Black Berry - koje aplikacije preporučate?

poruka: 6
|
čitano: 1.767
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Molim prijedloge dobrih/korisnih aplikacija (free/pay) za BB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postavio si pitanje koje je preširoko i na koje nema jednostavnog odgovra. Pokušaj postavit određene kriterije, npr. aplikacija za ovo ili aplikacija za ono, pa se možda netko i javi s preporukom ili još bolje s vlastitim iskustvom.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Black Berry - koje aplikacije preporučate?

Tek ću dobiti BB za dan-dva (trenutno ga IT odjel priprema za rad), tako da sad trenutno i ne znam koje sve aplikacije postoje. Zato sam i postavio post, da mi se jave sudionici na forumu sa svojim prijedlozima aplikacija koje koriste, a mogli bi biti korisni i meni.

17 godina

?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Black Berry - koje aplikacije preporučate?
BB ima ocajan izbor aplikacija i uzasno malo besplatnih.
u sebi vec ima sve sto ti treba za pocetak. Ukljucujuci i navigaciju koja ako imate blackberry mail koristi push-mail za download karti. nisu nesto naj, al sljaka OK.
eventualno google maps ako imas pristup netu.
preporucam i operu mini. premda mi je cak verzija 4 prakticnija od verzije 5. a ako ti je bitan copy-paste informacija kao meni. defaultni browser mi je drazi. ali definitivnoubaciti i operu.
za igrice i to preporucam torrente.
iako nisam dosad pronasao dosad nikakvu ubercool aplikaciju, mogu reci da mi niti ne treba.
jedino si skini za komp Desktop manager radi sinkronizacije i backupa sa microsoft officeom i radi instaliranja aplikacija. samo dobro pripazi za koji model bb-a su radjene igre i appovi. nace bas svaks na sve.
17 godina

Evo instalirao sam operu mini, ali sad nisam siguran da li mi na internet ide preko tvrtkinog BB servera (flatrate) ili preko VIP/Vodafone-a (plaća se potrošeni promet).

Kako da znam koju konekciju upotrebljava i kako bi mu podesio da ide preko BB servera na Internet?

Da li netko od vas preko BB-a igra Ogame?

BB internet preglednik mi normalno učita stranicu, ali kad kliknem "Prijava" ne prikaže mi polja za user i password, tako da se ne mogu logirati. Preko Opere mini mi se normalno logira, ali najvjerojatnije i stvara dodatne troškove. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice