Pračenje internet prometa

poruka: 5
|
čitano: 5.667
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo ovak, trebam neki program koji može kvalitetno pratiti internet promet. Riječ je o mobilnom internetu preko carneta i vipa. Stvar je da mi npr piše da sam potrošio 10.45kn van paketa (na službenim stranicama moj.vip.hr) a onda dobijem račun 500kn (inače 5gb je 100kn) uz njihovo pojašnjenje da im brojači vjerojatno nisu radili i da sam dužan platiti. Program koji je u sklopu njihovog programa tj. vodafone lite je užasno ne precizan... Recimo na moj.vip.hr. piše da sam potrošio 4.7Gb a ovdje 2.1gb Uglavnom skužili ste bit problema... Unaprijed se zahvaljujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to i mene zanima!

prošli mjesec stigao mi je račun od 250kn (inače sam na 5GB=100kn preko carneta i vipa), a VMC mi je tada pokazivao potrošnju manju od 4,6GB.

trebam što prije nabaviti taj program za praćenje, samo ne znam kako se točno zove Mršti se i dal će vip to uopće uvažiti u slučaju da opet dobijem takav račun.

btw, o tome je bilo riječi u onoj emisiji "Potrošački kod".

jel moguće da su vipovci tako nisko pali??? Viče

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nisu normalni! Sva sreća pa imam ugovor samo na godinu dana! I još mi naplaćuju 25kn mjesečno korištenje usb modema koji sam ja platio 100kn... A da stvar bude bolja otvoreno kažu žao nam je ali vjerojatno nam brojači nisu radili... I sada ti plati 500kn zbog njihove gluposti. Razmišljam da ih šutnem i odem u t-mobile... tamo je 6gb 100kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pračenje internet prometa

isprobavao sam razne programe koji prate dsl promet i sve što sam postigao je da mi internet ne radi :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice