ja bih htjo skinuti s interneta cijeli orginalni os za w595 i fleshat ga u mob da ne bude brendiran na t-mobile
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna li netko gdje skinuti os za sony ericsson
ovdje ćeš 100% nač!! link
zašt otvaraš novu temu, kad imaš staru?!
btw. ovdje, ali moraš se registrirati i možeš skinuti 100 mb. moraš skinuti FS, MAIN i custpack i sve troje se mora podudarati
ali ja ti ne bih preporučio samostalno flashanje, jer možeš shebat mob, i onda ga neće povratiti nikakvo flashanje. najbolje da to napraviš sa SEUS-om
Pretpostavljam da to želiš na neki drugi mob... ali za svaki slučaj. Ako si modificirao softver na tom i želiš natrag original, skini SE Updater, i odaberi reinstalaciju softvera.
koji je za sony ericsson orginalan softver ... na onom što piše adriatic, europa ili america i dali još moram nešto skinuti kad skinem softver
koji je za sony ericsson orginalan softver ... na onom što piše adriatic, europa ili america i dali još moram nešto skinuti kad skinem softver
e jesi smotan ako imaš usb ili bluetoth na kompu onda skini SonyEricsson PC Suite i idi software update i odmah češ dobiti originalan software a program je besplatan i ide na sve SonyEricssone!!
kad se petljaš tam di neznaš!!!
ja ti lijepo kažem, nadogradi firmware sa SEUS-om i dobit ćeš ZADNJU verziju, što je naravno uvijek najbolje, a ne originalni
ma ne ja sam flasho neki europa.... i sve to radi metno od t- mobila ono sranje i to radi ali jedini je problem što mi jedna ikona nedostaje odnosno nemam play now
ma ne ja sam flasho neki europa.... i sve to radi metno od t- mobila ono sranje i to radi ali jedini je problem što mi jedna ikona nedostaje odnosno nemam play now
Ovdje je već bilo govora o tome.
i još jedno pitanje ako napravim ovo na svom bobu i ako ga upodatam dali če bit otključan?
da. to je alat za otključavanje sony ericssona rađenih na A2 platmorfi. možeš ga besplatno skinuti, ali za otključavanje se moraš registrirati
ma sve sam napravio i radi perfektno sve je odlično updato softver ... sve ko da ga nisam uopče kupio u t-mobilu...
Da priupitam odmah, da ne otvaram drugu temu. Ako ja nešto zeznem u postupku flashanja (npr. koliko sam spretan, mogao bih i kabel odspojit ), pa se flashanje ne obavi do kraja, da li se mobitel može spasiti vračanjem softwera pomoću SE update service (il' kak mu je već naziv) programa?
Tu baš i nemožeš ništ sj... ako se nešto izšteka ... (men kolko 1000 puta) samo izvadiš bateriju i ponovo sve spojiš i kreneš ispočetka!
možda otvorimo neku temu koja će posebno biti namjenjena flesh-anju dekodiranju debrendiranju i ostalom
pa pričekaj malo
možda otvorimo neku temu koja će posebno biti namjenjena flesh-anju dekodiranju debrendiranju i ostalom
pa pričekaj malo
ima vec jedna tema o tome..
kasno si reko jer sam već napravio
kasno si reko jer sam već napravio
e pa ubuduće koristi pretraživač!