Magnet links problems

poruka: 2
|
čitano: 2.457
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Magnet links problems

Juče sam testirao magnet linkove sa Pirate Baya u BitTorrentu (verzija 6.1.2.) i rade lipo, osim dva problema. Kao prvo, iz nekog razloga im treba primjetno duže da se "zagriju" (tj. ostvare veću download brzinu), a kao drugo pri otvaranju magnet linka (pod tim mislim da u Firefoxu right clicknem na link pa kopiram u clipboard pa onda u BitTorrentu kliknem na "Add Torrent from URL" botun) me BitTorrent ne pita koje fileove iz torrenta želim skinuti kao što me pita pri otvaranju torrent linka sa neta (iako su odgovarajuće opcije u programu postavljene tako da bi trebalo uvijek prikazivati taj prozor pri dodavanju torrenta).

Dakle ima li ko objašnjenje za prvi problem (pretpostavljam da je stvar u načinu međusobnog pronalaženja i povezivanja P2P nodeova ?) i rješenje za drugi problem (dakle kako postići da mi i za magnet linkove otvara onaj prozor sa pathom i selekcijom fileova za skidanje, nema te opcije koliko vidim) ? Hvala !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magnet links problems

Any thoughts anyone ? Sorry na bumpu al samo 20-ak viewova dosad i 0 replyeva pa moram opet tražit savjet... {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice