Facetime iphone

poruka: 9
|
čitano: 4.577
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Facetime iphone

Evo imam jedan mali proplemčić što se tiče facetima na Iphoneu 4, problem je u tome sto mi je ostao bratov email i nikako  nemogu staviti na svoj email zbog toga sto nema nikakve ponude da zamijenim ili izbrisem email, pa ako itko zna neka odgovori . 

I btw kako postaviti ringtone na iphone (mislim neku pjesmu a ne one njegove standardne)!

Hvala!

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Facetime iphone
JokeLoveyou kaže...

Evo imam jedan mali proplemčić što se tiče facetima na Iphoneu 4, problem je u tome sto mi je ostao bratov email i nikako  nemogu staviti na svoj email zbog toga sto nema nikakve ponude da zamijenim ili izbrisem email, pa ako itko zna neka odgovori . 

I btw kako postaviti ringtone na iphone (mislim neku pjesmu a ne one njegove standardne)!

Hvala!

Nemaš "add another email" opciju?

Kod mene je naveden mail sa kojim mi je registiriran apple account i mogu dodati jos mailova. Nakon sto se doda drugi mail, ovaj koji je trenutno jedini moze se obrisati.

ringtonovi su u m4r formatu. moraš ih ubaciti u itunesima u ringtones pa syncati na iphone.

imas programa za kreiranje m4r ali najjednostavnije je napraviti to online na http://audiko.net/ i downloadati

14 godina
neaktivan
Facetime iphone

sta se tice facetimea mora san se iskljucit sa wlana tako da dode opcija , tako da san to rijesio , a na ovome linku ti puno hvala, i da li znas zasto mi je na app storu acc moj a kad provam update nesto na njemu bratov email a nema opcije

za promijenit

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upali apostore i skrolaj do dna, odaberi logout i ona ponovo login sa svojim podacima.
Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
14 godina
neaktivan
Facetime iphone

ty

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facetime iphone

Hmmm opet m ise prob nije rijesio  sto se tice log outa

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facetime iphone

BTW kako aktivirati facetime pise mi cekanje aktivacije, i ima li ijedan program za iphone sta moze poskidati lirike i korice albuma 

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ezio kaže...

ringtonovi su u m4r formatu. moraš ih ubaciti u itunesima u ringtones pa syncati na iphone.

imas programa za kreiranje m4r ali najjednostavnije je napraviti to online na http://audiko.net/ i downloadati

iPhone ne može postaviti MP3 ili WMA za ringtone?

HAHAHAHHAHAHA, suze mi idu na oči.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
neaktivan
Facetime iphone
unaprijed se ispricavam za offtopic, ali zanima me zasto kod personal hotspota nemam ponudjeno wifi, nego samo bluetooth i usb, koristim iphone 3gs ios5.. hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice