali po ostalim aplikacijama rekao bi da su tu negdje, mala prednost androidu zbog većih mogućnosti kustomizacije bez jailbreakanja i sl.

Moji glasovi idu za htc desireHD i iphone4, i jedan i drugi su vrh samo ovisi koji os ti više paše.

E bas ti hvala, a onda cu valjda iPhone4...

I da... nevidim nigdje u T-mobile pod mobitelima HTC DesireHD predpostavljam da ga imaju ovako u prodajnicama?

16 godina
neaktivan
Mew kaže...
Šef kaže...

Što ti najviše treba?

Puno aplikacija? Igre?

Naravno ono htio bi puno applova i igrara ali vec znam da apple ima najvise. Ljudi se jos nisu bacili na Android applove kako treba.

Imam sada 5800XM super je mobitel da se mene pita nebi uzimao nista novo sasvim sa zadovoljan sa ovim, ali ono Symbian nema nikakvih igara dobrih a ni applova...

Kako ovi stoje sa playbackom 720p materijala koji im treba format? Dali primaju .avi ili .mkv kako i dale rade subovi kada su soft subs?

Neznam koliko je dobro to HD snimanje kod iPhonea. Potraži na Internetu neke recenzije, ili pričekaj nekog od iPhone juzera da se javi tu. Apple App Store ima zasad najviše aplikacija, ali Android rapidno raste (jesu, jesu, bacili su se ljudi na razvijanje aplikacija za Android).

Za playback 720p materijala, filmova, serija na iPhoneu nemam što reći, jer nisam isprobavao. Na Androidu to ide bez problema, ja na Desireu mogu svaki film koji skinem pogledati.

Ako želiš puno igara i aplikacija (ali stvarno puno) onda uzmi iPhone. Ako želiš nešto manje igara i aplikacija (ali opet jako velik broj koji rapidno raste), onda uzmi Desire HD ili Galaxy S.

16 godina

Ja sam si bio poslao sa iphona4 snimljeni video na desire pa sam vidio kako izgleda, na iphonu i kompu slika super, na desireu slika super ali smanjeni frami(negdje 15-20) a zvuka ima, pa nema, pa trzucka i tako, uglavnom sveukpno negledljiv video. I definitivno kamera se bolje snalazi u uvjetima slabijeg osvjetljenja, puno manje šuma nego u desirea(običnog, HD nisam imao prilike isprobati)

I nisam siguran ali mislim da je desireHD jedino u vipu slobodan, najbolje se zaleti do t-com dućana pa pitaj na licu mjesta da budeš siguran...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nista morat cu prokopat kako te stvari stoje sa playbackom filmova i .mkva a subovima jer gledam anime.

Hvala :)

A koliko cujem i gledam recenzije oko iPhone 4 radi HD video u 30fps i sve ljepo ide bar tako pisu bilo bi ljepo da neko komentira ako ima iPhone4.

Prbolem mi je bio nac tocnog konkurenta iPhoneu tj najboljeg tako da sam se fokusirao na iPhone 4 sto se tice recenzija i Galaxy Tab...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mew kaže...

Nista morat cu prokopat kako te stvari stoje sa playbackom filmova i .mkva a subovima jer gledam anime.

Hvala :)

A koliko cujem i gledam recenzije oko iPhone 4 radi HD video u 30fps i sve ljepo ide bar tako pisu bilo bi ljepo da neko komentira ako ima iPhone4.

Prbolem mi je bio nac tocnog konkurenta iPhoneu tj najboljeg tako da sam se fokusirao na iPhone 4 sto se tice recenzija i Galaxy Tab...

prvo, neces u tmobile nac nijedan od skupljih mobitela

u biti mozda, ali tesko

sad je akcija pa su im se zalihe iscrpile

sto se tice videa, tu ti je najbolja n8, bez premca

vrti sve (i mkv), 720p hdmi izlaz, titlovi...

sve ugradeno

aplikacija nema milijun, ali ima odlicnih igrica

tu sam samo radi vijesti o apple-u
15 godina
neaktivan

HTC desire HD u t-mobileu možeš zaboravit nažalost jer ga nisu nikad ni imali u ponudi a i pitanje je hoce li ga uopce imat.

Opcenito kao što je netko prije spomenuo, u t-mobileu svih uređaja fali ali se s vremena ma vrijeme nadopounjuju.

Jedino do kojih je gotovo nemoguce doci sad je iPhone i N8. Moguce jedino valjda ako nađeš neku vezu u t-mobileu..

Po onome što si ti opisao za tebe je stvarno najbolji izbor iPhone 4. No ako ga moraš uzet na ovoj akciji

i spreman si na kompromise, Samsung Galaxy S i HTC Desire su vrijedni pažnje {#}

Što se tice snimki na iPhoneu, dovoljno ti je i pogledat snimke u t-mobileu. Naprosto su izvrsne.

Bez trzaja i slicnih anomalija. Boje su dobre, a oštrina bolesno dobra, možda cak i prejaka.

Ono što mogu reci da nisam do sad vidio mobitel s boljom video kamerom (možda bi mogli imat 

jedino N8 i Desire HD al njih nisam probao) i da komotno ta kamera može zamjeniti vecinu 

popularnih džepnih HD kamera {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alen-c kaže...
No ako ga moraš uzet na ovoj akciji i spreman si na kompromise, Samsung Galaxy S i HTC Desire su vrijedni pažnje {#}

Što se tice snimki na iPhoneu, dovoljno ti je i pogledat snimke u t-mobileu. Naprosto su izvrsne.

Bez trzaja i slicnih anomalija.

Desirea u VIPu nema a ionako bih prije preporučio Galaxy (iako je skuplji), ekran i bolji multitouch imaju svoje prednosti.

Dok sam se igrao četvorkom, baš me to i dojmilo, glatkoća...

Ali dobiti ga je težak pothvat, pogotovo kad u jutarnjoj smjeni u Vipu ode 30 komada.

Sjetio sam se pomalo smiješne situacije kad sam kupovao svoj mobitel.

Na kasi do moje, pretjerano uglađeni gospodin, mrga, s istaknutim brandovima, u društvu dvije plavuše kupuje 3 iPhonea za sebe i "svitu".

Dok mu prodavač objašnjava kako ima sreće jer je uspio dobiti 3 komada, mrga ga prekida i traži rezervaciju još jednog....

"A šta to može"

"Jel to ima one igre kad mrdaš ekran"

"Joj kak to lijepo izgleda"

"A ima i email i intrnet"

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Sjetio sam se pomalo smiješne situacije kad sam kupovao svoj mobitel.

Na kasi do moje, pretjerano uglađeni gospodin, mrga, s istaknutim brandovima, u društvu dvije plavuše kupuje 3 iPhonea za sebe i "svitu".

Dok mu prodavač objašnjava kako ima sreće jer je uspio dobiti 3 komada, mrga ga prekida i traži rezervaciju još jednog....

"A šta to može"

"Jel to ima one igre kad mrdaš ekran"

"Joj kak to lijepo izgleda"

"A ima i email i intrnet"

E kad takve ljude vidim dođe mi da ne kupim iPhone. Seljacina ima na svakom uglu.

Al ako ništa i od takvih Apple zarađuje, pa dobiva love za razvoj još boljih uređaja, 

pa se tješim {#}

Za takve bi napravio posebnu seriju iPhonea koja bi imala samo igrice i možda 

par osnovnih stvari, pozlatio okvir i stavio cijenu 2 puta vecu.

Pa kad se vec preseravaju tko ima skuplji mobitel, nek to bude kako treba {#}

E to bi bome bio pravi porez na ljudsku glupost

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 12:23 (alen-c).
15 godina

nažalost

većina mojih poznanika koji imaju iPhone imaju ga samo zbog nekog stila...

kad pitaš nekoga od njih jesi razmišljao o jailbreakanju, ko da pitaš nešto u vezi nuklearne fizike...

15 godina
neaktivan
Tonchek kaže...

nažalost

većina mojih poznanika koji imaju iPhone imaju ga samo zbog nekog stila...

kad pitaš nekoga od njih jesi razmišljao o jailbreakanju, ko da pitaš nešto u vezi nuklearne fizike...

O boze kretena, pa ja prvo sto cu napravit je jailbreak i skidat 1000 apova i igara...

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mew kaže...
Šef kaže...

Što ti najviše treba?

Puno aplikacija? Igre?

Neznam koliko je dobro to HD snimanje kod iPhonea. Potraži na Internetu neke recenzije, ili pričekaj nekog od iPhone juzera da se javi tu. Apple App Store ima zasad najviše aplikacija, ali Android rapidno raste (jesu, jesu, bacili su se ljudi na razvijanje aplikacija za Android).

Za playback 720p materijala, filmova, serija na iPhoneu nemam što reći, jer nisam isprobavao. Na Androidu to ide bez problema, ja na Desireu mogu svaki film koji skinem pogledati.

Ako želiš puno igara i aplikacija (ali stvarno puno) onda uzmi iPhone. Ako želiš nešto manje igara i aplikacija (ali opet jako velik broj koji rapidno raste), onda uzmi Desire HD ili Galaxy S.

Odlično ti je snimanje hd videa na iphone 4 zapravo sve kaj je stavljeno radi odlično boje su ok konstanto snima na 30fps i na mraku.

Ja bih uzeo u obzir desire hd ili neki windows 7 phone ili nokiu n8 ali kad vidip da su u preplati na vipu skoro 2 tisuće skuplji..Uzmi galaxy s ako nećeš iphone 4 skoro je ista cijena.

16 godina
neaktivan
Ja imam takoder iphone radi imidza. I to je sad neka glupost ili sta?sta mogu kad je mobitel najljepsi, a ja volim biti in i imati lijep mobitel?
Takoder nije jailbreakan i nemam nikakve igrice i da platio sam ga 5500kn i sto sad?
Jahao sam pješice.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...
 a ja volim biti in i imati lijep mobitel?

Modni Guru {#}

15 godina
neaktivan

Ipak sam uspio nabaviti iPhone od 32Gb i meni je prezakon!! Evo na jednom punjenju mi vec 2 dana drži a stalno sam na wifiu i na aplikacijama, igrama, internetu, pozivima, videopozivima i sl.

U svakom slucaju prezadovoljan sam i nebi ga mjenjao {#}
Ali ipak moram priznati da mi nisu loši ni Galaxy S ni N8, kao ni Desire i da su bili dobra alternativa. U nekim stvarima cak bolji, u nekima lošiji.

Kako god ja sam ovaj htio od pocetka i ima ono što tražim od pocetka pa sam full zadovoljan.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ja još čekam da u jeb*ni t mobile dođu mobiteli..na kraju ću kupiti galaxy s koji nisam ni planirao..želim iskoristiti akciju :D

Mr.MojoRisin
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice