Teamviewer pitanjce

poruka: 16
|
čitano: 9.357
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Teamviewer pitanjce

Imam jedno pitanjce za teamviewer, a to je, ako odaberem opciju file transfer, da li ja trošim promet ako preuzimam file-ove sa drugog računara?

Znam da je glupo pitanje, ali me svejedno interesuje.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Teamviewer pitanjce

Troši se promet isto kao i da skidaš s neke stranice.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 14:29 (deadman).
17 godina
neaktivan
Teamviewer pitanjce

Naravno da da!Podaci idu preko internetske veze znači troši se!Namigiva    (Banned jesi siguran da je s tobom sve u redu danas?Neodlučan)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Teamviewer pitanjce

Imam pitanje u svezi ovog programa.

Ako dam prijatalju svoj ID i password koji sam dobio prilikom instalacije, i on uradi na mom računalu ono što treba ( ja sve nadgledam ), i nakon toga, ja obrišem program.

Da li to znači, da se prijatelj više neće moći spojiti na moje računalo? Dakle, ako ja nemam program? On se više ne može spojiti?

Hvala na odgovorima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Teamviewer pitanjce
upravo tako. team virewer i JE program preko kojeg sve to ide. bez njega ti se frend ni na koji nacin nemre spojit.
Me gusta....
17 godina
neaktivan

ako ga deinstaliras, ne moze...

ako je privremena lozinka, isto ne moze cak i bez deinstalacije

14 godina
Teamviewer pitanjce

ne moze se spojit cak ni ako je program ugasen a i lozinka se svako malo mijenja....sam sta se to jako sporo prebacuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Teamviewer pitanjce

Pozdrav!

Ima li ovdje iskusnih korisnika TeamViewera?

Trazim program koji mi omogucuje vise stvari koje bi mi trebale i do sad sam koristio 2-3 programa da sve to ostvarim.
Pa da vas pitam, dal TeamViewer moze:

1. daljinsko upravljanje udaljenim racunalom kad je ono upaljeno, al nikog nema da potvrdi spajanje ili da procita trenutnu sifru, i bez poznavanja trenutnog IP-a tog kompa?

2. upravljanje racunalom Android mobitelom preko GSM (3G) mreze?

3. Spajanje vise racunala (5-6) u virtualnu lokalnu mrezu s odredjenim IP adresama da bi se omogucilo igranje mreznih igara?

4. Prebacivanje fajlova medju racunalima?

5. Povecanje brzine upravljanja racunalom kod spore internet veze smanjenjem kvalitete prikaza (npr, smanjenje boja, nekakva kompresija, micanje desktop pozadine...)?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Trazim program koji mi omogucuje vise stvari koje bi mi trebale i do sad sam koristio 2-3 programa da sve to ostvarim.

1. daljinsko upravljanje udaljenim racunalom kad je ono upaljeno, al nikog nema da potvrdi spajanje ili da procita trenutnu sifru, i bez poznavanja trenutnog IP-a tog kompa?

3. Spajanje vise racunala (5-6) u virtualnu lokalnu mrezu s odredjenim IP adresama da bi se omogucilo igranje mreznih igara?

5. Povecanje brzine upravljanja racunalom kod spore internet veze smanjenjem kvalitete prikaza (npr, smanjenje boja, nekakva kompresija, micanje desktop pozadine...)?

1. Da, samo trebaš definirati stalnu šifru. Ja se tako spajam s posla na kućno računalo.

4. Prebacivanje postoji, ako se spajaš instaliranim TeamViewer klijentom. Ako se spajaš iz internet preglednika, onda ne možeš.

5. Promjenom postavki možeš ubrzati rad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 10:36 (espero).
13 godina
espero kaže...

1. Da, samo trebaš definirati stalnu šifru. Ja se tako spajam s posla na kućno računalo.

4. Prebacivanje postoji, ako se spajaš instaliranim TeamViewer klijentom. Ako se spajaš iz internet preglednika, onda ne možeš.

5. Promjenom postavki možeš ubrzati rad.

Hvala!

Jos ako netko moze potvrditi ili opovrgnuti tocke  2. i 3.

16 godina
Teamviewer pitanjce

postoji aplikacija za android "TeamViewer" i njom mozes upravljat bilo kojim udaljenim racunalom {#}

TiONiO

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Odgovor:može.Teamviever-Extras-Options-Security.Postavi lozinku koju želiš.Pod password Strength stavi no random password.

Part 2:U kartici General podesi ime računala i opciju da se pokreće sa sustavom
  Part 3:Napravi teamviewer račun,i dodaj taj pc u kontakte.Kada se hoćeš spojiti desni klik-povezivanje.

2.upravljanje racunalom Android mobitelom preko GSM (3G) mreze?
Odgovor:Postoji službena TV aplikacija za mobitel.Koristeći nju se možeš spojiti na udaljena računala ili kontakte(nabit ćeš dosta prometa koristeći 3G mrežu,zato pazi).Za češće spajanje trebat će ti pro verzija.
3.Spajanje vise racunala (5-6) u virtualnu lokalnu mrezu s odredjenim IP adresama da bi se omogucilo igranje mreznih igara?
Odgovor:Koliko znam(ako griješim,neka me netko ispravi),teamviewer nema tu mogućnost.Za virtualni LAN možeš koristiti hamachi,ili gameranger za igre.Oba rade isto:otvori ili uđi u sobu,poveži se i kao da ste u lanu.
Odgovor:Postoji i ta mogućnost.Samo odaberi opciju file transfer u glavnom izborniku.
  Opciju također možeš izabrati i tjekom sesije,u izborniku extras(mislim).Za češće sinkroniziranje datoteka po meni je bolji DropBox.Zapamti:važan je upload.
Options-Remote Control.Odaberi Optimise Speed i označi opciju Remove Wallpaper

nadam se da sam pomogao.Ako nešto trebaš,tu sam
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 14:10 (Ivan_hacker).
13 godina
Ivan_hacker kaže...
3.Spajanje vise racunala (5-6) u virtualnu lokalnu mrezu s odredjenim IP adresama da bi se omogucilo igranje mreznih igara?
Odgovor:Koliko znam(ako griješim,neka me netko ispravi),teamviewer nema tu mogućnost.Za virtualni LAN možeš koristiti hamachi,ili gameranger za igre.Oba rade isto:otvori ili uđi u sobu,poveži se i kao da ste u lanu.

nadam se da sam pomogao.Ako nešto trebaš,tu sam

Wow, puno ti hvala!

Rijetko se kad netko ovako potrudi s odgovorom {#}

Do sad sam koristio Hamachi, VNC, za igranje Wippien (Hamachi nema rucno odabiranje IP daresa) i ponekad remote desktop ako korisnik nije htio nista drugo instalirati. Ako uspijem ovo pod tockom 3. srediti onda ce mi TeamViewer sve ovo gore zamjeniti!

Instalirao sam si program na poslu, kasnije cu i doma pa cu isprobavati.

Malo surfam i naletio sam na forume gdje ljudi pisu nesto kao "for playing multiplayer games with your friends on virtual LAN use Hamachi or TeamViewer"

Nikad mi nije jasno iz konteksta da li samo 2 igraca, il se istovremeno moze pokrenuti VPN izmedju vise korisnika....

Sam cu isprobati pa javim :)

A mozda i nadjem prije na googlu.

Hvala jos jednom {#}

12 godina
neaktivan
Teamviewer pitanjce

Molio bih pomoć, ako netko zna, je moguce da kompjuter koj se nadgleda teamviewer-om radi sporije zbog te radnje? Unaprije TNX.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ne usporava, što se tiče interneta tu vjerojatno, npr ako netko na tom kompu igra igre, a ti ga nadgledas preko teamviewera onda ce mu se usporiti net.

16 godina
Teamviewer pitanjce

redrum781 kaže...

Teamviewer za Samsungove android uređaje za udaljenu kontrolu sa računala.

Radi (bar trenutno) isključivo na tvorničkim firmwareima sa Touchwiz sučeljem. Besplatan je

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.quicksupport.market.samsung

ovo je post iz 2012 , 8mj. iz drugog threada...

moze li mi netko reci, ukoliko koristi ovaj TWquicksupport za android koji je fantastican, je li moguce da mi u pozadini cijelo vrijeme bude pokrenut taj TW na androidu?

jer ovako svaki put moram ulaziti u njega kada se zelim spojiti sa kompa na njega... a stvarno je super feature...  {#}

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice