Thomson twg850-4 ili cisco epc2425

poruka: 6
|
čitano: 5.851
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dali mi možete reć koji je od ova dva navedena routera bolji,a šta se misli pod bolji štajaznam stabilnost, pouzdanost....

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 21:04 (Thermal).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šta nitko mi nebi znao reć ?

Mislim ciscovu opremu sam i prije imao i zadovoljan sam bio s njom sad sam dobio ovaj thomson i gledam malo opcije njegove šta ima i ne izgleda mi ko svaki trash thomson šta daju pa sad neznam dvoumim se imam priliku mjenjat ovih dana pa eto zato pitam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 20:50 (Thermal).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto pošto mi nitko nije znao reć,malo sam se informiro drugdje i uzeo Thomsona router radi stabilno i nemam nikakvih problema s njim,a sa cisco-ovim moje kolege koje ga imaju, imaju svi sličan problem naime router se nakon nekog vremena neodređenog to valjda kako mu dođe smrzne znači linija i sve ne radi probao sam baš zvat kad se to dogodilo prijatelja i naravno dobivam ton zauzeća i kad ga je resetiro sve je opet ok bilo,eto nadam se da će ovom možda nekom pomoć ko će imat sličnih dilema pa reko da podijelim sa ostalima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 19:14 (Thermal).

0 0 hvala 1
16 godina
Re: Thomson twg850-4 ili cisco epc2425

Thermal hvala sto si se vratio napisati sto si saznao.

Ja jucer uveo Bnet i dobio sam Thomson router. Nadao sam se Ciscu i takav je bio dogovor kada sam potpisivao ugovr. Zato sam se odlucio kupiti router a ne iznajmljivati. Rekli su mi da mogu poslati pismeni zahtjev ap ce mi ga zamjeniti. Zanima me da li jos netko ima lose iskustvo sa Ciscom? Kakva je usporedba ta dva routera? Hvala

16 godina

Prije Bneta bio sam na Tcomu pa na Iskonu. Koristio sam Siemens Gigaset SX 763 WLAN DSL. Sada mi se cini da je WiFi signal bio jaci. Hvatao sam ga po cijelom stanu. Mobiteli su mi bili spojeni bez obzira u kojoj sam sobi. Ovaj Thomson odasilje slabiji signal. U sucelju pise routera pise da je Output Power na 100%.

Da li je jos netko primjetio da mu je WiFi signal slabiji na Thompson twg850 routeru? Kakvo je stanje sa Ciscom?

16 godina

Nakon slanja pisane zalbe na fax koju nisam dobio odgovor i jos nekoliko poziva prema sluzbi za korisnike uspio sam dobiti odgovr jednog djelatnika iz tehnicke podrske. Navodno su routeri koje Bnet narucuje iz nekog razloga tvornicki limitirani, odnosno WiFi signal im je smanjen. On kaze da da ga u uredu koriste u open spaceu i da cim se udalji 10 metara od routera telefon mu se odpoji. Kaze da se i Cisco i Thomson ponasaju na ovaj nacin jer ih je on probao oba. Savjetovao mi je danapisam jos jednu zalbu i da kazem kako WiFi nije adekvatan te da trazim povrat novca a da si sam kupim router. Imate li vi kakavu preporuku? Ne znam da li je moguce ne placati najam modema Bnetu uopce a da za te pare kupim sebi router u ducanu?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice