Thomson i Siemens zajedno

poruka: 3
|
čitano: 3.576
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Na gornjem katu mi je spojen Thomson Speedtouch ST780i WL na koji se spajam sa PC-em i laptopom-bežično sa oba kompa. PC mi je na donjem katu kuće pa mi signal i nije baš tako dobar.

Sada me zanima jel mu mogu kako dodati i Siemens Gigaset SX763 router da glumi AP i da mi pojačava signal za PC. Znam da ne mogu biti 2 aktivna routera na istoj liniji uključena, jedino da su spojena jedan sa drugim.

Mogu li ih spojiti u bridge mode? Jeli tada signal jači? Ako su u bridgeu mogu li biti spojeni bežično ili moraju žično?

Hvala unaprijed :)

P.S. oba routera su T-Comova

How else could you capture the world if you don't attack from the back

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imašovdje nešto o tome. pokušao ja to napravit ali bezuspješno. nadam se da ćeš ti imat više sreće

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Thomson i Siemens zajedno
teo kaže...

Na gornjem katu mi je spojen Thomson Speedtouch ST780i WL na koji se spajam sa PC-em i laptopom-bežično sa oba kompa. PC mi je na donjem katu kuće pa mi signal i nije baš tako dobar.

Sada me zanima jel mu mogu kako dodati i Siemens Gigaset SX763 router da glumi AP i da mi pojačava signal za PC. Znam da ne mogu biti 2 aktivna routera na istoj liniji uključena, jedino da su spojena jedan sa drugim.

Mogu li ih spojiti u bridge mode? Jeli tada signal jači? Ako su u bridgeu mogu li biti spojeni bežično ili moraju žično?

Hvala unaprijed :)

P.S. oba routera su T-Comova

Moraš oba staviti u WDS Repeater, samo to podržavaju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice