6288- VELIKI problem!

poruka: 8
|
čitano: 4.252
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
6288- VELIKI problem!

Dakle, imam veliki problem s svojom Nokiom 6288. Problem se pojavio danas ujutro i još je prisutan. Radi se o tome da ja pomoću njega uopće ne mogu poslati sms poruku (niti mms). Ne mogu niti ući u ulazni spremnik, niti u izvješća, niti ni u jednu aplikaciju koja je vezana za slanje poruka. Kad pokušam poslati poruku mobitel me obavijesti s upozorenjem: 'MEMORIJA ZA POHRANU PORUKA NIJE SPREMNA'. Provjerio sam memoriju telefona i ima još dovoljno mjesta za pohranu poruka, tj. ima megabajta na 'bacanje'. Pokušao sam i obrisati poruke, ali mi je i to odbio. Pokušao sam i preko Nokia pc suita doći do poruka i poslati sms preko pc, ali mob je to odbio. Sve ostale funkcije više manje funkcioniraju. U čemu je problem? Jer je ovo vrlo iritantno. Pomagajte!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
6288- VELIKI problem!

Pospremi slike i ostalo na mem karticu i zatim resetiraj tel tj. vrati ga na tvornicke postavke.Mozda se samo zablesirao.Meni se kamera tako zablesirala davno i uspio sam tako rjesit stvar.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 18:08 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
6288- VELIKI problem!

ovako na brzinu, probaj ugasiti mobitel te popnovo upaliti, možeš probati i bateriju nakratko izvaditi.

ostalo probaj napraviti update softa, za drugo neznam.

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
6288- VELIKI problem!

Ako ne urodi plodom, odi kao moj prijatelj na servis

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
6288- VELIKI problem!

Hvala na savjetima, ali sve sam to pokušao. Vratio sam tvorničke postavke, izvadio bateriju, sim karticu, lijepo ga zamolio da mi ne radi problemeNamigiva, ali nije išlo. Da, trebati ću ga valjda odnijeti na servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
6288- VELIKI problem!

Opet radi!!! Ne znam kako, ali opet mogu slati poruke!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
6288- VELIKI problem!

Uspio si ga zamoliti da lijepo radi

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
6288- VELIKI problem!