Frustracija danasnjih nefunkcionalnih mobitela

poruka: 44
|
čitano: 8.147
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Frustracija danasnjih nefunkcionalnih mobitel
seneka kaže...

koliko ruku je potrebno da se koristi touchscreen ? meni je to pickasto pipkanje ekranu užasno iritantno..

Evo ti rjesenje, pa tipkaj xD 

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan

dok god postoji alternativa touchu, a postoji, ja cu e koristiti.... al ta alternativa ne napreduje kolko triba i kolko moze i to mene brine.... sve sta mene zanima je razlog zasto se normalne stvari ne stavu na "normalni" mobitel... novi mobiteli konstantno izlaze al im je funkcionalnost ista...

svako ima svoje mobilne frustracije... ja ne trazim neke uber cool stvari oe stvari su sitnice i za starije mobitele, al usprkos tome njih nema... mozda se nije niko sitija?

osobno koristim SE C905 i generalno sam zadovoljan al ga zelim maksimalno iskoristiti... mozda je vrijeme da se pribacim na blackbarry? al opet on ima onu prosirenu tipkovnicu...

picajzla sam kad se malo bolje pogledam....

najbolje uzet staru nokiu 3310 i ne mislit na gluposti....

P.S. touchscreen mobiteli se jace korite kolko? ima godinu dana? imam groznih iskustava sa time i svi prijatelji koji su koristili malo dulje touch su na kraju postali nezadovoljni i vratili se tipkama... niko ko ima dugotrajnih iskustava mi nije rekao kako je touch odlican... uostalom, torbice za mobitel? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Abomb kaže...

P.S. touchscreen mobiteli se jace korite kolko? ima godinu dana? imam groznih iskustava sa time i svi prijatelji koji su koristili malo dulje touch su na kraju postali nezadovoljni i vratili se tipkama... niko ko ima dugotrajnih iskustava mi nije rekao kako je touch odlican... uostalom, torbice za mobitel? {#}

Hmm...iphone je izašao pred skoro 4 godine, a touchscreen mobiteli su postojali i prije toga(SE p1, nokia neki modeli i tako)

Koje su to mobitele imali tvoji prijateli? LG arena? cookie i slični? Svi ti jeftinakeri su katastrofa što se tiče toucha, jer su preslabi da bi vrtili sve kako spada. još nisam niti od jednog korisnika xperia x10, HTC desire/wildfire/HD, iphona čuo da im je touch lošiji, dok oni koji imaju jeftinjake kažu da su za poluditi ali eto platili ih par stotina kuna pa se ne bune...

A torbice za mob su se uvijek koristile, i u doba nokie 3310 i sada, ne vidim što je problem. Onaj tko želi zaštiti mob nek si ga uvlači u torbice, tko neće, nemora. Imao sam godinu dana HTC desire bez ikakve zaštite i ima svega jednu crticu kod utora za sluške kad je bio pao. Ostalo je sve kao glanc novi...

Stoja
17 godina
Abomb kaže...

picajzla sam kad se malo bolje pogledam....

Jesi, i to ne ona simpatična picajzla ko James May, nego ona zadrta - imam svoje mišljenje, i ne želim ga promijeniti nego štoviše želim da mi svi ostali odaju počast.

Kolega, bez uvrede, ali ne prihvaćaš da su neki ljudi možda evoluirali u ovih zadnjih desetak godina otkako su mobiteli napravili boom.

Priznajem Njoka 3310 je još uvijek najbolji mobitel na svijetu, ali daj ti meni moj HTC Legend svaki dan. A za posao moju Nokiju E71.

Što je loše u tome da se na mobitelu može imati WiFi, potpuno funkcionalna navigacija, aplikacije za slanje multimedije i sms-a na druge smartove preko wirelessa, program za tjelovježbu povezan GPS-om s mobitelom, itd, itd..? Zar je potrebno baciti kletvu na snimanje videa u HD rezi, i pregledavanje istog?

Što se tiče touchscreenova - i ja sam svojedobno imao HTC s rezistivnim ekranom, prčkao sam po njemu tri dana i prodao ga da ga više nikad ne vidim... Odaziv nikakav, sporo vrijeme reakcije, slaba vidljivost na suncu, ma koma. I da sam ista osoba kao ti nikad više ne bih niti pogledao neki touch. No idemo dalje - vidjeh da se reklamiraju neki novi kapacitivni ekrani, pa reko da probamo i to - i gle čuda, nema povratka na tipkuše ma ni pod razno! OSIM ako nije neka qwerty na BB-u ili Nokiji.. I vidjeh da je i to dobro! Poruku od 160 znakova napišem za 30 sekundi, smart dial radi savršeno, a meni je to jako bitno pošto Nokiju koristim kao poslovni mob za primanje i slanje mailova, mms-ova i slično.

I da ne skrećem previše s teme - ljudi su ti u dvadesetak postova naveli sve prednosti touch (i inih) smartova, nabrojali alternativne aplikacije za sve moguće i nemoguće situacije (pa i one koje tebi nasušno trebaju), uspjeli se posvaditi i pomiriti, a ti i dalje ismijavaš sve što ti kažu, no i dalje nisi zadovoljan mogućnostima svoga (vremenom pregaženog) mobitela...

Uostalom - kupi neki HTC ili iPhone, nemoj reći prijateljima, koristi ga tjedan dana i nakon toga ako ti se ne svidi javi se na pm pa ga otkupim za sitne novce (ne možeš dobiti neke bijesne pare od mene jer kako sam kažeš - to je sve smeće).

Nemoj se ljutiti na ovaj moj pomalo ironičan post, sve je to u duhu bugizma i bugista...

lp,

M.

Prodajem zjake...povoljno!
15 godina
neaktivan
logic kaže...
@no tengo
  Citirao si mene a ja ne spomenuh ios nigdje u ovom postu. Demantuj me ili brisi citat. Ako ios nesto moze kao i android jel to znaci da andrid nije mocan? imas li widgete, launchere? 

Pobrisao sam, a sa tobom se ne mislim raspravljat.Ja nisam napisao da Androd nije mocan, jer to ne mislim.

17 godina
neaktivan
Tako ispade. Al ok. Case closed
:)
17 godina
protjeran

Kaj se mene tiče, moja je frustracija postojanje mobitela...PAIN IN THE ASS!!!!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Ne kužim šta te smeta točno na touchscreen mobitelima? Istina, ja ne bih nikad kupio full touchscreen telefon na kojem bih morao tipkati po ekranu, no zato postoje mobiteli s qwerty tipkovnicom koja je daleko bolje rješenje od one obične. Nokia E7, HTC Desire Z, HTC 7 Pro, Motorola Milestone 2, od novijih... Ili imaš i neki razlog zbog kojeg ti takvi ne pašu? Onda imaš Blackberryje i druge Nokije E. Prilično puno opcija imaš, s tim da sam puno toga i izostavio.

15 godina

Ja evo npr. trebam kupiti Iphone 4.i sad to je dosta skup mob i on je na touch.

Sto mi smeta kod touch mobitela da ce on meni ispasti na displej i razbice se i onda moram davati 1k za popravak itd.

Jos kakav sam ja to ce meni 100% ispasti i kakve sam srece pasće na beton i bum.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Sto mi smeta kod touch mobitela da ce on meni ispasti na displej i razbice se i onda moram davati 1k za popravak itd.

Jos kakav sam ja to ce meni 100% ispasti i kakve sam srece pasće na beton i bum.

Ti se šališ ili zaista smatraš da si nesposoban paziti na svoj telefon?

15 godina
Mirko935 kaže...
tpg kaže...

Ti se šališ ili zaista smatraš da si nesposoban paziti na svoj telefon?

Ne vec nisam te srece da ostane ziv.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
Ja sam od 2004 do 2010 bio na BBu, sve sam zive modele promijenio i bio odusevljen. Sasvim slucajno sam dobio Desire i odusevljen sam dan danas i trebat ce dugu dugo da se s Androida skinem. IPhone nikad nisam volio samo radi logike kako radi, sto je meni kao PC useru prejko 20 godina dosta suprotno od onoga na sta sam navikao, ali je i iPhone sigurno super telefon. Autore, pokusaj s nekim smartphoneom, nes falit. Napisi sta ti treba od featurea i drugih mogucnosti i lako ces odlucit.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan

Imaš i smartphonova na androidu s full qwerty tipkovnicom, tipa Desire Z, Motorola Milestone ili novi Galaxy pro, tako da ti nema izlike. Trk po smartphone!

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Imaš i smartphonova na androidu s full qwerty tipkovnicom, tipa Desire Z, Motorola Milestone ili novi Galaxy pro, tako da ti nema izlike. Trk po smartphone!

tako reci....

aj bit cu pazljiviji drugi put kad budem kupovao mob... ovi put nisam previse mislija i eto vraga... mozda imaju neki ljudi pravo, nema savrsenog univerzalnog mobtela...

oci su mi sada otvorene....

budem se vise fokusirao na pametne mobitele( ali sa qwerty tipkovnicom{#} )

hvala  svim dobronamjernim ljudima na konstruktivnim argumentima...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice