Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 834.790
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ma probao sam ga prodrmati, i ispuhati konektor i jedan i drugi i ništa.

Puni se jedino kad ga držim pritisnutog u utor.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako netko ima kod na Banggoodu molim da mi pošalje na pm, hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

Hvala puno svima, riješeno i naručeno za 140 dolara.

14 godina

ostali koji imaju cubote gt99, imate li problema s tim konektorom??

poklanjam 10$ kupone za banggood na pp

0 0 hvala 1
17 godina

Nemam, ništa se ne mrda usb niti je usko, široko. Jedino bjeli kabel koji dolazi s mobitelom ima nešto veći tj. duži spoj pa malo viri. Ali to je samo estetski problem ne i stvarni

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina

Mislim da je taj duži spoj s razlog budući da mob dolazi s maskicom. Kad staviš maskicu, ne možeš ukopčati niti jedan normalni usb kabel osim tog njegovog jer ostali imaju prekratki spoj.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
14 godina
neaktivan

Sto vise citam o ovome mobitelu..sve vise vidim kako ne hvale bateriju..iako vi kazete da je dobra..ali to je lose ako uz normalno, malo intenzivnije koristenje ne izdrzi jedan dan..Meni je normalno koristrnjr par poziva, dosta poruka, nesto wifi-a, mozda malo kamera i prckanja po aplikacijama..zelim biti miran da znam da ce izdrzati bar dan i pol..

Moze li netko nabaciti neki test baterije s nrkom aplikacijom?ili screenshoot koristenja baterije, kad se istrosi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Upravo probavam custom romove za Cubota GT99, Lewa je baš lijepa.

17 godina
brane47 kaže...

Sto vise citam o ovome mobitelu..sve vise vidim kako ne hvale bateriju..iako vi kazete da je dobra..ali to je lose ako uz normalno, malo intenzivnije koristenje ne izdrzi jedan dan..Meni je normalno koristrnjr par poziva, dosta poruka, nesto wifi-a, mozda malo kamera i prckanja po aplikacijama..zelim biti miran da znam da ce izdrzati bar dan i pol..

Moze li netko nabaciti neki test baterije s nrkom aplikacijom?ili screenshoot koristenja baterije, kad se istrosi?

Gle, nemoj me krivo shvatiti. Ali zasto te tolko muci tih pol dana? Mislim da osim one Motorole koja dolazi s baterijom velicine mobitela, ni jedan ne moze izdrzati vise od jednoga dana intenzivnijeg koristenja (ajde mozda jos Samsung galaxy note 2 moze). Meni je sve to bilo isti kufer kaj se tice kapaciteta - iPhone 4 jedan dan, iPhone 4s jedan dan, Galaxy Nexsus jedan dan, Samsung galaxy mini 2 jedan dan, Zte Blade 3 jedan dan. Znaci svi su isto izdrzali mojeg koristenja. Tako ce biti i kod Cubota dok si narucim sada 16.og. Necu cvilit ako cu ga navecer staviti na punjac. 

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
neaktivan

vidim na njuškalu ljudi prodavaju za duplo skuplje....bezobrazluk

6 0 hvala 0
17 godina
Ag008 kaže...

Upravo probavam custom romove za Cubota GT99, Lewa je baš lijepa.

Ima li kakav cynogenmod port ili slicno? To bi bilo super gore vidjeti. Jos da ocu izbacit source kod pa bi bilo milijun stabilnih custom romova :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
brane47 kaže...

Gle, nemoj me krivo shvatiti. Ali zasto te tolko muci tih pol dana? Mislim da osim one Motorole koja dolazi s baterijom velicine mobitela, ni jedan ne moze izdrzati vise od jednoga dana intenzivnijeg koristenja (ajde mozda jos Samsung galaxy note 2 moze). Meni je sve to bilo isti kufer kaj se tice kapaciteta - iPhone 4 jedan dan, iPhone 4s jedan dan, Galaxy Nexsus jedan dan, Samsung galaxy mini 2 jedan dan, Zte Blade 3 jedan dan. Znaci svi su isto izdrzali mojeg koristenja. Tako ce biti i kod Cubota dok si narucim sada 16.og. Necu cvilit ako cu ga navecer staviti na punjac. 

I imas pravo..Imam xperiu miro i ako ga intenzivno koristim, traje jedan dan, to se podrazumijeva..ali ne igram stalno igre ili prckam po necemu..Pa nekad i zaboravim kad sam ga zadnji put punio, jer zna trajat po 2 dana i vise..

Pitao sam cisto jer sam vidio da ljudi govore da je baterija losa, pa da pitam i vas koji koristite..Nije mi problem punit svaku vecer, ali ako ce izdrzat toliko..

Znas li ti hoce li raditi 3g na tomatu?koristi li istu frekvenciju kao vip?

17 godina
Mozes biti siguran ak ga neces puno frljit da ce izdrzati 2 dana. Ono umjereno. Ak bus ko ja di 13 sati delam pa ga svako malo imam u rukama (kak to zlocesto zvuci xD), onda nece. Taj mediatek i sam ekran ne cuclaju nis vise od nekog jaceg proizvodjaca. Kapacitet bi mogel biti malo bolji, ali zato imas 3000mah bateriju kupit s time da ce ti biti deblji (ja to nikad nebi, radje kupim istu takvu pa dok krepa sam zamenim).
14 godina

Mislio sam uzeti Cubota, ali sam našao mob koji ima 2gb rama i koji je jeftiniji od cubota, jeste ne nema 720p ekran, ali s 2gb rama nema štekanja {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne može biti jeftiniji od Cubota, biti četverojezgren i 2GB rama. Možda si pomiješao ROM i RAM pa ti piše da ima 2gb za spremanje podataka. Baterija je solidna, a za one koji cijeli dan putuju i GPS je uključen neka kupe dodatnu koja košta 40 kuna.

13 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Mislio sam uzeti Cubota, ali sam našao mob koji ima 2gb rama i koji je jeftiniji od cubota, jeste ne nema 720p ekran, ali s 2gb rama nema štekanja {#}

A smije li se znat koji je to mob ?

Live and let live.
14 godina
neaktivan

Ali nece tebi stekat nista ni s 1gb rama, neznam sto bi ti radio na mobitelu..i koja je rezolucija?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

IPS ekran rezolucije 854 x 480

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako se mob naruči i ako oni stave da je gift da li se svejedno plaća carina i PDV ili se automatski to zaobilazi?

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
http://www.ahappydeal.com/product-145769.html
To je to što remzi spominje samo kakva je stranica (da li je pouzdana) i kakva je kvaliteta dotičnog...
16 godina
neaktivan
@David87 nema carine a za PDV kako te p0sere, odnosno ako otvore paket ima ako ne prošao si lišo...
14 godina

Znači bez obzira i ako napišu da je vrijednost 20$ i da je to neki MP4 mogućnost postoji da mi nabije PDV? {#}

Mislim već sam puno put naručival u vrijednosti od 70$ i nikad nije bilo ni carine ni PDV-a, a paketi su bili i puno veći, pa me sad ovo malo muči

Maurer
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 19:11 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
flapo kaže...
To je to što remzi spominje samo kakva je stranica (da li je pouzdana) i kakva je kvaliteta dotičnog...

dok ću biti u mogućnosti naručit ću ovaj mob pa javim sve ostalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 19:15 (Remzi).
16 godina
neaktivan
Gle to je gembla kako god napišu na paket. Većinu puta prođe bez ikakvih problema.
14 godina
neaktivan

Jel to sto posto sigurno sto vi govorite da ako se naručuje preko banggood-a, da nema sanse da moras platit pdv jer se salje preko svedske?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Do sad nisu plaćali a i ja javim kako je prošlo :)
14 godina

Sad baš gledam na tom ahappydeal-u, ovaj I9500 sa 2GB rama, nekak mi se to čini sumnjivim da ima 2GB rama, mislim tog mobitela sam našao na više online shop-ova a kod svih je 1GB {#}

Maurer
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ta kopija Sasmunga sigurno nema 2gb a stranica koju si linkao je nepouzdana. Uostalom, izbjegavaj mobitele koji svojim izgledom oponašaju brednove jer često se više potrude dotjerati vanjski dio a unutra ne baš.

Što će ti toliko rama kada mob ima loš ekran.

14 godina

Ma gledam baš, al ja sam ipak uzeo Tronsmart TS7, a sestri ću isto nešto uzet pa sad njuškam i gledam kojeg {#}

Maurer
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Remzi kaže...
flapo kaže...

dok ću biti u mogućnosti naručit ću ovaj mob pa javim sve ostalo

Bježi od te stranice i nikako ne narućuj od njih. Scam !!!!{#}

Poželjno je stisnuti HVALA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice