Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 834.807
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Od skupljih kineskih pili imate ZOPO modele. Znam jednog koji je narucio C2 mobitel i odlicno ga sluzi ! Inace ovaj mobitel mi se isto cini odlicnim za male novce :D

http://www.warezhr.org/forum/showthread.php?t=161854&page=158

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 20:45 (Marko5552).

1 0 hvala 0
16 godina
moderator

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/192996.aspx

Evo imate temu za odabir, raspravu o ostalim mobitelima preselite tamo.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina

moze meni jedan code, izgleda da ova pila dolazi i u moje ruke! hvala unaprijed :)

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
flapo kaže...
Do sad nisu plaćali a i ja javim kako je prošlo :)

Nemojte se prvise nadati jer carinici se vratili na posao sa godisnjega, moglo bi biti otvaranja i kutije tampona iz slovenije, a kamoli ne robe za koju se zna da dolazi iz kine. To što piše "švedska pošta" nije nikakva garancija da se neće dirati pošiljke..

što se tiče usb utora, meni savršeno puni sa htc punjačem, ne mrda i tijesan je ko djevica.

Inače da se zna , postoji još jedna folija ispod one debele tvorničke na kojoj je papirić.

To se skine i ispod je skoro nevidljiva vrlo tanka folija koja štiti ekran.

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 9:32 (red_bull).
16 godina
neaktivan
Mogao bi netko postat "markicu" sa pošiljke čisto informativno :)
16 godina
flapo kaže...

Ti si carinik!!!!!!!!!!!

{#}

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan

Uh sad smo svi nahebali :P ali šalu na stranu i sa PDV-om mob uopće nije skup za ono što nudi... Pa pogledajte samo ove naše lihvare! Em te deru na uređaju, em te deru na pretplati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 9:47 (flapo).
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
flapo kaže...

Ti si carinik!!!!!!!!!!!

{#}

Nisam ja majke mi {#}

{#}

15 godina

Evo za sve one koji pitaju pitanja o PDV-u, da kažem iz vlastitog iskustva. Šta god pisalo na paketu, može pisat i gift i manja vrijednost i neznam šta. Ako carinik otvori paket (a meni je par puta) i zaključi da to unutra vrijedi više, onda ćeš dobiti pismenu obavijest da se javiš na carinu i doneseš sa sobom račun gdje se vidi koliko si to platio (i izvod računa naše banke na kojem se vidi transakcija). Ako kažeš da nemaš račun jer si to naručio online (ebay ili štogod) onda te pita sa koje stranice i on ide tražiti direktno tamo cijenu na koju će ti obračunati pdv (ako je vrijednost od 22 do 150€) + eventualno carinu ako je vrijednost veća od 150€. Ako je sa ebay-a onda priznaje najnižu cijenu koju nađe za identičan proizvod (s tim da to mora biti finalna cijena a ne trenutna aukcijska cijena).

Napomena: u vrijednost ulazi i cijena shippinga, npr ako je proizvod 10€ a shipping 50€, PDV računaju na 60€. Dakle uvjek je bolje uzimati free shipping, ako se već plaća PDV da to fakat bude samo za proizvod a ne i za poštarinu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 10:32 (dastefan).
14 godina
neaktivan

Zar oni nesmiju, ili nemoraju otvarati postu iz Europske unije?Jer se smije sve slati bez obzira na cijenu, zasto bi otvarali onda?

Je li netko narucivao iz Osijeka?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dastefan kaže...

Evo za sve one koji pitaju pitanja o PDV-u, da kažem iz vlastitog iskustva. Šta god pisalo na paketu, može pisat i gift i manja vrijednost i neznam šta. Ako carinik otvori paket (a meni je par puta) i zaključi da to unutra vrijedi više, onda ćeš dobiti pismenu obavijest da se javiš na carinu i doneseš sa sobom račun gdje se vidi koliko si to platio (i izvod računa naše banke na kojem se vidi transakcija). Ako kažeš da nemaš račun jer si to naručio online (ebay ili štogod) onda te pita sa koje stranice i on ide tražiti direktno tamo cijenu na koju će ti obračunati pdv (ako je vrijednost od 22 do 150€) + eventualno carinu ako je vrijednost veća od 150€. Ako je sa ebay-a onda priznaje najnižu cijenu koju nađe za identičan proizvod (s tim da to mora biti finalna cijena a ne trenutna aukcijska cijena).

Napomena: u vrijednost ulazi i cijena shippinga, npr ako je proizvod 10€ a shipping 50€, PDV računaju na 60€. Dakle uvjek je bolje uzimati free shipping, ako se već plaća PDV da to fakat bude samo za proizvod a ne i za poštarinu.

Sve to stoji i 100 puta je prežvakano. Ono što o čemu se ovdje pisalo jest da "Oni to tada šalju u Švedsku i tamo omotaju i naljepe švedsku oznaku i izgleda kao da paket u HR ide iz Švedske."

Svejedno kad mi stigne, ako netko prije ne posta, slikat ću kako izgleda paket/markica i da li me je "oklapilo" ili ne {#}.

13 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Zar oni nesmiju, ili nemoraju otvarati postu iz Europske unije?Jer se smije sve slati bez obzira na cijenu, zasto bi otvarali onda?

Je li netko narucivao iz Osijeka?

Pa smiju sve otvarati, zašto ne možda sumnjaju na pošiljku ili traže veću vrijednost ili ne dozvoljene pošiljke.

Poželjno je stisnuti HVALA
14 godina
neaktivan
Evo situacije koja se je dogodila mom frendu, isto narucio mob preko banggooda i isto mu poslali preko Švedske.

Te kada je dobio mob vidjelo se je na paketu da je bio otvaran kod carine ali su ga normalno pustili bez pdv-a. Zato ja mislim da normalno da smiju otvarati sve pakete iz Eu ako zele jer nikad neznas sto ljudi šalju jedni drugima, ali kad vide da je paket iz Eu jednostavno te ne pitaju za racun i zato ovi iz Svedske prolaze bez Pdv-a
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
15 godina
Sve to stoji i 100 puta je prežvakano. Ono što o čemu se ovdje pisalo jest da "Oni to tada šalju u Švedsku i tamo omotaju i naljepe švedsku oznaku i izgleda kao da paket u HR ide iz Švedske."

Svejedno kad mi stigne, ako netko prije ne posta, slikat ću kako izgleda paket/markica i da li me je "oklapilo" ili ne {#}.

Ma naravno da je prežvakano ali eto neki opet pitaju kao da ne vjeruju da carinici smiju otvarti pakete. Naravno da smiju, i naravno da otvaraju, ali ne sve, već random, kako koji. I naravno ovo što sam napisao vrijedi za slanje iz zemlje izvan EU (Kina, SAD... ) prema HR, a za slanje unutar EU (npr. iz Švedeske prema HR) nema carine i PDV-a.

14 godina
neaktivan

Mozete li staviti postene slike izgleda mobitela, i kvalitete ekrana, jer na internetu nemozes naci postenu sliku, ili su photoshop ili su mala rezolucija, lose..

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 17:25 (brane47).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
brane47 kaže...

Mozete li staviti postene slike izgleda mobitela, i kvalitete ekrana, jer na internetu nemozes naci postenu sliku, ili su photoshop ili su mala rezolucija, lose..

Moze li video ?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rwNd8BR37yk&t=52

I odlicna domaca recenzija :)

http://anton008.com/cubot-gt99-recenzija/

17 godina

Kolege, ako bi se našao neki od tih kupona o kojima se priča, to bi bilo čarobno.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Kolege, ako bi se našao neki od tih kupona o kojima se priča, to bi bilo čarobno. {#}

ako se ne varam, poslat ti ga može bilo tko tko je tamo registriran. On dobije 3$, a onaj kome ga je poslao 10$ popusta.

16 godina
brane47 kaže...

a kako da poslikaš ekran?? pa da vidiš dal je kvalitetan?

Care ekran je odličan.

Što se ostalog tiče(čvrstoča), tu imam par zamjerki jer je malo škripav ali za te pare nema veze!

[M|C] jokaCRO ingame
12 godina
protjeran

zato se ago008 stalno javlja sa tim kuponima...

Postavljam glupa pitanja

0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Kolege, ako bi se našao neki od tih kupona o kojima se priča, to bi bilo čarobno. {#}

Ako ti se da, mozes napravit jedan racun i poslati kupon za novog registriranog korisnika od 10$ ako imas 2 email adrese.

I eto ti 3 dolara na jednom a 10$ na drugom racunu.

14 godina
ERM kaže...
Ivan(4) kaže...

Ako ti se da, mozes napravit jedan racun i poslati kupon za novog registriranog korisnika od 10$ ako imas 2 email adrese.

ček onda znači ja s tim kuponom mogu nešto kupit za 10$ i to me izađe besplatno ili?!

Maurer
17 godina
David87 kaže...
ERM kaže...
Ivan(4) kaže...

ček onda znači ja s tim kuponom mogu nešto kupit za 10$ i to me izađe besplatno ili?!

Ma da ne bi, ja sam mislio da hoces kupit botica {#}

17 godina

Ako s iste IP adrese pošalješ kupon od 10$ na drugi račun koji koristi istu ip adresu, sljedeći dan ti banaju jedan od ta dva računa. Tako da nije baš pametno slati sam.

Malo sam uredio recenziju

http://anton008.com/cubot-gt99-recenzija/

tu je i vodič kako instalirati cwm, koji su sve custom romovi:

http://anton008.com/instalacija-prilagodenog-rom-a-na-cubot-gt99/

i evo još jedan primjer kamere, slijedi još danas samo da se uploadaju

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
Ma nemoj,napravio sam to već 3 puta i ništa do sada,dodouše nijednom nisam naručio nego čisto da imam
robimarko@gmail.com
17 godina
Ag008 kaže...

Ako s iste IP adrese pošalješ kupon od 10$ na drugi račun koji koristi istu ip adresu, sljedeći dan ti banaju jedan od ta dva računa. Tako da nije baš pametno slati sam.

Pa nije problem resetirati router ako je tako, meni nije bilo problema sa baniranjem bez resetiranja routera {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 21:41 (ERM).
17 godina

Kako se razlikuju rezultati u benchamrku u pojedinim romovima. Stock je 12800 s fejsom i još par aplikacija a na miuiu i lewi je od 11000-14000

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
neaktivan

može jedan kupon na pp? {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Znaci, dodem na Banggood stranicu, ulogiram se, kolega mi dao kupon, njega zakeljim, dobijem popust, odem dalje na naplatu, ulogiram se u paypal, potvrdim transakciju i izbaci mi nekakav error s crvenim slovima. Novce sam uplatio, vide se na internet bankarstvu ali ih jos ne vidi bankomat. Je mozda do toga?

EDIT: Ok, reseno, kupljeno. Sad samo treba cekat min. 2 tjedna. Nakon toga se pridruzim s iskustvima.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 13:30 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ste vi upisali adresu prilikom kupovine ili to uzima adresu s paypala?

EDIT: riješeno, sad samo čekat dva tjedna da dođe {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 15:22 (Rodach).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice