Imam jedno pitanjce za teamviewer, a to je, ako odaberem opciju file transfer, da li ja trošim promet ako preuzimam file-ove sa drugog računara?
Znam da je glupo pitanje, ali me svejedno interesuje.
Imam jedno pitanjce za teamviewer, a to je, ako odaberem opciju file transfer, da li ja trošim promet ako preuzimam file-ove sa drugog računara?
Znam da je glupo pitanje, ali me svejedno interesuje.
Troši se promet isto kao i da skidaš s neke stranice.
Naravno da da!Podaci idu preko internetske veze znači troši se! (Banned jesi siguran da je s tobom sve u redu danas?
)
Imam pitanje u svezi ovog programa.
Ako dam prijatalju svoj ID i password koji sam dobio prilikom instalacije, i on uradi na mom računalu ono što treba ( ja sve nadgledam ), i nakon toga, ja obrišem program.
Da li to znači, da se prijatelj više neće moći spojiti na moje računalo? Dakle, ako ja nemam program? On se više ne može spojiti?
Hvala na odgovorima.
ako ga deinstaliras, ne moze...
ako je privremena lozinka, isto ne moze cak i bez deinstalacije
ne moze se spojit cak ni ako je program ugasen a i lozinka se svako malo mijenja....sam sta se to jako sporo prebacuje
1. Da, samo trebaš definirati stalnu šifru. Ja se tako spajam s posla na kućno računalo.
4. Prebacivanje postoji, ako se spajaš instaliranim TeamViewer klijentom. Ako se spajaš iz internet preglednika, onda ne možeš.
5. Promjenom postavki možeš ubrzati rad.
1. Da, samo trebaš definirati stalnu šifru. Ja se tako spajam s posla na kućno računalo.
4. Prebacivanje postoji, ako se spajaš instaliranim TeamViewer klijentom. Ako se spajaš iz internet preglednika, onda ne možeš.
5. Promjenom postavki možeš ubrzati rad.
Hvala!
Jos ako netko moze potvrditi ili opovrgnuti tocke 2. i 3.
postoji aplikacija za android "TeamViewer" i njom mozes upravljat bilo kojim udaljenim racunalom
Wow, puno ti hvala!
Rijetko se kad netko ovako potrudi s odgovorom
Do sad sam koristio Hamachi, VNC, za igranje Wippien (Hamachi nema rucno odabiranje IP daresa) i ponekad remote desktop ako korisnik nije htio nista drugo instalirati. Ako uspijem ovo pod tockom 3. srediti onda ce mi TeamViewer sve ovo gore zamjeniti!
Instalirao sam si program na poslu, kasnije cu i doma pa cu isprobavati.
Malo surfam i naletio sam na forume gdje ljudi pisu nesto kao "for playing multiplayer games with your friends on virtual LAN use Hamachi or TeamViewer"
Nikad mi nije jasno iz konteksta da li samo 2 igraca, il se istovremeno moze pokrenuti VPN izmedju vise korisnika....
Sam cu isprobati pa javim :)
A mozda i nadjem prije na googlu.
Hvala jos jednom
Molio bih pomoć, ako netko zna, je moguce da kompjuter koj se nadgleda teamviewer-om radi sporije zbog te radnje? Unaprije TNX.
ne usporava, što se tiče interneta tu vjerojatno, npr ako netko na tom kompu igra igre, a ti ga nadgledas preko teamviewera onda ce mu se usporiti net.
Teamviewer za Samsungove android uređaje za udaljenu kontrolu sa računala.
Radi (bar trenutno) isključivo na tvorničkim firmwareima sa Touchwiz sučeljem. Besplatan je
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.quicksupport.market.samsung
ovo je post iz 2012 , 8mj. iz drugog threada...
moze li mi netko reci, ukoliko koristi ovaj TWquicksupport za android koji je fantastican, je li moguce da mi u pozadini cijelo vrijeme bude pokrenut taj TW na androidu?
jer ovako svaki put moram ulaziti u njega kada se zelim spojiti sa kompa na njega... a stvarno je super feature...