Telemach uplatnica za prijevremeni raskid ugovora

poruka: 2
|
čitano: 9.431
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
offline
Telemach uplatnica za prijevremeni raskid ugovora
Pozdrav svima!
Imam situaciju.
10 godina sam bio pretplatnik u tele2, tj. telemachu sada. I odlučio sam raskinuti ugovor krajem prošle godine. Podnio sam zahtjev prošle godine u 12. mjesecu kako nebi bio više njihov pretplatnik od početka ove godine (ugovor je inače trajao do 20. siječnja 2022.). Nakon bezbroj odlazaka kod njih i raskidanja ugovora oni su meni uredno i dalje slali račune. I odlučio sam otići do tcoma koji su me prebacili na svoju pretplatu i kod njih je sve uredno napravljeno. Kasnije otiđem do telemacha i raspitam imam li još kakvih dugovanja prema njima, na što mi kažu da ću morati platiti naknadu za prijevremeni raskid ugovora i stigne mi ta uplatnica i uredno platim (oko 67 kn).

Ono što mene zabrinjava jest da mi nakon 6 mjeseci pošalju uplatnicu (između toga ništa) sa opisom plaćanja "zaduženje za srpanj: 25.70 kn".

Što da radim?

Znam, ne radi se o nekakvom velikom iznosu, ali pitanje šta će biti sljedeće ako im platim to. Opet neki račun ili šta.

Taman kad pomislim da nemam nikakve veze više s njima (što se dalo zaključiti prethodnih mjeseci), evo njih opet.

Najgori operateri, nikad više kod njih!!

Hvala na pomoći!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2022 21:50 (pmf - mo).
 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Telemach uplatnica za prijevremeni raskid ugov

Račune radi sustav automatski, a u 12. mjesecu imali su promijenu sustava naplate i kontrole troškova s ovog koji je imao Tele2 na novi koji koristi Telemach grupacija. U to vrijeme svima su dolazili čudni računi, pa i meni od nekoliko tisuća kuna.

 

Moj savjet ti je da se javišovdje i lijepo napišeš kako si još u 12. mjesecu raskinuo ugovor i prestao biti korisnik njihove usluge, kako si sve platio i kako ti je rečeno da nemaš više nikakvih dugovanja. Također, bilo bi super kada bi mogao priložiti dokaz plaćanja zadnjeg računa i penala za raskid. Mislim da neće biti potrebe, ali u slučaju odbijenice šalješ drugo stupanjski prigovor, a u slučaju da i tada problem nije riješen, javljaš se HAKOM-u, šalješ dokaze (sve mailove koje si njima uputio, dokaze o plaćanju i slično), pa oni dalje riješavaju za tebe.

 

Sretno!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice