Hardveraj = prijevara (2) i rješavanje problema zaključana tema

poruka: 133
|
čitano: 59.216
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hardveraj - webshop za prijevaru
17 godina
neaktivan
RE: Hardveraj = PREVARA 2!!!!!
ihush kaže...
naxeem kaže...
...

Da smo u USA, ovakve prijevare nebi bile ni moguće u praksi bez ozbiljnih posljedica.

- utjecaj vjetra u kosi i Hollywooda? Ako nisi znao Enron i Wallstreet su također amerika, ima tog svugdje....

- jedino kod nas krivci (ulovljeni) ne odgovaraju, po tom je i 'bjafra' bolja. Ah, da kažeš posljedice,... 

Jedino o tome ja i govorim. To je jedino bitno za ovu temu: kažnjavanja nema, svi prolaze lišo.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Ne bi se bas slozio da je u SAD-u tako bajno.

Isao sam cesto kao student tamo i nisam bas osjetio te slobode, a pogotovo kada padne mrak (pa na jednom uglu afroamerikanci, na drugom bijelci, a na trecem hispanci - ima i azijata, ali oni se nekako drze tih svojih cetvrti vise; a ti proseci nakon 19 navecer). Nestaju ljudi, a da nikoga nije briga sto je bilo s njima. Muljaza takodjer ima. Piratstva i vise nego ovdje kod nas. Sada nakon 9/11 je jos gore sto se tice sloboda.

O kriminalu (korupcija i slicno) niti necu. Doduse tu su nasi politicari preuzeli nesto od njihovih politicara. Doduse, tamo politicari ne kradu, ali imaju dobre sponzore iza sebe koji nadoknade to sto su ulozili u njihovu promidzbu.

Dobar je primjer napad Busheve obitelji (i starijeg i mladjeg) na Irak u kojem su gradjani SAD-a placali ratovanje, a nafta je otisla gore, sve zarad toga da Bushevi sponzori - naftasi iz Texasa izvuku sto vece profite.

Njihova ekonomska politika je zasnovana na - stampaj sto mozes vise dolara. Od kada su napustili politiku da za kolicinu dolara koja je na trzistu imaju pokrice u zlatu, debelo padaju, a otreznjenje ce tek doci.

Uostalom, nije slucajno da je napad na Irak bio malo nakon sto je Sadam rekao da ce od tada naplacivati naftu u €-ima (umjesto u tzv. petrodollarima).

Uostalom, postoji ona stara da se o bojama i ukusima ne raspravlja. Tako da je tema u neku ruku besmislena. Samo se moze o varijacijama na temu i kako tko vidi.

Kome se svidja tamo, neka proba. Sigurno postoji izbor, ali je drzava daleko manje socijalno osjetljiva nego sto su to europske drzave. No, EOD od mene po ovoj temi.

Pak sto se tice hardveraja, to mozemo zahvaliti nasim zakonima. No slijedi promjena zakona, a koja je u proceduri.

Za sada ne ostaje nista nego uzeti metalnu sipku i platiti nekoga da mu slomi noge. Osobno, ne kupujem preko tih djidja-midja trovina koje imaju politiku plati odmah, a dobijes kada dobijes.

Ja njima pare na stol, a oni meni u ruke sto sam kupio i sve po PS-u.

odgovorio si dok sam ja pisao svoj post :),

Prvo film Zaitgaist (nadam se da sam dobor napisao), koji si ti gledao vidim ;), je vrlo dobar... ali kao i sve drugo vodi te k nekoj ideji koju je zamislio redatelj!

USA ima ogromne slobode, ali isto pun klinac nelogicnosti.. Po meni je Kanada 100% bolja...

U svakoj drzavi su problem dosljenici(u sirem smislu)... tako i afroamerkinaci i hispanci i azijati itd...

Kao recimo kod nas romi!

Oni su toliki problem da je to vama nezamislivo, ja radim na takvom poslu di sam u cestom kontaktu sa njima, znam njihova prava , i znam koliko drzava izdvaja za njih!

Kad bih vam sve rekao palibi u nesvjest!

PRESTRASNO, 82,7 ili 87,2 % proracunskog novca se koristi za socijalne pomoci,mirovine, porodiljne skrbi!

ugl OT!

Ima puno gorih drzava od nase (Brazil, Srbija), ali ima i PUNO boljih!

Svatko treba prijaviti inspekciji svaku nepravilnost na koju naidje... ALI svatko , tako se to radi u Njemackoj!

Ubrzo bi se stanje osjetno poboljsalo!

Ja sam razgovarao ovih dana sa g. Tubicem (neda mi se pisati sve), ali ponudio mi je kompenzaciju zbog svega sto sam dozivio UZ moju robu(iako je OPET probio dva roka)!

Ja sam mu proslijedio link na forume(odmah nakon otvaranja tema) gdje samo napisao svoje nezadovoljstvo,

i rekao sam mu da sam podnio prijavu te da ju ne namjeravam povuci dok ne budem zadovoljan sa svime!

Obecao mi je u ponedjeljak robu, na sto sam mu ja odgovorio neka to bude u cetvrtak ali neka ONDA BUDE u CETVRTAK(24.09.)!

Obecao je da hoce... vidjet cemo kako ce ovo sve zavrsiti, iako mi se je ispricavao... nepobitna cinjenica je to da me je zavlacio, da me je pravio budalmo (zbog bilo kojeg razloga)!

Dok god ja nedobijem svoje sto sam narucio + kompenzacija ja necu povuci tuzbu niti cu je stopirati...

Ako na zalost(njegovu) to bude prekasno za njega... necu se osjecati nimalo krivim, niti ce mi biti zao!

Ja sam bio i vise nego korektan, razuman itd.

A ako roba ne dodje u cetvrtak! Ja odustajem od zvanja, i ne pristajem na dogovore... i sve onda ide pravnim putem!

Moj prijatelj pravnik ce zaraditi nesto novac (satnica pravnika , izlasci na sud i sve ce to snositi g. tubic)...

S tim da druge opcije nisu iskljucene, niti jedna drugu iskljucuju!

17 godina
neaktivan
Je li barem objasnio u čemu je problem? Čemu takvo ponašanje sa n mušterija? - Ima njega i na PCExpert forumu i na Net.hr forumu i na Forum.hr forumu...
Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina

- kasni sati? (@naxeem, pitanje čemu...) -pa računaj, ovaj slučaj 1.600kn, koliko si po forumima vidio takvih slučaja, pomnoziti s nekim 'X' jer mali dio prevarenih se žali javno.. upravo to je dotičnog trgovca privuklo 'mračnoj strani' roka isporuke. Kao i svaka piramida/lanac sreće... (vjerojatno) sad slijedeći kupac uplaćuje novac koji će možda u četvrtak dobiti Co7... -računaj. Istu tu foru koriste 'peglači kartice' kad su u minusu iza ponići se stvara kolona prema Brežicama...

-na trenutni razvoj mirovne ponude, kako je rok isporuke četvrtak, možda kladionica (bez uloga) kolike su šanse da stvarno isporuči robu?

-Ja mislim 16%, ili u prijevodu, čekat ćeš još bar 2 tjedna.... jer će mu baš tad neki kamion zapeti na granici, pa žena kod zubara, pa umrla baka (već puno groblje...) itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

- kasni sati? (@naxeem, pitanje čemu...) -pa računaj, ovaj slučaj 1.600kn, koliko si po forumima vidio takvih slučaja, pomnoziti s nekim 'X' jer mali dio prevarenih se žali javno.. upravo to je dotičnog trgovca privuklo 'mračnoj strani' roka isporuke. Kao i svaka piramida/lanac sreće... (vjerojatno) sad slijedeći kupac uplaćuje novac koji će možda u četvrtak dobiti Co7... -računaj. Istu tu foru koriste 'peglači kartice' kad su u minusu iza ponići se stvara kolona prema Brežicama...

-na trenutni razvoj mirovne ponude, kako je rok isporuke četvrtak, možda kladionica (bez uloga) kolike su šanse da stvarno isporuči robu?

-Ja mislim 16%, ili u prijevodu, čekat ćeš još bar 2 tjedna.... jer će mu baš tad neki kamion zapeti na granici, pa žena kod zubara, pa umrla baka (već puno groblje...) itd.

LoL, pa nisam siguran da cu dobiti tada tu robu.

Mislim da si u pravu, ali su sanse 50\50. Isprike su da mu dobavljaci ne isporucuju robu, odnosno da oni njemu rade to sto on meni ("nama").

Ja vjerujem da tu ima i istine , ali opet naglasavam da to nije moj problem i zato postoji opcija skladista!

Uglavnom svakako nije iskren.

Ne razmijem ga nikako, ne shvacam u cemu je problem da on ne zna kada ce doci roba, odnosno kako misli da ce mu sutra doci roba ako danas nije?

Ako se bude drzao dogovora onda cu se smatrati obestecenim, a ako ne... biti ce gadno!

17 godina
neaktivan
ja mislim da i ovi kaj narucuju preko interneta snose dio odgovornosti jel kupuju mačka u vreći,meni je bolje otic u dučan uzet sto mi treba platit "solarno" ili na karticu i siguran sam da imam bar nesto u ruci!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Hardveraj = prijevara.(2) i rješavanje problema.
Slažem se s tim, ali kupnja preko Neta od renomiranih firmi nije nikakav problem.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
ja mislim da i ovi kaj narucuju preko interneta snose dio odgovornosti jel kupuju mačka u vreći,meni je bolje otic u dučan uzet sto mi treba platit "solarno" ili na karticu i siguran sam da imam bar nesto u ruci!

Ne slazem se, to nije kupnja polovnog proizvoda... novi od vecinom renomiranih proizvodjaca! A prijevara je mogucao kao i u svakom aspektu zivota neovisno o trgovini! Jedini razlog zasto sam odabrao hardveraj je ta sto jedini u HR imaju neku ponudu "costum" vodenog hladjnja! Mozda sam u krivu? Ako jesam slobodno me ispravite.
17 godina
neaktivan
S ekipom iz Linksa se može dosta toga dogovoriti.
16 godina
neaktivan
LInks je po meni daleko najbolja trgovina, ali nazalost vec sam probao i nista ;(.
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
S ekipom iz Linksa se može dosta toga dogovoriti.

Co7 kaže...
LInks je po meni daleko najbolja trgovina, ali nazalost vec sam probao i nista ;(.

Eh, ja upravo to zaboravio dodati u prijašnjem postu - Tubić je najviše radio s Linksom, koliko se sjećam, dosta toga mi je odande nabavio. E, sad, kakvi su oni, ne znam, i da li ih suradnja s Tubićem kompromitira, i to ne znam. Ali ako netko želi malo istraživati, može se povezati s dečkima iz Linksa i malo popričati da sazna više o Hardveraju.

Me a skeptic? I hope you have a proof!
16 godina
neaktivan

Ne znam koliko to ima smisla?

Posto mi razlozi nedolaska robe nisu bitni, bitna mi je samo trenutacna situacij!

u cetvrtak cemo saznati da li postoji mrvica postenja ili obraza u hardveraju!

16 godina
odjavljen

Kod zadnjeg slaganja konfe sam skoro naručio grafičku karticu iz Hardveraja i sva sreća da sam je našao u Ve-mulju pa nisam naručio jer bi vjerojatno završio u sličnoj istuaciji kao i Co7. A što se tiče Linksa za njih imam samo riječi hvale, nakupovao sam se tamo hardwarea masu pošto sam iz Opatije odnosno Rijeke i nemamo baš velik izbor dobrih trgovina informatičkom opremom. Jedina stvar koja je ikad bila neispravna je bio jedan Kingmaxov RAM modul, uvijek su poštivali rokove narudžbe (mostly 2 do 4 dana, ovisno o danu kad se naruči jer ovdje roba uvijek stigne u utorak ili četvrtak). Čak sam i pred negdje 3 i pol godine naručio monitor i grafičku karticu kod njih online dok jos poslovnicu nisu imali u Rijeci i to je stiglo u roku od 4-5 dana (i sve radi i dan danas savršeno osim sta je onak malo već out of date :D). Osoblje je stručno, upućeno i pristojni su, tako da za njih samo pluseve imam ^^. Btw sretno ti bilo Co7 :)

Nothing Remains The Same
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 23:55 (D.N.R.).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
naxeem kaže...

A SAD je društveno-politički i etički zaostala zemlja? LOL - Nećemo još sto godina doći ni blizu kvaliteti američkog uređenja.

Neprimjereno je pričati gluposti, pa neki isto to rade. Nemoj mi tu aludirati na politički tip zatvaranja na Golom, ja govorim isključivo kao o zatvoru za kriminalce.
Goli otok kao oblik kažnjavanja svakako bi bio dobra solucija.

Pricas o americkom uredjenju? Imaju najgoru zdravstvenu politiku, eticki i mentalno jaaaako zaostala zemlja (rasizam, covjek crkne nasred ulice nitko da se okrene). O cemu ti pricas? Ako su ti oni primjer onda stvarno neznam sto da kazem. Zasto ne navedes kao primjer jednu svicarsku, svedsku, norvesku?? A ne rednecke koji rade 16 sati dnevno, nemaju prijatelje, obiteljske veze su im nikakve i koji imaju skoro veci postotak beskucnika nego rusi.

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
U onome što je bitno za temu, najbolji su: pravosudni sustav, građanske slobode. Osobno bih radije u Europi negdje, uvijek.
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
naxeem kaže...

A SAD je društveno-politički i etički zaostala zemlja? LOL - Nećemo još sto godina doći ni blizu kvaliteti američkog uređenja.

Neprimjereno je pričati gluposti, pa neki isto to rade. Nemoj mi tu aludirati na politički tip zatvaranja na Golom, ja govorim isključivo kao o zatvoru za kriminalce.
Goli otok kao oblik kažnjavanja svakako bi bio dobra solucija.

Pricas o americkom uredjenju? Imaju najgoru zdravstvenu politiku, eticki i mentalno jaaaako zaostala zemlja (rasizam, covjek crkne nasred ulice nitko da se okrene). O cemu ti pricas? Ako su ti oni primjer onda stvarno neznam sto da kazem. Zasto ne navedes kao primjer jednu svicarsku, svedsku, norvesku?? A ne rednecke koji rade 16 sati dnevno, nemaju prijatelje, obiteljske veze su im nikakve i koji imaju skoro veci postotak beskucnika nego rusi.

Slazem se za zdrastvenu skrb, a za ostalo bas i ne jer znam osobno dosta amerikanaca i ljudi su PREdobri, totalno neiskvareni!

Njihova zdrastven skrb je bila dobor zamisljena ali kao socijalizma lose provednea(u  njihovom smislu katastrofalno)!

Ovo covjek na cesti se srusi... to je u svim velikim sredinam pa tako i u ZG!

Slazem se da imam boljih primjera od USA.

Uglavnom... OT

16 godina

-on topic. .. -jel' stig'o hladnjak? Možda nekim čudom prije 'roka'. U kontekstu USA, ''1 down, 3 to go..''

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a

http://www.youtube.com/user/hoggar001
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 13:48 (hogar strašni).
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Slazem se sa puno vas u puno stvari, cak iako neki post nije u globalu dobar, ima dobrih razmisljanja!

Nazalost nasu, pravna drzava ne funkcionira kako bi trebala... A to je glavni razlog svemu ovom.

Ja imam sportsku inacicu auta (nije bitno koji i nije skup), i cesto krsim zakon!

Jos sam mlad (za neke ;)) pa to nekako i ide uz mene. Normalno kako radim puno kilometara godisnje (prije oko 22000km, sada znato manje ali opet puno 15000)

da se cesto susrecem i sa policijom!

Kao sto mozete i pretpostaviti... cesto se i sankcionira moja voznja, odnosno dobijem kaznu!

E sada, da li se to moze nazvati sankcionirenjm?

Zalim se i nakon dvije(prije, sada 4) godine sve ode u zastaru!

Od otprilike 4000 - 5000 kn kazni sto sam dobio, platio sam samo jednu u iznosu od 50 kn(Vozim vec 7 godina)!

Da li sam ja tu sada nesto naucio?

NISAM!

Zbog toga necu prestat voziti brzo. Znaci osnovno nacelo kaznjavanja ovdje pada u vodu!

To vrijedi i za sve ostalo! Nazalost imamo sjeb..u drzavu, gdje su policajci(i zakonodavci) najveca stoka!!!!

Trenutacno , mozda ima vecina (51%) policajaca koja je ispravna i koja sluzi na ugled svojoj uniformi ali ostali su stoka nekulturna...

A sta mislite kako to ide prema vrhu?

Sve bahatije, sve amoralnije , sve izopaceno!

Imam veze u policiji ali ih odbijam koristiti!!!!

Znam puno ljudi koji su poliajci, cesto voze MRTVI PIJANI aute, ne vezu se, imaju neregistrirani plin u autu, voze bez vozacke dozvole, voze poluispravne aute... itd.

TO MI SE GADI, I DOK SU GOD LJUDI NA VLASTI STOKA A MI OVCE NISTA SE NECE PROMJENJITI! NIKAD! (bar ne bitne stvari)

U jednoj drzvai koja ima naftu, litra goriva je 0.35 kn... PUNO  ljudi u toj drzavi radi kao taksisti i poslovi vezani oko toga... Prije nekih 20 - 25 godina je vlada poskusala podici cijenu goriva... U neredima koji su nastali je poginulo dosta ljudi (zaboravio sam broj), vecinom politicari!!!

Od tog dana NIKAD NI JEDNOM POLITICARU NIJE PALO NA PAMET DA PODIGNE CIJENU GORIVA!!! Dan danas je cijen 35lp!

Da li ste ikad culi za gradjanski neposluh?

Mi smo OVCE, vlada pstepeno samo gazi po nama i pomice ganicu nase poniznosti! Mi (stanovnici RH) smo ti koji odlucujemo, a ne Sanade(kosor)... Samo dok bi se mi svi dogovorili... Stavimo politicare da pricaju umjesto nas ali da zastupaju nase interese !!!!!!!!!!!!! NE SVOJE, NEGO NASE!!!!!!!

Da se dignemo na noge... sada u 00:05, do srijede u 12:00 bi sve bilo drugacije... Vjerujte da politicar vise nebi NIAKD ukrao kunu, ili napravio policu od 140.000 kn i nakon tjedan dana ju bacio!

Zasto je Njemacka tako uspijesna???

Zato sto imaju stroge zakone koji se provode!  Moj bratic je dobio 700€ kaznu za brzu voznju u Njemackoj (tamo zivi), od tada vozi 80 max (osim na autocesti), iako ima BMW 5!

Nadam se da ce se neki bar zamisliti... iako ovo sve nece promjeniti nista (na nivou drzave)!

Mi smo ti koji trebamo reagirati a ne ko ovce spustiti glavu i traziti da nas jos gaze!

p.s.

Sto se tice mog krsenja zakona;

NIKAD PIJAN NISAM VOZIO (preko 0,5 isto smatram pijan)

Uvijek se vezem

Auto mi je tehnicki ispravn

Jedino sto "radim" je da vozim brze od dozvoljenog na nekim djelovima ceste, gdje je pedeset vozim 70 kmh a gdje je 90 vozim 120 itd... nista pre nenormalno. Vise uzivam u ubrzanju nego u brzini iako nekad negjde navucem i 200kmh!

Ali posto je to van zakona, treba me kazniti.

Ali isto tako posto je u okviru zakona da ja pobijam kaznu, ja cu se zaliti.

ono kaj jedino trebaš iz ovog svega naučiti da zaboraviš državu, okreni se sebi i zapitaj se jednu jednostavnu stvar..kaj ću napravi i kak objasnit nekome kad mu zbog svoje prebrze vožnje ubijem autom dijete na cesti?...poštujem ja to kaj je tvoj auto tehnički ispravan i kaj si ti u okviru zakona...samo na krivi način protestiraš protiv stanja u državi...i ne želim ti da ti se ikad dogodi da svojom vožnjom unesrećiš nekoga...i to zbilja onak u dubini duše, jer me ništ ne baci u bed nek kad vidim vijest da je, dijete koje još nije ni upoznalo život, završi pod kotačima auta, samo zbog nekog, tko iz nekog svog razloga (ili protesta) oponaša "pravnu" državu....zato se sjeti ovog i  smanji gas kAd se sjetiš da svojom vožnjom možeš nekom uništit  život...a ako već hoćeš nekaj promijenit uzmi bejzbol palicu i odi na markov trg i tam riješi svoje i naše probleme ;) e onda buš frajer u očima nacije...a ovak.....

http://www.youtube.com/user/hoggar001
17 godina

Na kraju ja mislim da bi te jednostavnije i jeftinije doslo da si uzeo stvar preko eBaya :(((((

Ja sa njim imam SAMO dobra iskustva...

Preko njega sam potrosio preko 2 - 3 k € i nikad niti jedan problem.

Nadam se da ces rijesit to :(((

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hardveraj = prijevara.(2) i rješavanje problem

@hogar

Slazem se sa tobom, nikad ne pretjerujem u naseljenom i za 200kmh se odnosilo na obilaznice u 04:00h kad idem kuci itd...

ALi u svakom slucaju je sigurnije voziti 50 nego 70 i to je nepbitna cinjenica.

A ovo za frajer... nikad to nisam radio da bi bio frajer(mozda sa 18 ali se ne sjecam jer tada sam vozio puno slabiji auto 55 hp)!

A to za e bay?

Kako to ide sa dostavom u HR?

Da li mozes kupiti i nove stvari?

Molim te pojasni mi to jer sam samo jednom kupovao preko e Bay-a i onda je prodavatelj odustao jer nije htio slati u HR.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 18:50 (Co7).
17 godina
Hardveraj = prijevara (2) i rješavanje problema

Neki salju u HR, neki ne. Provjeri dal se salje (pise ti dole dal podrzava shipping u HR kada se ulogiras). Takodjer provjeris kakav rating imaju prodavatelji, ali najcesce su oko 98 - 99% posto (sto je veci postotak, prodavatelj je kvalitetniji). Placanje preko PayPala ti garantira koliku toliku signurnost da lovu neces popusit ako ti posalje krivi/pokvareni komad. To rijesavaju PP i Ebay... Imas Online shopove sa minimalnim marzama koji prodaju origigi novu robu, takodjer imas dosta "novih" polovnih stvari... samo trebas browsat i citat...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hardveraj = prijevara (2) i rješavanje problem

To znam, ali dostava robe kosta oko 30 dolara.

Koliko putuje iz USA roba?

16 godina

većinom ti sve putuje oko 2 tjedna, neovisno o lokaciji.....

17 godina
80h3m1r kaže...

većinom ti sve putuje oko 2 tjedna, neovisno o lokaciji.....

Dostava ovisi cim ti se salje, kolika je tezina paketa, hoces osiguranje ili ne... od $15 - $50... kazem ti, opet ovisi. Neki ti nude cak free delivery.

Posta putuje cak brze iz USA nego iz npr. Njemacke ili UK...  Znam da sam bio narucivao frendu neke kartice za video editing... iz US mi je dosla za tjedan dana, iz njemacke za 3 tjedna... U svakom slucaju isplati se uzet neke stvari... Neke ne jer na tu cijenu + dostava treba platiti carinu. Treba malo provagati prije nego se zaletis... Jel isplativije uzeti u nas, ili vani...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan

MA MENI JE NAJVECI PROBLEM NEDOSTUPNOST NEKIH STVARI u HR...

Za nepovjerovati da nema smrdljivih pumpi d5 i najobicniji hladnja 2 x 120mm.

Mislim to je stvarno prestrasno.

A iz Njemacke mi je 60€ dostava.

16 godina
neaktivan

Nema druge nego da se povežeš sa nekim izvana ili sa nekim ko ide nekom u posjet pa da dobiješ to preko autobusa.

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam bratica u Njemackoj (ovaj sa BMW-om).

Dolazi on tu svakih par mjeseci (4 ili 5 mj u prosjeku), pa tako isto dolazi i za Bozic.

Nadao sam se da ce to sve doci prije, a ako ne dodje nista.... jjavit cu mu da mi uzme i to je to.

Ako nekom bude trebalo tako nesto (ne preveliko), neka mi se javi pa se mozemo dogovoriti oko prijevoza.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 12:40 (Co7).
16 godina

-ima li što novog oko isporuke? - sutra (četvratk) stiže? ili ipak ne...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Imam bratica u Njemackoj (ovaj sa BMW-om).

Dolazi on tu svakih par mjeseci (4 ili 5 mj u prosjeku), pa tako isto dolazi i za Bozic.

Nadao sam se da ce to sve doci prije, a ako ne dodje nista.... jjavit cu mu da mi uzme i to je to.

Ako nekom bude trebalo tako nesto (ne preveliko), neka mi se javi pa se mozemo dogovoriti oko prijevoza.

Zašto onda nisi od početka išao na tu soluciju sa bratićem.Em bi jeftinije prošao,em bi te koštalo manje živaca.Ovime si sigurno skratio sebi život za mjesec dana.Nažalost...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hardveraj - webshop za prijevaru
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice