Molim da mi objasnite sve vezano uz Skype (instalacija i korištenje). Danas kupujem web kameru i napišite mi kako će to funkcionirati.
Zanimaju me samo besplatne Skype usluge.
Hvala!
Molim da mi objasnite sve vezano uz Skype (instalacija i korištenje). Danas kupujem web kameru i napišite mi kako će to funkcionirati.
Zanimaju me samo besplatne Skype usluge.
Hvala!
Zar nitko nema pojma o Skypu? Molim da mi bar u najkraćim crtama pokušate pomoći.
Hvala
Skype ti je nekad bio najbolji Voip klijent danas je to go qrac...
nema tu neke posebne filozofije, instalira se kao svaki drugi program, kameru kad instaliras na racunar i skype bi trebao prepoznati automatski. Nemas ti tu sta pretjerano cackati i podesavati, isto sa i mikrofonom plug and play. Sto se tice programa, sa jedne lije strane imas kontakt listu sa desne chat prostor i to je to.
ge zme5m7
Kad smo već kod skypea.Imam verziju 5.1 i kada kliknem tab facebook samo se vrti plavi kružić i ništa se ne događa.Zna netko u čemu je problem?
Napravio sam Skype račun i zanima me da li je taj račun moguće izbrisati u slučaju da mi dosadi.
Napravio sam Skype račun i zanima me da li je taj račun moguće izbrisati u slučaju da mi dosadi.
Use google for simple questions...
Pozdrav svima, sto se tice telefonije neuk sam, imam skype vec dugi niz godina ali samo sam ga koristio za igranje igrica, temu nisam mogao naci drugu ali sam vidio o skypeu opcenito, stoga imam pitanje, mislio sam u kucu uvest umjesto fiksong telefona skype, dosta razgovaram sa inozmenstvom, tako i unutar zemlje, ali jako puno razgovaram i veliki su racuni, sada mi nije jasno isplati li mi se uzet telefon koji radi preko interneta imam flat i bi li to utjecalo na razgovor i cijenu razgovora i kad uzmem pretplatu moram li još dodatno placati pozive (minutazu i spajanje?, i mogu li recimo uzeti pretplatu za hrvatsku + pretplata još zemlje sa kojom razgovaram ali nije navedena u unlimited europe. Moze li mi netko pojasniti mislim uzeti neki telefon od njih da ne moram kopjuter stalno raditi.
Hvala unaprijed :D
Da li je možda tko dobio na e-mail ponudu da može razgovarati s fiksnim telefonima na mjesec dana besplatno (da, vrijedi i kod nas) i možda iskoristio tu ponudu?
Instalirao sam skype na drugo računalo, i zanimam me može li se kkao izvući history ?? Ili se on samo sprema lokalno na računalo ? Ili je negdje na netu spremljen...??
Instalirao sam skype na drugo računalo, i zanimam me može li se kkao izvući history ?? Ili se on samo sprema lokalno na računalo ? Ili je negdje na netu spremljen...??
Chat window - conversation - view old messages
Mislim da bi tako mogao (ako misliš na ovaj history)
Da li je možda tko dobio na e-mail ponudu da može razgovarati s fiksnim telefonima na mjesec dana besplatno (da, vrijedi i kod nas) i možda iskoristio tu ponudu?
Da, ali nisam probao to iskoristiti.
Moze mi netko reći mogu li se za skype kupiti krediti za pozive na mobitel samo za jedan mjesec, konkretno treba mi za španjolsku?
Molim vas za informaciju ako nije bed
Moze mi netko reći mogu li se za skype kupiti krediti za pozive na mobitel samo za jedan mjesec, konkretno treba mi za španjolsku?
Ne vidim zašto ne ja često kupujem za Njemačku na mjesečnoj bazi.
Ne vidim zašto ne ja često kupujem za Njemačku na mjesečnoj bazi.
Znate cijenu mozda, ne mogu naci na njihovoj stranici i mogu li kupiti kredite za unlimited pozive
Molim vas ljudi ako netko moze pomoći
Jednostavno guglanje i eto ti rješenja:
http://www.skype.com/intl/en-us/prices/pay-monthly/#ES
http://www.skype.com/intl/en-us/prices/skype-credit/
http://www.skype.com/intl/en/prices/pay-monthly/
Tu malo pročitaj...
Ok, zelim zvati na mob u spanjolsku i ako uzmem pretplatu recimo 60min sto je 10eur, moram li to placati svaki mjesec ili mogu samo jedan mjesec uzeti? Molim vas objasnite mi da ne kupim bezveze ako nije problem
Pa ako je 1 mjesec, ne vidim zašto bi morao plaćati svaki mjesec? Pa nije to pretplata. Koliko platiš, toliko valjda i dobiješ.
Po meni je to bzvz, nije jeftino. Šta nije bolje neka ta druga osoba instalira skajp pa se zovete preko skajpa besplatno? Ali dobro...
Evo kupio sam kredite za 10 eur, zovem u spanjolsku staru na mob, uredno odaberem zemlju španjolsku, ukucam br moba 091xxx-xxx i pocne mi zvoniti ali kao da se netko javi, i počne mi neki signal pištati i naravno uredno skida novce sa kredita,,,,mozda nesto krivo radim...pomagajte hitno je
Dal upoće mogu zvati sa skypea na 091 u Španjolsku,,,,dakle stara je nosila svoj mob tamo
Mislim da bi bilo bolje da ti stara kupi neku karticu tamo za internacionalne pozive. Ili neka ode u internet birtiju pa tamo preko skajpa pričate. Pogledaj na forum.hr-u u podforumu Turizam pod temom Barcelona ili Španjolska. Vjerujem da ćeš prije tamo naći informaciju.
Ja kad sam bio u Londonu sam kupio Lebara karticu, skroz jeftini pozivi sa moba na fiksnu liniju u Hrv.
Prozdire li skype internet promet ako nemas flat ?
Ovisi misliš na video pozive ili chat?
ugl nije to neka velika potrošnja..
Da li ima tko ideju do čega bi moglo biti, naime ruši mi se skype kod multikorisničkog poziva. Jednostavno zablokira i moram ga srušit u taskmanageru.
Imam najnoviju verziju, preko njihovog downloadera sam instalirao negdjeprije skype.
tnx
Skype nudi mjesec dana worldwide poziva, group video, uglavnom Premium membershipa - džabe. Pažljivo pročitajte uvjete, i ne zaboravite otkazati prije nego što prođe mjesec dana. Dotle, uživajte. :D