**Gdje** kupiti novi mobitel?

poruka: 3
|
čitano: 4.240
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zahvaljujući ovom forumu i GSM areni sam našao par mobova koji su ušli u završni izbor.
No problem je-gdje ih kupiti? Hrvatski dućani, za ovih par koje prodaju, stavljaju sulude marže-jefinije je naručiti iz amerike i platiti $100 dostavu nego tu kupiti.

Ostalih uopće nema.

Konkretno, mobiteli su:

• Poco F5 (nema na našem Mi dućanu, na ostalim su ne samo ok cijene nego i akcije trenutno)
  • Oneplus nord 3 (vjerojatno ću kupiti ovaj jer jedini dostavlja u HR, čak po MSRP)
  • Samsung A34-jeftini midrange, ali za moje potrebe sasvim ok-problem je što naši prodaju za 100 eura iznad MSRP kompletno poništavajući glavnu prednost ovog moba
  • još par solidnih koje sam isključio zbog manjkave podrške: Motorola G82/G73, Sony Xperia 10 V

Da li postoje dućani iz koji je moguće:

1. Dobiti mobitele, legit, bez vjerojatnosti scamma (nabava/jeftinije ima hrpetinu shopova za koje nisam nikad čuo, a imaju MSRP cijene)

2. Dobiti iste legit iz EU, bez rizika od carina (npr. tradingshenzen ako krivo odabereš opciju ili whatever)

3. Ostvariti garanciju bez problema u slučaju problema (mobilshop.eu je problematičan po ovom pitanju po odgovorima na ovom forumu)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.8.2023 15:59 (DxMzMx).

0 0 hvala 0
4 godine
Re: **Gdje** kupiti novi mobitel?
A gle, ja ti kupujem na njuškalu zapakirane sa garancijom, tak da ovaj Samsung buš ziher našel novi i za manje nego kod nas u dućanu.
Prije par dana sam kupil Honor 90 neotvoreni za 400€, kod nas su 500 na dalje u dućanima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zar nije da Xiaomi Store u Njemačkoj ima svoju trgovinu na Amazonu DE? Čuo sam da ekipa i tamo kupuje, te da nema problema s garancijom.

Naš Xiaomi Store gotovo ništa od Xiaomi uređaja ne uvozi, tu i tamo koji mobitel i to je više manje to. Čak i od mobitela koje uvezu, ne uvezu sve boje i varijante nego samo jednu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.8.2023 16:55 (Marko :D).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice