C905 gps

poruka: 9
|
čitano: 2.836
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
C905 gps

neuspješno sam pokušao spojiti nekoliko bluetooth gps prijemnika,,,,dali je možda nekome uspjelo spojiti gps prijemnik na c905?!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: C905 gps

a zasto bi ga spajao kad ima svoj GPS prijemnik? mislim da dummy mob neces ni uspjet spojiti na vanjski GPS prijemnik...

17 godina
neaktivan

Za pocetak GPS od C905-ice moras bar na nekoliko minuta nauciti da hvata satelite preko 3G-a sa Assisted Startom pa onda pokusavati nesto slicno kao sto je bluetooth ili Wi-Fi. Kada te jednom lociraju onda gasi 3G i Assisted Start (imas ga u opcijama)

Kada jednom preko 3G pohvata satelite (prilicno brzo) onda svaki naredni put ce biti brze. Lociranje preko 3G se vrsi pomocu triangulacije odnosno razdaljina izmedu dvije bazne GSM stanice. Ovako ce ti brze i bolje raditi ona Tracker aplikacija koja je za trcanje ili sta vec

Ali, za ozbiljnu primjenu kao sto je auto slobodno zaboravi na   GPS-u u telefonu. Iscucla bateriju za manje od 12 sati 

Neki su glupi i bez Facebooka......... - Šef
15 godina
neaktivan

neki smartphone i auto punjac mogu dosta dobro posluziti u svrhu navigacije (osobno ga cesto koristim)...

a gps na c905 svakako nije isplativ jer je dummy i u njega ne mozes karte vec ih konstatno skida s neta... znaci GPS je u ovom slucaju sve samo ne besplatan...

16 godina
neaktivan
irmascher kaže...

neki smartphone i auto punjac mogu dosta dobro posluziti u svrhu navigacije (osobno ga cesto koristim)...

a gps na c905 svakako nije isplativ jer je dummy i u njega ne mozes karte vec ih konstatno skida s neta... znaci GPS je u ovom slucaju sve samo ne besplatan...

da,zato ga ja i nikada ne koristim na mom c905....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

koristim wetravel aplikaciju koja ne skida karte sa weba nego je pohranjena na memorijsku karticu......htio bi isprobati neki drugi gps prijemnik ali ga nemogu upariti preko bluetootha......

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 22:43 (denisp).
16 godina
neaktivan
denisp kaže...

koristim wetravel aplikaciju koja ne skida karte sa weba nego je pohranjena na memorijsku karticu......htio bi isprobati neki drugi gps prijemnik ali ga nemogu upariti preko bluetootha......

Evo upravo sam skinuo taj program,iskreno nisam prije cuo za njega,vidim da podrzava brdo mobitela....

Kakve su mape,jel ima dosta ulica? Mozes li mi dati link odakle da skinem mape pa da ih pohranim na mem. karticu?

15 godina
neaktivan

na njihovoj stranici...ako nema potraži na  http://www.red-gsm.net/t38323-11/

na tom forumu umaš kompletnu proceduru instalacije....samo malo vemena i strpljenja....

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 16:36 (denisp).
16 godina
neaktivan
denisp kaže...

na njihovoj stranici...ako nema potraži na  http://www.red-gsm.net/t38323-11/

na tom forumu umaš kompletnu proceduru instalacije....samo malo vemena i strpljenja....

Hvala puno,pogledacu kasnije,imam sada nekih obaveza :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice